• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var...

Tozpembe_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
15
0
6
35
Kayseri
Öncelikle herkese merhaba...Siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat aranıza katılmak yeni kısmet oldu :)
Benim sorunum öz kardeşimden ayırmadığım arkadaşımla ilgili.Bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez,1 günümüzü bile birbirimizden ayrı geçirmezdik.Ne olduysa şu son 1 buçuk 2 yılda oldu.Tavırları davranışları çok değişti.Beni düşünmeden kırmaya başladı.O kadar ağır laflar ediyoki bu kadar zaman nasıl dayandım bende bilmiyorum.Sabretmeye çalıştım ama olmadı kendisiyle bidaha görüşmek istemediğimi söyledim ama bi şekilde ikna etti beni hala en iyi arkadaşçılık oynamaya devam ediyoruz.Göz göre göre bu şekilde devam etmek istemiyorum.Çünkü o kadar bencil o kadar anlayışsız o kadar kırıcıki...Üstelik bir tek bana karşı böyle.Böyle olmasının sebeplerini az çok tahmin edebiliyorum aslında ama şimdi çok uzatmak istemediğim için yazmadım.Ama eğer bilelimde ona göre fikir verelim derseniz yazabilirim.
Şimdi benim size sorum şu.Okuldan dolayı yine bir araya gelicez ve biliyorumki bana karşı davranışları yine böyle olacak.Ben bu 1 günü 1 gününü tutmayan insana nasıl davranayım ? Her konuda bi fikri olan ben bu konuda yorum bile yapamıyorum ve inanın sabrım artık tükenmeye başladı.Burdaki herkese bi çare bulduğunuz gibi banada bulacağınızı biliyorum :) Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum...

Öncelikle herkese merhaba...Siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat aranıza katılmak yeni kısmet oldu :)
Benim sorunum öz kardeşimden ayırmadığım arkadaşımla ilgili.Bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez,1 günümüzü bile birbirimizden ayrı geçirmezdik.Ne olduysa şu son 1 buçuk 2 yılda oldu.Tavırları davranışları çok değişti.Beni düşünmeden kırmaya başladı.O kadar ağır laflar ediyoki bu kadar zaman nasıl dayandım bende bilmiyorum.Sabretmeye çalıştım ama olmadı kendisiyle bidaha görüşmek istemediğimi söyledim ama bi şekilde ikna etti beni hala en iyi arkadaşçılık oynamaya devam ediyoruz.Göz göre göre bu şekilde devam etmek istemiyorum.Çünkü o kadar bencil o kadar anlayışsız o kadar kırıcıki...Üstelik bir tek bana karşı böyle.Böyle olmasının sebeplerini az çok tahmin edebiliyorum aslında ama şimdi çok uzatmak istemediğim için yazmadım.Ama eğer bilelimde ona göre fikir verelim derseniz yazabilirim.
Şimdi benim size sorum şu.Okuldan dolayı yine bir araya gelicez ve biliyorumki bana karşı davranışları yine böyle olacak.Ben bu 1 günü 1 gününü tutmayan insana nasıl davranayım ? Her konuda bi fikri olan ben bu konuda yorum bile yapamıyorum ve inanın sabrım artık tükenmeye başladı.Burdaki herkese bi çare bulduğunuz gibi banada bulacağınızı biliyorum :) Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum...

Kendine başka arkadaşlar edin , ona karşı da mesafeli ol.Zamanla uzaklaşır zaten

O senin hicbir zaman arkadasin olmamiski arkadasin olsa bu sekilde davranmazdi onun arkadasligina mecbur degilsin umursamayip kendinden uzaklastitman o.yokmus gibi davranman hayrina olacaktir

Yol ver gitsin, sana Deger vermeyene sende Deger verme. :ssz:

Kaldiki sansda vermissin

niye böyle yapıyor peki? sen onu çekmek zorunda değilsin ki. biraz soğuk ve resmi davran. başka arkadaşlarla vakit geçirmeye çalış. zamanla o da kendine yeni arkadaşlar bulur, uzaklaşırsınız ve sen de kurtulursun

SEbebleri yazmamışsınız gerçi ama bu kadar sorun yapıyorsanız uzaklaşın mesafeli davranın.Ya da çözebilecek iseniz oturuf etraflıca konuşun.

