önecelikle merhaba,
uzun süredir takip ediyorum forumu. demekki benimde yazma zamanım gelmişben sadece fikir danışmak istiyorum.
5 aylık evliyim zor bi nişanlılık dönemi gecirdik eşimle birlikte ama sonu iyi oldu ve evlendk. ilk aylarımızda yine onun ailesi yuzunden cok sorunlarımız oldu ama birşekilde atlattık.biz ikimizde calışıyoruz aynı şirkette. eşim yogun çalışıyor hafta içi bi yere gdip gezemiyoruz birbirmize zaman ayıramıyoruz.hafta sonunu bekliyorum ama hafta sonları eşim genelde arkadaşları ile görüşüyor. bende bu durumu çok hazmedemiyorum çünkü butun hafta, hafta sonu gelsin konusalım gezelim diye bekliyorum. eşime göre ben abartıyorum ya sizcede öylemi ben mi abartıyorum bu durumu. bu durumdan kaynaklı hafta sonları kavga ediyoruz aynı evde yabancı gibi oluyoruzkendimi suclu hissediyorum kendimden sogutuyorum gibi hissediyorum. nasıl davranmalıyım lütfen fikir verir misiniz?
tşk
evlendik evleneli çok nadir tek çıkmıştır oda arkadşlarıyla felan değil... babasının bağı var orda iş oluyor yardım etmesi gerekiyorsa yada babasını götüren hep benm eşim olduğu için abisi maşallah pek tınlamaz :) bende gtmem bağa gitsen çok iş var kendi evim dururken orayı yapamam diye gitmiyorum ona gitmştir yoksa bensiz çıkmaz müsade etme derim bende henüz tazecksnz
önecelikle merhaba,
uzun süredir takip ediyorum forumu. demekki benimde yazma zamanım gelmişben sadece fikir danışmak istiyorum.
5 aylık evliyim zor bi nişanlılık dönemi gecirdik eşimle birlikte ama sonu iyi oldu ve evlendk. ilk aylarımızda yine onun ailesi yuzunden cok sorunlarımız oldu ama birşekilde atlattık.biz ikimizde calışıyoruz aynı şirkette. eşim yogun çalışıyor hafta içi bi yere gdip gezemiyoruz birbirmize zaman ayıramıyoruz.hafta sonunu bekliyorum ama hafta sonları eşim genelde arkadaşları ile görüşüyor. bende bu durumu çok hazmedemiyorum çünkü butun hafta, hafta sonu gelsin konusalım gezelim diye bekliyorum. eşime göre ben abartıyorum ya sizcede öylemi ben mi abartıyorum bu durumu. bu durumdan kaynaklı hafta sonları kavga ediyoruz aynı evde yabancı gibi oluyoruzkendimi suclu hissediyorum kendimden sogutuyorum gibi hissediyorum. nasıl davranmalıyım lütfen fikir verir misiniz?
tşk
Kardeşim;
İki Yol var çözüm için;
1. Ya olduğu gibi bırakıp kendisinin farketmesini bekliceksin. mesela hiç bişi deme çok tınlama onu bi süreliğine.
2. Yada Karşına alıp açık açık konuşucaksın. birlikte bişiler yapmıyor gezmiyor aktivitemiz olmuyor farkındamısın. bu nereye böyle gidicek. bekar arkadaşların sen bekarken çok sık görüşebilirsin ama artık evlisin. sende biliyosun ki arkadaşlarda evlenince revize görür. aile saadeti için bu böyle.. birlikte yapalım herşeyi. sen yine ara ara arkadaşlarına takıl ama ara ara. senin en iyi arkadaşın en iyi dostun en iyi kankan ben olmalıyım benim içinde sen. yanlış mı düşünüyorum ne diyosun de ona. oysa hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben seninle bişiler yapalım diye...
fikirleriniz için tşk ederim bir nebze de olsa konusmak fikir almak cok güzel, konustugumda birkaç hafta düzelir sonra salar sanırım. en iyisi dediğiniz gibi, kendinin farketmesini beklemek sanırım :)
önecelikle merhaba,
tşk
fikirleriniz için tşk ederim bir nebze de olsa konusmak fikir almak cok güzel, konustugumda birkaç hafta düzelir sonra salar sanırım. en iyisi dediğiniz gibi, kendinin farketmesini beklemek sanırım :)
sende onu umursamadığını göster ve sende arkadaşlarınla dışarıya çık sen umursamayınca yaptığı hatayı anlar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?