Fikirlerinize ihtiyacım var.

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
Kızlar merhaba,
1,5 senedir korunmuyorum ama gebelik hiç oluşmadı. klomen+çat kullandım 3 ay.
sonrasında agustos da hsg cekıldım. iki tüpüm tıkalıymış 1 tanesi işlem sırasında açılmış.
sonraki ay histeroskopi oldum. o temiz çıktı..
kasım ayında 1 başarısız aşılama geçirdim benım ıcın tam bir yıkımdı
aralık ayında tekrar hsg istedim ve süprizzz tüplerim ikisi de açık.
eşimde de bi promlem yok. bu ay adetımı beklıyorum ama eşim direk tüp bebek yapalım dio özelde ama ben henüz hazır değilim tğp bebek stresını cekmeye . beklemek mı hayrlı yoksa beklemeden tüp bebek mi yaptırayım ben çok kararsızım

Şu an bir sorun yok gibi.... Bence beklemelisin :) 1,5sene çok az ki daha :) çok şey yaşanılsın üst üste hem biraz kafanı dağıt bence

Şu an bir sorun yok gibi.... Bence beklemelisin :) 1,5sene çok az ki daha :) çok şey yaşanılsın üst üste hem biraz kafanı dağıt bence

şuanlık erteledım cnm ya bende beklemekten yanayım belki martta belki de aralıkta yapcam tüp bebek çok zor bi süreç o yüzden :/

şuanlık erteledım cnm ya bende beklemekten yanayım belki martta belki de aralıkta yapcam tüp bebek çok zor bi süreç o yüzden :/
Tabii ki ama tüm tedavilerden geçmişsiz şu an dada bir sorun yok gibi normal yolla da ola bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…