Fikirlerinize ihtiyacım var..

asabirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
1.929
973
178
Merhaba kızlar. ..eşimle uzun süredir evliyiz ve çocuğumuz yok çok istiyoruz ama olmuyor..haliyle insan psikolojik olarak etkileniyor. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu..okadar imreniyorummki anlatamam. Çevremde hamile görünce yada hamile haberi alınca bi tuhaf oluyorum.size sorum şu yakın arkadaşım yeni doğum yaptı gittim gördüm tebrik ettim.simdi bütün arkadaşları bi arada topluyor herkesi davet etti..her giden çocuğuyla gidecek.ben gitmek istemiyorum hemde hiiic. .o bakışlar dan sorulardan fenalık geldi.hepsi çocuğunun güzelliklerini anlatıp duracak ve ben boynu bükük gibi olmak istemiyorum..sizce ne yapmalıyım. .? Siz olsaydınız gidermiydiniz.

cnm nıye boynunu bukuk tutucakmıssınki allah bılır elbet kısmet kader bu işler.. aksıne dımdık dur. hepsi çocuğunun güzelliklerini anlatıp duracak dıyorsun acaba haylazlıklarını da anlatıcaklarmı acaba :) millet hep kendıleri hakkında iyi seyler anlatmalarına bayılır ama olumsuz yonler oldugu vakıt anlatmazlar kacınırlar.. benım de cocugum yok ama teyzeyım .. anne yarısı sayılırım ve bana bu yetıyor artıyor bıle sımdılık :)))

teşekkür ederım cevabın ıcın ...içimde deli fırtınalar kopuyor bi bilsen :)

canım ben martta hamile olduğunu öğrenenler 2013 topiğindeydim herkes hamilelik sevincini paylaşırken bir arkadaşımız düşük yaptı ve o psikolojiyle ben bir daha girmiycem dedi gitti daha sonra geri geldi ve bizim paylaşımlarımızı dinledi bizle güldü bizle ağladı şuanda denemesine rağmen çocuğu olmuyor tedaviye bakacaklar felan 1 seneyi çoktan geçti demem o ki sen arkadaşlarını yanlız bırakma Allah büyüktür git ve deneyim kazan bi bakmışsın öbür aya hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…