• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

01deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
4
1
3
30
Sinirlendiğimde nefes alamıyorum sanki bi kasılma oluyo gibi. Ve sinirlerime engel olamıyorum o an olumlu hic birsey düşünemiyorum herseyden soguyorum bi anda insanları kiriyorum uzuyorum kendime gelmem o düşüncelerden kurtulmam zaman alıyor. Sizce bundan nasil kurtulabillirim ve nasil dusunmeliyim fikirlerinizi paylasirmisiniz ?

Sinirlendiğimde nefes alamıyorum sanki bi kasılma oluyo gibi. Ve sinirlerime engel olamıyorum o an olumlu hic birsey düşünemiyorum herseyden soguyorum bi anda insanları kiriyorum uzuyorum kendime gelmem o düşüncelerden kurtulmam zaman alıyor. Sizce bundan nasil kurtulabillirim ve nasil dusunmeliyim fikirlerinizi paylasirmisiniz ?

Terapiyle daha iyi olacaktır tabi ki ama şöyle bir deneyin o an durun arkanıza yaslanıp derin bir nefes alın gözlerini kapatın ve hiç bir şey sağlığımdan önemli değil üzülmeye kırmaya değmez diye kendinize tekrarlayın belki daha dikkatli davranırsınız :KK68:

Oan daha sonra pisman oldugunu hatirla.
Vee , derin nefes al bos bir odaya gec yalniz kal...
10 dakika acik havaya cik...

Back
X