fikirlerinize ihtiyacım var'!!!

BURCU206

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
28
2
6
35
İstanbul
önecelikle merhaba,
uzun süredir takip ediyorum forumu. demekki benimde yazma zamanım gelmiş ben sadece fikir danışmak istiyorum.
5 aylık evliyim zor bi nişanlılık dönemi gecirdik eşimle birlikte ama sonu iyi oldu ve evlendk. ilk aylarımızda yine onun ailesi yuzunden cok sorunlarımız oldu ama birşekilde atlattık.biz ikimizde calışıyoruz aynı şirkette. eşim yogun çalışıyor hafta içi bi yere gdip gezemiyoruz birbirmize zaman ayıramıyoruz.hafta sonunu bekliyorum ama hafta sonları eşim genelde arkadaşları ile görüşüyor. bende bu durumu çok hazmedemiyorum çünkü butun hafta, hafta sonu gelsin konusalım gezelim diye bekliyorum. eşime göre ben abartıyorum ya sizcede öylemi ben mi abartıyorum bu durumu. bu durumdan kaynaklı hafta sonları kavga ediyoruz aynı evde yabancı gibi oluyoruz kendimi suclu hissediyorum kendimden sogutuyorum gibi hissediyorum. nasıl davranmalıyım lütfen fikir verir misiniz?
tşk

kesinlikle abartmıyorsun...en doğal hakkın haftasonu eşinle birlikte birşeyler yapmak istemek,yalnız o neden sürekli arkadaşlarını tercih ediyor orası da tartışılır canım.konuşmayı denedinmi eşinle sakin sakin kavga etmeden?

öncelikle hoşgeldin aramıza ... bence kendini suçlu hissetme bu senin hakkın beraber çalışıyorsunuz illaki bi gnck tatilide beraber geçirmelisinz hem yeni evlisiniz daha.. evde dışarda nereyse artık birlkte olmalısınız diye dşnüyorum.. illaki arkadşlaryla görüşecekse sende ortmda ol ortam müsaitse eşliyse tanış feln.. ama bekarsa arkasdşları artık evli mmknse evli arkadaşlaryla taklsn ve senide eşleryle tanıştrsn aynı ortamlarda oluverin.. ama bekarlarlada görüşmesn olmaz sennde vardır illaki bekar o gnleri ayarlayn sende kendi bekar arkadşlarnla görüş derm... bu biraz sorun oluyor ya

ben evde yanlız oluyorum hamur işi falan uğraşıyorum kıtap okuyorum. yani ilk zamanlar böyle değildi anlamadım ne olduğunu. ben biraz sinirli bi yapıya sahibim kolay kolay sakin konusamam cünkü biriktiririm bir anda patlayıverir mesela bir aydır birijktirdm dün patladım tabi kötü bir huy bendeki ama sakince konuştugum cok şey oldu sanırım bu da birkaç günlük etki yratıyo sonra eskiye devam

valla bensiz markete bile gitmez :))
haftasonunu arkadaşlarıyla geçirecek ve bende evde onu bekleyecem, parçalarım adamı

evlendik evleneli çok nadir tek çıkmıştır oda arkadşlarıyla felan değil... babasının bağı var orda iş oluyor yardım etmesi gerekiyorsa yada babasını götüren hep benm eşim olduğu için abisi maşallah pek tınlamaz :) bende gtmem bağa gitsen çok iş var kendi evim dururken orayı yapamam diye gitmiyorum ona gitmştir yoksa bensiz çıkmaz müsade etme derim bende henüz tazecksnz

ama ben uygun olarak nasıl anlatabilirim ki bu durumu artk kendimi suclu hissetmeye başlamıştım fazlaca dırdır yaptıgımı düşünmeye başlamıştım...

Ben de 15 aylık evliyim artık size göre baya yaşlandı evliliğim
Valla eşinize kızmakta haklısınız çünkü daha çok yenisiniz ve beraber gezip tozmaya ihtiyacınız var arkadaş kaçmıyoya...Benim eşimde arkadaş ortamına çok düşkündü ama evlenince bütün hepsi bitti...

bencede sonuna kadar haklısın. düzgünce anlat durumu... yada hafta içi bir gün yada birkaç gün yemek yapma evde, gezmeye git. sorarasa neden yemek yok diye, senin hafta sonu yaptığın gibi gezdim birşey yapamadım dersin . sonuçta oda geziyor. görevini yerine getirmiyor. aynı şey.