Kendine başka arkadaşlar edin , ona karşı da mesafeli ol.Zamanla uzaklaşır zaten

Bunu denedim ve kıskançlık yaptı ondan başkasıyla görüşmeme tahammül edemiyo zaten onun yüzünden çevremde doğru düzgün insan yok...Ben başka kişilerle görüşmeye başlayınca kendiside aklınca bana nispet yapıp başkalarıyla görüşmeye başladı.Kıskanmamı bekledi ama benden tepki göremeyince dahada beter oldu

O senin hicbir zaman arkadasin olmamiski arkadasin olsa bu sekilde davranmazdi onun arkadasligina mecbur degilsin umursamayip kendinden uzaklastitman o.yokmus gibi davranman hayrina olacaktir

Yol ver gitsin, sana Deger vermeyene sende Deger verme. :ssz:

Kaldiki sansda vermissin

Sanırım herkesin ortak kararı bu.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Böyle davranmaktan başka şansım yok gibi görünüyor

niye böyle yapıyor peki? sen onu çekmek zorunda değilsin ki. biraz soğuk ve resmi davran. başka arkadaşlarla vakit geçirmeye çalış. zamanla o da kendine yeni arkadaşlar bulur, uzaklaşırsınız ve sen de kurtulursun

SEbebleri yazmamışsınız gerçi ama bu kadar sorun yapıyorsanız uzaklaşın mesafeli davranın.Ya da çözebilecek iseniz oturuf etraflıca konuşun.

Niye böyle yaptığını tam olarak bilmiyorum ama tahminlerim var.Şöyleki arkadaşım sevgilisini arkadaşlarından hep ön planda tutan bi insan.Böyle olunca hep sevgilisiyle vakit geçirmek ister ama bendende ayrı kalmayı kabul etmez.İşte 1 yıl önce sürekli ben,arkadaşım ve sevgilisi birlikte takılmaya başlamıştık.Ama bi süre sonra sevgilisi sürekli benimle arkadaşımı kıyaslamaya başladı.Arkadaşıma Tozpembe gibi gülsene,tozpembe gibi yürüsene,tozpembe gibi konuşsana demeye başladı.2 lafından biri bu olmuştu.Açıkçası ben bu durumdan çok rahatsız oldum ama arkadaşımada belli etmeden kendimi o ortamdan uzaklaştırdım.Arkadaşım sevgilisinden ayrı 1 dk bile geçiremediği için bende diğer arkadaşlarla vakit geçirmeye başladım.İşte bunu sindiremedi.Sorunun ne oldugunu anlatmaya çalıştıgımda veya konuşmak istediğimdede hep kendini haklı çıkardı.Bana karşı çok kırıcı cümleler kurdu.Bende görüşmek istemediğimi söyledim ama ikna etti hala saçma sapan bi şekilde devam ediyoruz görüşmeye...

O zaman kızın suçu yok ama erkek arkadaşı sana meyletmeye mi başlamış yoksa ben mi öyle anladım :44: eğer öyleyse uzaklaş tabii ama kıza yazık farkında değil ... uzaklaşman iyi olur bu durumda dilerim kızında gözü açılır eğer anladığım gibiyse..

O zaman kızın suçu yok ama erkek arkadaşı sana meyletmeye mi başlamış yoksa ben mi öyle anladım :44: eğer öyleyse uzaklaş tabii ama kıza yazık farkında değil ... uzaklaşman iyi olur bu durumda dilerim kızında gözü açılır eğer anladığım gibiyse..

Sevgilisinin öyle bişey düşündüğünü sanmıyorum ama masum bile olsa o şekilde davranması beni rahatsız ettiği için kendimi çektim.Bu olaylar olurken arkadaşımda yanımızdaydı rahatsız oldugumu anlayıp üzerime gelmemesi gerekirdi ama ben kendimi çektikçe bana daha kötü davranmaya başladı.Mesele erkek arkadaşı değil arkadaşımın anlayışsızlığı ve beni düşünmeden kırması.Bende bu durumda nasıl davranacağımı bilmiyorum

Back
X