fikirlerinize ihtiyacım var!

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba,size bir şeyler danışmak istiyorum.Seneye haziranda ankarada düğün yapmayı planlıyoruz.Dün gezdik bir kaç yer.Göl kenarında bir yerde kır düğünü yapabiliriz falan diye düşündük.Konuştuğumuz yer yemekli menüye 30 kokteyle 20 dedi ama bu fiyatın içinde müzik süsleme pasta falan yok.Hepsini bizim ayarlamamız gerekicek.ben istanbul da yaşıyorum acaba ilgilenebilir miyim diye emin olamadım.ankarada sadece nişanlımın ailesi var onlara da süsleme falan konusunda pek güvenemem diye düşünüyorum.Ayrıca haziran ayı kır düğünü için uygun olur mu sizce mekanın kapalı yeri yok.:14::14::14:

kızlar merhaba,size bir şeyler danışmak istiyorum.Seneye haziranda ankarada düğün yapmayı planlıyoruz.Dün gezdik bir kaç yer.Göl kenarında bir yerde kır düğünü yapabiliriz falan diye düşündük.Konuştuğumuz yer yemekli menüye 30 kokteyle 20 dedi ama bu fiyatın içinde müzik süsleme pasta falan yok.Hepsini bizim ayarlamamız gerekicek.ben istanbul da yaşıyorum acaba ilgilenebilir miyim diye emin olamadım.ankarada sadece nişanlımın ailesi var onlara da süsleme falan konusunda pek güvenemem diye düşünüyorum.Ayrıca haziran ayı kır düğünü için uygun olur mu sizce mekanın kapalı yeri yok.:14::14::14:

canım emin ol çok zor olur
o telaşenin arasında
her ayrıntı ile uğraşamazsın
biraz pahalı da gelse
herşey dahil bir sistem tercih etmelisin

sen zaten ne giydiğini ne yediğini ne gezdiğini bilemeyecek durumda olcaksın o gün
ailen de bde benzer bir heycan ve telaş sürecek
bu organizasyon için özel olarak ilgilenebilcek bir akrabanızdan yardım istemelisin ki
emin ol bu da tecrübe yetersizliğinden dolayı mutlaka eksikliklere mahal verecek
.
:50::50:

canım emin ol çok zor olur
o telaşenin arasında
her ayrıntı ile uğraşamazsın
biraz pahalı da gelse
herşey dahil bir sistem tercih etmelisin

sen zaten ne giydiğini ne yediğini ne gezdiğini bilemeyecek durumda olcaksın o gün
ailen de bde benzer bir heycan ve telaş sürecek
bu organizasyon için özel olarak ilgilenebilcek bir akrabanızdan yardım istemelisin ki
emin ol bu da tecrübe yetersizliğinden dolayı mutlaka eksikliklere mahal verecek
.
:50::50:

başlangıçta çok heveslendim işte tasarım pasta yaptırırım süslemeleri kendim bile diktirebilirim ilgilenirim falan diye sonra içime bir karamsarlık geldi.Kimse de benimsemez uğraşmaz diye düşünmeye başladım zaten.:14:

Bir organizasyon şirketi ile anlaşabilirsin, aynı şehirde olsan senin için daha kolay olurdu ama şehirler farklı olunca zor olur. Daha 1 yıl var, eğer zamanını iyi kullanırsan ve planlı bir şekilde çalışırsan istediğin gibi bir şey ortaya çıkabilir bence. Sonuçta her şeyi o gün yapmayacaksın ki, bir çok şey hazır olacak, bir de dediğim gibi organizasyon şirketleri bu iş için var. Tek sorun acaba hava nasıl olur ? Bu da tamamen şansına kalmış bir şey, sonuçta yılın her ayı her gün yağmur yağma olasılığı var.

Ankara'nın havasına güven olmaz. Ben Kasımda evlendim günlük güneşlikti. Dış mekan çekimi yaptık. Kardeşim Haziran'da evlendi. Bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı. O kadar yağdı ki bazı misafirler yağmur azalsın diye park yerinde arabanın içinde beklediler. Kapalı mekan seçmişlerdi. Ağlayan gelinler duydum açık mekanda yağmura tutulunca.

Ben de göl kenarı severim ama eşim ailesi ile bir iki sene önce mogan kenarında bir düğüne katılmış ve uçan böceklerden bir şey anlamadık düğünden demişti.

Bence Haziran riskli. Bu sene öyle bir yağmur yağdı ki kardeşimin düğününden iki gün önce bizim otoparkı su bastı.

valla bu haziran kır düğünü yapanlar hep ıslandı, kaçacak kapalı yeri olmayan mekanlarda bildiğin sağnak yağışta oynadı millet, artık boşverdiler demekki:27::27:
seneye nolur bilinmez tabii, mevsimler artık birbirini tutmuyo

Bir organizasyon şirketi ile anlaşabilirsin, aynı şehirde olsan senin için daha kolay olurdu ama şehirler farklı olunca zor olur. Daha 1 yıl var, eğer zamanını iyi kullanırsan ve planlı bir şekilde çalışırsan istediğin gibi bir şey ortaya çıkabilir bence. Sonuçta her şeyi o gün yapmayacaksın ki, bir çok şey hazır olacak, bir de dediğim gibi organizasyon şirketleri bu iş için var. Tek sorun acaba hava nasıl olur ? Bu da tamamen şansına kalmış bir şey, sonuçta yılın her ayı her gün yağmur yağma olasılığı var.

şimdi bir organizasyona mail attım bakalım ne dicekler fiyat :)

Back
X