Yapabilirmisin bilmiyorum ama,bırak bakalım gittiği yere kadar gitsin bi arkadaşlarıyla buluşmaya,eninde sonunda sıkılacaktır,bir süre sesini çıkarma sende kendi arkadaşlarınla buluş bakalım birkaç hafta sonu tepkisi nasıl olacak??

her şeyin yeri ayrı.bence eşin bekarlık günlerinin etkisinden kurtulamamış hala..

Kardeşim;

İki Yol var çözüm için;

1. Ya olduğu gibi bırakıp kendisinin farketmesini bekliceksin. mesela hiç bişi deme çok tınlama onu bi süreliğine.
2. Yada Karşına alıp açık açık konuşucaksın. birlikte bişiler yapmıyor gezmiyor aktivitemiz olmuyor farkındamısın. bu nereye böyle gidicek. bekar arkadaşların sen bekarken çok sık görüşebilirsin ama artık evlisin. sende biliyosun ki arkadaşlarda evlenince revize görür. aile saadeti için bu böyle.. birlikte yapalım herşeyi. sen yine ara ara arkadaşlarına takıl ama ara ara. senin en iyi arkadaşın en iyi dostun en iyi kankan ben olmalıyım benim içinde sen. yanlış mı düşünüyorum ne diyosun de ona. oysa hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben seninle bişiler yapalım diye...

fikirleriniz için tşk ederim bir nebze de olsa konusmak fikir almak cok güzel, konustugumda birkaç hafta düzelir sonra salar sanırım. en iyisi dediğiniz gibi, kendinin farketmesini beklemek sanırım :)

fikirleriniz için tşk ederim bir nebze de olsa konusmak fikir almak cok güzel, konustugumda birkaç hafta düzelir sonra salar sanırım. en iyisi dediğiniz gibi, kendinin farketmesini beklemek sanırım :)

Kendisinin farketmesini beklerkende boş durmucaksın ama.
onu sende artık önemsemediğini ima etmen gerek ki. oda kendisini sorgulayabilsin... bunu kesinlikle unutma..

Son düzenleme:

kızmakta çok çok haklısın bende evleneli 3 sene oldu ikimizde çalışıyoruz ve hafta sonu olsunda gezmeye şuraya buraya gidelim diye hep beraber karar veririz bensiz gezmeye 2 yada 3 defa gitmiştir oda arkadaşları bizim butaraflara geldiyse öle çıkar ve bizim böle hep birlikter gezmeye gitmelerimiz kv ve eltilerimin hep gözüne batıyor ona sinir oluyorum

sende onu umursamadığını göster ve sende arkadaşlarınla dışarıya çık sen umursamayınca yaptığı hatayı anlar inş

hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım öncelikle tebrik ederim
dırdır falan yaptığın yok, hepimiz haftasonunu iple çekiyoruz şöyle gönlümüzce eşimizle vakit geçirelim, bi yere gitmesek de evde pinekleyelim sarılıp film izleyelim diye
zaten bi gün temizlikle geçiyo
eğer eşin her haftasonu seni bırakıp arkadaşlarıyla gezmeye devam ederse çok çabuk monotonlaşacaksınız malesef
benimki dün berber dönüşü markete uğradı ben ona bile bozuldum hep beraber gidiyoduk ilk kez yalnız gittin diye
tamam arkadaşları ile görüşsün, sen de görüş ama her hafta her hafta olmaz ki.. siz bi ailesiniz.. senle vakit geçirekten de keyif alması lazım

sinirli bi yapın varmış bi kereliğine sakince konuşmaya çalış, ne kadar gücendiğini anlat.. gerçi onun kendisinin akıl etmesi gerek ama
sen bi kere konuş, değişmezse de bu sefer sen hiç umursamamaya çalış sen planlar yap arkadaşlarınla
haftaiçi hatta söyle, c.tesi kızlarla şuraya gitçez çok sabırsızlanıyorum falan die
senin gezmenden rahatsız olmaya başlarsa zamanla dank eder belki hata yaptığı

İlk zamanlar bu dediğini bende çok yaşadım
Sürekli eşimle tartıştım bir hafta sonumuz var beni bırakıp arkadaşlarına gidiyorsun diye.
O zamanlar tek evli eşimdi diğer bütün arkadaşları bekardı, sonra tek tek evlenen elini eteğini çekti
O buluşmalarda olmadı bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…