fikirlerinize ihtiyacim var

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
1yıllık iliskim var yeni nisanliyim.24yasindayiz.özel sektorde calisiyor nişanlım..hem yeniyiz hemde askerlik aradan cıksın diye bekliyoruz.kısa dönem olacak zaten.aslında acelem yok..oturmus bir iliskimiz var.aileler iyi anlasiyor hersey normal.sorunum şu: bazen annemin arkadaslari yok parali biri olsaydi adam gbi işi olsaydi kac yasına geldin beklemezdin diyp duruyor..cok iyi biri aileme bana karsi saygi sevgi..cok ta seviyolar.ona bile degisir benimkininkide oyleydi oylelerinden kork bi ton laf yiyorum..bunaldim artik.insan illa tanistiginda hemen evlenmelimi illa memurmu bulmali.kpss puani iyi atanana kadar beklicem acelem ne diyorum zor evlenirsin onla diyolar bunaldim

Başkalarının sözlerini dinlersek biz hiç evlenemeyiz evde kalırız zaten canım

Herkesin kendi hayatı yaşamı ve kendi kararları boşver konuşsun dursunlar yav he hee de geç neden ciddi ciddi cvp veripte canını sıkıyosun ki

Cok haklisinda ustume bazen cok geliyolar.bak şu bunu buldu memur tabi daha iyisini bulur..kendi damatlari kötü cikiyor olayi benimkiyle kiyasliyolar.

Hayat Senin hayatin yasiyacak olanda sensin..hic takma...insanlar her turlu konusucak konu bulurlar merak etme...sevip seviliyorsan mutlulugun tadi cikar digerlerinide hayatindan ))

Cok haklisinda ustume bazen cok geliyolar.bak şu bunu buldu memur tabi daha iyisini bulur..kendi damatlari kötü cikiyor olayi benimkiyle kiyasliyolar.

Hiç duyma sen boşversene kendine bulsaymış memur ağzı olan konuşuyo arkadaş

Mutluysan sen gerisi fısss hiç o tatlı canını sıkma

İnsanlar hiç susmaz. Malesef hadlerine düşmeyen yorumlar yaparlar öyle zaman zaman.. Sen sadece kendi duygularına, düşüncelerine göre davran.. Zamanında bana da dediler eşimden için, tabi o zaman sevgiliydik resmi birşey yoktu, "sen öğretmen olucan, doktorlar bile isterdi seni niye böyle bir karar verdin ki" diye, verdiğim tek cevap şuydu "onun insanlığını hiçbir diplomaya değişmem". Senin de yapacağın şey bu olsun :) Aileleriniz iyi anlaşıyorsa, hem nişanlın hem de ailesi tarafından kıymet görüyorsan, daha başka ne ister ki bir insan :) Nadir şansı yakalayan insanlardansın.. İnsanlara gereken cevabı zaman içinde mutlu olarak ver en güzeli :))

Saygılı karakterli biri olduktan sonra az bir maaş alsa bile o evde huzur olur.
Maddi durumu iyi diye mantık evliliği yapmak en büyük mantıksızlık.
Bir evlilik aşk sevgi olmadan nasıl sürdürülebilir ki?
Hiç canını sıkma insanlar konuşurlar yorum yaparlar takma, mutluluğuna bak :)

Cok sagolun arkadaslar sizin gbi dusunuyorum bende sadece bazen canımı sıkıyır dırdırlar artik takmicamm.belki dedim seviyorum göremiyorum ama öyle degilmis

Bu millet salak ya.'Bu yaşa kadar beklemezdin' dedikleri yaş da 24. Bunlar lafları söyler,sonra herkes evine dağılır kapısını kapatır,unutulur.Sen kiminle ne zaman evleneceğini bilirsin,tavrını koy.Kime neymiş?

Paralı birini bulsaydın ne çirkin bir laf. :26:

canım ya takma banada dediler evlendikten sonra değişir falan ama hiçte öyle olmadı aksıne aileme çok düşkündür ailemde ona çok değer verirler ben onun ailesine o kadar duskun değilimdir saygıda kusur etmem ama öyle ne demişler paralı biri olsaymıs cok sacma ya tabiki işi olsun seni gecindirsin ama dünya kadar malın olmus senin huzurun yok neye yarar boşver arkadasım...

ne kadar güzel yazmıssınız

Dogrusunuz arkadaslar..ben mutluyum gerekirse 3 sene 5 sene kalirim nişanlu.o da üzüluyo duruma.gunde 18 saat ayakta kaliyor bazen ayakta işi.sırf bizim için.geliyo bide gönlümü hoş tutmaya çalisiyo.birde gidip canim cicim yapiyolar nişanlima ardindan işsiz gücsuz buna kiziyorum

bence sızı kıskandıkları ıcın boyle konusuyorlar
sevıyorsanız eger gerısını onemsemeyın ...

Bir evlilikteki tek kriterin karşındaki insanın parası olması çıkar evliliğinden başka bir şey değil bana göre. Önemli bir kriter mi evet parasız hiç bir şey olmuyor malesef ama illa herkes zengin olmak ,zengin koca bulmak zorunda mı bir de zenginlikten kasıt ne ayda 10 bin kazanması mı ,50 bin kazanması mı ,bir evi olması mı yoksa birden fazla apartmanın olması mı ? İnsanın ihtiyaçlarının ve hırslarının sonu yok ki neye göre zengin kime göre zengin yani.

"Parali biri olsaymis " oylemi? Hem yaşın geldi beklemezdin diyorlar., hemde biraz daha arasan diyorlar resmen.
Gerçekten cok cirkin.hic düşünmeyin bile kimin ne dediğini. Herkes kendi hayatına baksin.evlilikte en önemlisi saygi,
Ilgi,anlayis.bunlarda nisanlinizda varsa mutlu olun insallah...

Valla ben evleneli 15 ay oluyor hala konuşuyorlar

En son 10 yıl önce gördüğüm komşu teyze, eşin içki içiyorsa hemen ayrıl dedi.

Daha adımı bile hatırlamıyor kadın, evlendiğimi öğreneli 3 saniye olmuş, eşimle ilgili fikir yürüttü.

Gerisini sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…