• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar.Anlatacaklarım dert değil de fikirlerinizi almak istiyorum.Benim erkek arkdaşım ailesiyle Amerika da.yaklaşık bir hafta önce dedesi öldü ve annesiyle babası yeni gelebildiler. Şimdi bugun de konuştuk annesi ve babasıyla çok sevndiler aradığım için.yarın yanlarına gidecem.. Sizce gitmekle yanlışmı yaparım? Ben iş ciddiye binmeden böyle girip çıkmayı hiç sevmem.Ama erkek arkadaşımda git baş sağlığına falan dedi. Yarın bir gün laf olmasını da istemiyorum.

Bu cenaze Allah korusun sizin ailenizden birinin olsa idi..
Senin annen babanda sevgilinin bulunduğu yere gitselerdi..
Ve sevgilin , baş sağlığı dilemek için bir 5 dakikacıkta olsa onlarla görüşmeseydi..
Ne düşünürdün ?

Ben gitmende bir sakınca görmüyorum..
Sonuçta oraya geleceğe dair konuşmak için gitmiyorsun , baş sağlığı için gidiyorsun..

Bence bunu ailene danış hatta imkan varsa ailenle birlikte gidin hem sonradan laf olmaz hemde ailesi daha mutlu olurlar : )

Sonuçta sadece erkek arkadaşınız. . Ben olsan zaten telefonla başsağlığı dilemisim üstüne gitmem evlerine. . Dünyanın binbir türlü hali var. Yarın bir gün ne olacağını kimse bilemez.. bir genç kız olarak geride durmayı daha uygun buluyorum..

benim başıma gelse böyle bir şey erkek arkadaşımın gelmesini de istemem.

Arada ailemin onayı olan bir şey yok ama ben yine de siizn gelininiz / damadiniz olacağım der gibi bişey bence bu..

Baş sağlığına gittin diye kim laf çıkarırsa gerizekalıdır.Git tabiki

Kizcagiz bassagligina gidecek sanki kotu yola dusecek biraz geri durun yahu
Git guzel kardesin yarini bugunu yok olum acidir insan olarak gorevini yap

gidecem snırım yarım saat oturup başsağlığı dileyip geri dönecem.yarın bir gün geldikte bir kez olsn gelmedi demesinler

bence gitmenizde sakınca yok.
böyle birşeyden laf çıkartırlarsa emin ol onlar muhattap olunacak insan değilmiş dersin. tanımış olursun. :34:

evet sevgili iken çok samimi olmamak gerekir diye düşünüyorum bende ama birazda bence evlilik öncesi aile içine azda olsa girip çıkıp fikir edinmek, tanımak önemlidir diye düşünüyorum.bundan ailenin haberi olsun ama.
evlilik de filan aile çok önemli. içlerine girmeden de insanları tanımıyorsun.

Ne düşünürler, ne planlarlar demeden gitmeniz gerekir bence. En sevdiğinizin ailesinde bir ölüm var, tabi ki destek olacaksınız. Kimse bir şey demez, dememeli. Gidin ve yanlarında olduğunuzu gösterin. Belki de onlar sizin gelecekteki aileniz.

Back
X