Fikirlerinize ihtiyacım var.

gelmeyenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
1
0
1
30
Bu konuyu yazıp sizlerden yardım almak için az önce kaydoldum. Benim 4 aydır çok sevdiğim birisi var, sevgiliydik ayrıldık daha doğrusu o sebepsiz yere ayrıldı msj atmadi aradım cvp vermedi ve bitti. Ben ara sıra msj atiyordum ama cvp vermiyordu yılbaşında attım konuştuk biraz benim eski sevgilim yakın bir arkadaşı ondan dolayi ayrıldığını konusmadigini söyledi. 4 gün önce kaza yaptı şükür ki bişeyi yok ama maddi yönden çok zor durum da olduğunu söyledi ve borç istedi verdim, buluştuk bayagi iyiydik benim yanımdan ayrılıp şehir dışına çıktı direk sıkıntıları var biraz. 2 gün önce eski sevgilim geldi kuzenimle çok iyiler oturdugumuz kafeye geldi ark s dışı ile oturduk biraz daha sonr a akşam beni aradı kapının önüne geldi seviyo musun abimi gerçekten felan diye sordu bi çok kez (sevdiğim adam daha büyük abi yigen gibi takiliyolar) evet dedim saydı sovdu kapattı teli gitti. Bugün de sevgilim msjlara cvp atmiyo . Eski sevgilim caf e de oturduk diye söyledi o yüzden mi cvp atmiyor acaba ? arabayla eve bıraktı birde. Yada Sevgilim sadece ihtiyacı olduğu zaman mi geliyo r b a na ? 4 ay da f a zlasiyla yordu beni..

Nacizane fikrim sadece kafasına eserse boşluktaysa arıyor gibi. Sevseydi seni ararsı, sürekli aklında olurdun. O çaba sarfederdi ilişkiniz için

Birine para verdin abisiyle sevgili oldun arabasına bindin kardeşi gibi olanı sevdin. Hayırlısı be gülüm

Konuyu hic anlamadim uykusuzum ondan mi acaba?? Biri aciklayabilir mi ona gore yorum yapayim.

Amaan bırak hepsini kaç oldu sayamadim çok karışık olmuş. Vallahi daralirsin eğer yaşadığınla anlattığın birse...

Iki kişi var biri eski biri yeni. Eskiyle yeni abi 'yigen' gibiler. Eskisi yenisine abi diyor. Akşam seviyormusun abimi diyen eskisi. Sen evet deyince sayip sovende eskisi. Yenisi şimdi seni aramiyor çünkü eskisiyle cafede oturduğunu ispiyonlanmis
sonuç: sen unut o parayi gelmez geri

Amaan bırak hepsini kaç oldu sayamadim çok karışık olmuş. Vallahi daralirsin eğer yaşadığınla anlattığın birse...

Dombikkkk.
Sen bizi merakta bırakıp gittin.
Senden biran önce özel mesaj bekliyorum haberin olsun

E adam senden eski sevgilin yuzunden ayriliyo para verip barisiyosun sonra yine eski sevgilinle gorusuyosun. Sen bu hovardalikla cok paralar yedirirsin daha oglanlara

sevgililer havada uçuşuyor resmen.ne kadar çok sevgili varmış.
inan hiçbirşey anlamdım.yorumlara bakıyorumda anlamayan birtek ben değilim.kimse anlamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…