- 18 Ocak 2015
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi gelmeyenim
Bu konuyu yazıp sizlerden yardım almak için az önce kaydoldum. Benim 4 aydır çok sevdiğim birisi var, sevgiliydik ayrıldık daha doğrusu o sebepsiz yere ayrıldı msj atmadi aradım cvp vermedi ve bitti. Ben ara sıra msj atiyordum ama cvp vermiyordu yılbaşında attım konuştuk biraz benim eski sevgilim yakın bir arkadaşı ondan dolayi ayrıldığını konusmadigini söyledi. 4 gün önce kaza yaptı şükür ki bişeyi yok ama maddi yönden çok zor durum da olduğunu söyledi ve borç istedi verdim, buluştuk bayagi iyiydik benim yanımdan ayrılıp şehir dışına çıktı direk sıkıntıları var biraz. 2 gün önce eski sevgilim geldi kuzenimle çok iyiler oturdugumuz kafeye geldi ark s dışı ile oturduk biraz daha sonr a akşam beni aradı kapının önüne geldi seviyo musun abimi gerçekten felan diye sordu bi çok kez (sevdiğim adam daha büyük abi yigen gibi takiliyolar) evet dedim saydı sovdu kapattı teli gitti. Bugün de sevgilim msjlara cvp atmiyo . Eski sevgilim caf e de oturduk diye söyledi o yüzden mi cvp atmiyor acaba ? arabayla eve bıraktı birde. Yada Sevgilim sadece ihtiyacı olduğu zaman mi geliyo r b a na ? 4 ay da f a zlasiyla yordu beni..