• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar.Benim uzun zamandır süren bir ilşkim var evlilik yolunda adım atacağız artık.Ancak şöyle bir durum var.Erkek arkdaşımın benden önce bir ilşkisi olmuş bunu ilk ilşkiye başladığındada kendisi söyledi.ailesiyle tanıştrmş kızı ve gerçkten evleneceklermiş.bu yüzden kızla cinsel ilşkileri olmş.sonra ayrılmışlar.bugun telefonda knuşrken laf arasında kalbmn bi tarafı seni asla afeetmiyor dedim.sen benim ilkmsn dedm.(yakınlaşmamış oldu ama işlkiye girmedik) çok sinirlendi bu konuyu kapatmadıkmı nie hala yüzüme vuruosn tarzında şeyler söyledi.tabi kavga gürültü kapattık telefnları knşmuyoruz.gerçkten haksızmıyım.benden önce de olmş olsa hazmedemiyorum ben birtürlü ya.sinirlerm bozuluyor aklıma geldiğinde.

Tabiki sinirlenmekte haklısın ama geçmişten bahsediyoruz sonuçta. Evlenmek üzere olan bir adam cinsel ilişkiye girmiş olabilir. Geçmişte olduğuna göre fazla kafaya takılacak bir durum yok. Ne de olsa şu an sana sadık :) Kafaya takma.

Tabiki sinirlenmekte haklısın ama geçmişten bahsediyoruz sonuçta. Evlenmek üzere olan bir adam cinsel ilişkiye girmiş olabilir. Geçmişte olduğuna göre fazla kafaya takılacak bir durum yok. Ne de olsa şu an sana sadık :) Kafaya takma.

aklıma geliyor işte en snunda da dayanamadm söyledm sinirlendi.:(

ne kadar geçmişte yaşanmış da olsa insanın bu tür şeyleri hazmetmesi zaman alıyor. uzun zamandır beraberiz dediğinize göre, hazmetmek için gereken zaman geçmiş olmalı sizin için.

yok yere kendinizi üzüp, mutluluğunuzu bozmayın. sonuçta artık sizin :34:

Merhabalar.Benim uzun zamandır süren bir ilşkim var evlilik yolunda adım atacağız artık.Ancak şöyle bir durum var.Erkek arkdaşımın benden önce bir ilşkisi olmuş bunu ilk ilşkiye başladığındada kendisi söyledi.ailesiyle tanıştrmş kızı ve gerçkten evleneceklermiş.bu yüzden kızla cinsel ilşkileri olmş.sonra ayrılmışlar.bugun telefonda knuşrken laf arasında kalbmn bi tarafı seni asla afeetmiyor dedim.sen benim ilkmsn dedm.(yakınlaşmamış oldu ama işlkiye girmedik) çok sinirlendi bu konuyu kapatmadıkmı nie hala yüzüme vuruosn tarzında şeyler söyledi.tabi kavga gürültü kapattık telefnları knşmuyoruz.gerçkten haksızmıyım.benden önce de olmş olsa hazmedemiyorum ben birtürlü ya.sinirlerm bozuluyor aklıma geldiğinde.

ayyy kızıım saçmalama nie yaşamasın.hem o sana bunu güvenmiş sölemiş nie yüzüe vurup duruosun adamın.gerçekten çok ayıp bence böle şelerle ilişkini hiç bozma.bence sen ilişki yaşamasına deilde seninle aynı şeleri yaşamasına evlilik kararına karşı bi kıskançlık duyuyosun acısını beraber olmuşluğundan çıkartıosun bahane yaratıosun.kızım senden önce herhalde birileri olmuş olcak mantıklı düşün.o seni sevio şu an seninle evlenicek.eskisi önemli olsaydı eskide kalırdı.sen ne kurcalayıp adamın sinirini bozuosun.unutuş gibi yap hiç açma bak o konuyu erkekler sevmez böle şeleri sıkılırlar.aç telefon özür

ayyy kızıım saçmalama nie yaşamasın.hem o sana bunu güvenmiş sölemiş nie yüzüe vurup duruosun adamın.gerçekten çok ayıp bence böle şelerle ilişkini hiç bozma.bence sen ilişki yaşamasına deilde seninle aynı şeleri yaşamasına evlilik kararına karşı bi kıskançlık duyuyosun acısını beraber olmuşluğundan çıkartıosun bahane yaratıosun.kızım senden önce herhalde birileri olmuş olcak mantıklı düşün.o seni sevio şu an seninle evlenicek.eskisi önemli olsaydı eskide kalırdı.sen ne kurcalayıp adamın sinirini bozuosun.unutuş gibi yap hiç açma bak o konuyu erkekler sevmez böle şeleri sıkılırlar.aç telefon özür

O kadar güzel bi cevap vermişsin ki tamamıyle katılıyorum tam yakın arkadaş cümleleri hem tebessüm ettim hem hak verdim :)

Canım sen sonucta ilişkine baslarken bunu bilerek baslamıssın, ee suandada sevgilinin yüzüne vurup tavır yapman saçma.
Kabullenemiyorsan basta kabul etmeyecektin canım artık iş işten geçmiş bayadır beraberiz diyorsun sonucta, Tamam insan unutamaz böyle birseyi ama unutmus gibi davranıp konusunu acma bence, sonucta kendikendini mutsuz ediyorsun.
Evlenecekler diyede ilişkiye giren kız ve erkeklerede sasıyorum :20:

O kadar güzel bi cevap vermişsin ki tamamıyle katılıyorum tam yakın arkadaş cümleleri hem tebessüm ettim hem hak verdim :)

doğru olan bu demi cnm ya:)var ya böle düşünecek olsam benim intihar etmem gerekiodu o zmn:)))

doğru olan bu demi cnm ya:)var ya böle düşünecek olsam benim intihar etmem gerekiodu o zmn:)))

Yanii bunu yasamayan kac erkek var ki kimisi ciddi kimisi gündelik ama evlenmeden elbet birşeyler oluyor ki yadırganmasına ragmen cogu zaman kadınlarda gecmisinde birseyler yasamıs olabiliyor dile getirip getirmemesi ayrı herkes birbirinin geçmişine takılırsa kimsenin evlenmemesi lazım eskilerin konusunu bugüne taşımadan önce neden eski olduğunu hatırlamakta fayda var bence

düşündükçe haklınısz hepinzie hak veriyorum.bana en başında söledi bu konuyu.ama ben işte!teşekkür ederm hepinize

Şimdiden böyle düşüncelere kapıldısan evlendiğinde eşin sana dokunmak istediğinde senin zihnin hala onada dokundu dicek o zaman da mutlu olamıcaksın...

Sonuçta geçmiş gitmiş elbette olmasa daha iyiydi ama habire bunu yüzüne vurursan varolan yolunda giden ilişkini yıpratrsn kaldı ki sevgilin gayet dürüstmüş sana anlatmş anlatmayadabilirdi,ya da diyelim ayrıldın bu sebeple ilerde karşına çıkcak erkeğin hiç bişi yapmadığından nasıl emin olcaksın ?

Bence ilişkini yıpratma şu an seni sevmese inan 5 dk yanında olmaz ve geleceğe yönelik planlar peşinde olmazdı...

Back
X