Başkalarının sözlerini dinlersek biz hiç evlenemeyiz evde kalırız zaten canım
Herkesin kendi hayatı yaşamı ve kendi kararları boşver konuşsun dursunlar yav he hee de geç neden ciddi ciddi cvp veripte canını sıkıyosun ki
Cok haklisinda ustume bazen cok geliyolar.bak şu bunu buldu memur tabi daha iyisini bulur..kendi damatlari kötü cikiyor olayi benimkiyle kiyasliyolar.
1yıllık iliskim var yeni nisanliyim.24yasindayiz.özel sektorde calisiyor nişanlım..hem yeniyiz hemde askerlik aradan cıksın diye bekliyoruz.kısa dönem olacak zaten.aslında acelem yok..oturmus bir iliskimiz var.aileler iyi anlasiyor hersey normal.sorunum şu: bazen annemin arkadaslari yok parali biri olsaydi adam gbi işi olsaydi kac yasına geldin beklemezdin diyp duruyor..cok iyi biri aileme bana karsi saygi sevgi..cok ta seviyolar.ona bile degisir benimkininkide oyleydi oylelerinden kork bi ton laf yiyorum..bunaldim artik.insan illa tanistiginda hemen evlenmelimi illa memurmu bulmali.kpss puani iyi atanana kadar beklicem acelem ne diyorum zor evlenirsin onla diyolar bunaldim
1yıllık iliskim var yeni nisanliyim.24yasindayiz.özel sektorde calisiyor nişanlım..hem yeniyiz hemde askerlik aradan cıksın diye bekliyoruz.kısa dönem olacak zaten.aslında acelem yok..oturmus bir iliskimiz var.aileler iyi anlasiyor hersey normal.sorunum şu: bazen annemin arkadaslari yok parali biri olsaydi adam gbi işi olsaydi kac yasına geldin beklemezdin diyp duruyor..cok iyi biri aileme bana karsi saygi sevgi..cok ta seviyolar.ona bile degisir benimkininkide oyleydi oylelerinden kork bi ton laf yiyorum..bunaldim artik.insan illa tanistiginda hemen evlenmelimi illa memurmu bulmali.kpss puani iyi atanana kadar beklicem acelem ne diyorum zor evlenirsin onla diyolar bunaldim
Saygılı karakterli biri olduktan sonra az bir maaş alsa bile o evde huzur olur.
Maddi durumu iyi diye mantık evliliği yapmak en büyük mantıksızlık.
Bir evlilik aşk sevgi olmadan nasıl sürdürülebilir ki?
Hiç canını sıkma insanlar konuşurlar yorum yaparlar takma, mutluluğuna bak :)
memur zengin mi sayılıyor hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?