• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

vivan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
220
26
123
kızlar eşimin ailesi geliyor kalacaklar buraya kadar bir sıkıntı yok yılbaşı akşamıda birlikte olacağız lütfen hemen noel kutlaması dinimize yok falan demeyin sadece yeni yıl adına o akşam birlikte nasıl vakit geçirebiliriz sıkılmadan
eşimle dışarda gezeriz diyorduk ee misafir olunca o iş yattı bende oturup tv internet istemiyorum ama gidiş öyle görünüyor

yemek olarak ne hazırlayalım
yemek sonrası neler ikram edilebilir yiyecek dışında neler düşünülmeli bilemedim ilk yılbaşımız ailesiyle

aşk olsun o kadar okunmuş bir kişi bile birşey söylememiş :(

Ailenin damak zevkine bağlı olarak önden bir çorba, arkadan güzel bir et yemeği, birkaç çeşit meze ve salata. Alkol kullanıyorlarsa mezeleri bol tutmakta fayda var. Alkol yoksa yemek sonrası çay için bir çeşit tatlı olabilir. Bir de yeni yıl pastası kesersiniz minik, yeni yılınız tatlı gitsin diye. Kuruyemiş, kestane olabilir, mısır patlatabilirsiniz. Aklıma gelen yiyecekler bunlar şimdilik. Tombala oynayabilirsiniz özellikle çocuk varsa hoşuna gider. Onun dışında güzel programlara denk gelirseniz arkada televizyon da açık olur. Geçer gider zaman :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ailenin damak zevkine bağlı olarak önden bir çorba, arkadan güzel bir et yemeği, birkaç çeşit meze ve salata. Alkol kullanıyorlarsa mezeleri bol tutmakta fayda var. Alkol yoksa yemek sonrası çay için bir çeşit tatlı olabilir. Bir de yeni yıl pastası kesersiniz minik, yeni yılınız tatlı gitsin diye. Kuruyemiş, kestane olabilir, mısır patlatabilirsiniz. Aklıma gelen yiyecekler bunlar şimdilik. Tombala oynayabilirsiniz özellikle çocuk varsa hoşuna gider. Onun dışında güzel programlara denk gelirseniz arkada televizyon da açık olur. Geçer gider zaman :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ahh ahh nede gusel soledın yaa.bend eyenı evlendım ve aılmeden uzak memklete geldım suan esımle basbasa olcaz belkı ama o kalabalık yılbası aksamı bu anlattıgın gıbı ve daha guselı gecen o analr uzak suan bana daha ne olsun yaa.esımle dısarda ne yapacaz kı ıstanbul gıbı yerde hele tehlıkelı sıkıcı dogal değil dısarda yesen ıcsen eglenemesessın sıcaklık olmas para harcıcan ev gıbı dogal sıcak ortam olmas rahatda edemem valla ne gusel dedin yaa ama özel dusuncelerı vars atabı o baska da aıle ıle gusel oluyo yaa ınsan böle zamanalrda kalabalık arıo bence benım fıkrım:)

ahh ahh nede gusel soledın yaa.bend eyenı evlendım ve aılmeden uzak memklete geldım suan esımle basbasa olcaz belkı ama o kalabalık yılbası aksamı bu anlattıgın gıbı ve daha guselı gecen o analr uzak suan bana daha ne olsun yaa.esımle dısarda ne yapacaz kı ıstanbul gıbı yerde hele tehlıkelı sıkıcı dogal değil dısarda yesen ıcsen eglenemesessın sıcaklık olmas para harcıcan ev gıbı dogal sıcak ortam olmas rahatda edemem valla ne gusel dedin yaa ama özel dusuncelerı vars atabı o baska da aıle ıle gusel oluyo yaa ınsan böle zamanalrda kalabalık arıo bence benım fıkrım:)

Ben çok özel bulmuyorum yılbaşı kutlamasını. Biz daha ziyade doğumgünü, yıldonümü gibi bireysel kutlamaları tercih ediyoruz. Ama işte yılbaşı kutlanacaksa aileleyle kalabalıkla güzel. Olsun ama sizin de ilk yılbaşınız başbaşa. Tadını çıkarın, sonra kalabalık olursunuz inşallah zamanla :)

Back
X