• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacim var

Cok haklisinda ustume bazen cok geliyolar.bak şu bunu buldu memur tabi daha iyisini bulur..kendi damatlari kötü cikiyor olayi benimkiyle kiyasliyolar.

Canım ya ınsanlar ozellıkle yaslı kadınlar hep konusur konusur sen emınsen aılen guvenıyosa gerısını bosver hıc tatlı canını sıkma densız ınsan cok kulal asarsak hayatımızı mahfederler

Ya demiyolarki bizim kizimiz neci..ust duzey yöneticiyim sanki.bazen benimkine diyorum arkadasimi gordum cocugu olmus teyzr diyo diye..biliyosun sartlari pa

Ya demiyolarki bizim kizimiz neci..ust duzey yöneticiyim sanki.bazen benimkine diyorum arkadasimi gordum cocugu olmus teyzr diyo diye..biliyosun sartlari durumumuz malum beklicez diyo.yada bazen şakayla karisik bana bisi olursa nemur işi olan birini bul dio.

1yıllık iliskim var yeni nisanliyim.24yasindayiz.özel sektorde calisiyor nişanlım..hem yeniyiz hemde askerlik aradan cıksın diye bekliyoruz.kısa dönem olacak zaten.aslında acelem yok..oturmus bir iliskimiz var.aileler iyi anlasiyor hersey normal.sorunum şu: bazen annemin arkadaslari yok parali biri olsaydi adam gbi işi olsaydi kac yasına geldin beklemezdin diyp duruyor..cok iyi biri aileme bana karsi saygi sevgi..cok ta seviyolar.ona bile degisir benimkininkide oyleydi oylelerinden kork bi ton laf yiyorum..bunaldim artik.insan illa tanistiginda hemen evlenmelimi illa memurmu bulmali.kpss puani iyi atanana kadar beklicem acelem ne diyorum zor evlenirsin onla diyolar bunaldim

Karsisindaki uzulcek mi kalbi kirilcak mi diye dusunmeden konusan oyle cok insan var ki. Agzi olan konusuyor.
Bir kere siz bu adami seviyor musunuz.? Evlenirseniz gelecek kayginiz olacak mi?
Once sizin vereceginiz cevaplar sizi tatmin etmeli.
Tabi memurluk guvence ama ne zaman isterse calisip olabilir. Yasinizda genc. Siz sakin kulak asmayin. Ama dogru yoldan da asigim diye sasmayin. Herhangi bir kayginiz varsa geleceginizle oynamayin.evlilik onemli dogru dusunerek karar verin.
Allah mesut etsin.

Back
X