• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var...

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Selam kızlar. 3gün sonra düğünüm var ama kayınvalidem sürekli sorun çıkarıyo. Tek derdi para. Bana sürekli ona para gidiyo buna para gidiyo diyip duruyo. Aldığım gelinliğe kadar parasını laf etti. Ben sadece sustum. Ben herşeyin en hesaplısı olsun derken o ona bile laf etti. En son kınaya sadece oğlunu göndereceğini diğerlerinin gelmiceğini çok para gideceğini söyledi bana. Düşünün böyle bi insan. Tabi bi yandan düğüne para gidiyo derken diğer yandan da tarla alıyolar. Düğün yapılacağını bile bile sonra da para yok diyip duruyo. Bide bana nişanda altın taktılar. Daha düğünde takarız dediler. Şimdi takmıcaklarını söylüyolar zaten istemiyorum bu kadar para lafı edip takmasınlar ama sorun şu ki nişanlım bana o zaman altınları annemlere bırakırız diyordu. Ama bu olanlardan sonra artık altınlarımı da bırakmak istemiyorum. Nişanlıma daha önce de dedim bankaya kasa kiralayalım diye. Ona da karşı çıktı. Nişanlımla tartışmadan nasıl ikna edebilirim?

Her şeyin parasını onlar ödüyolarsa, çok da şaşmamak lazım. Gelinle damadın tüm masrafları karşılaması iyidir bence, ana baba karıştırmadan.

Selam kızlar. 3gün sonra düğünüm var ama kayınvalidem sürekli sorun çıkarıyo. Tek derdi para. Bana sürekli ona para gidiyo buna para gidiyo diyip duruyo. Aldığım gelinliğe kadar parasını laf etti. Ben sadece sustum. Ben herşeyin en hesaplısı olsun derken o ona bile laf etti. En son kınaya sadece oğlunu göndereceğini diğerlerinin gelmiceğini çok para gideceğini söyledi bana. Düşünün böyle bi insan. Tabi bi yandan düğüne para gidiyo derken diğer yandan da tarla alıyolar. Düğün yapılacağını bile bile sonra da para yok diyip duruyo. Bide bana nişanda altın taktılar. Daha düğünde takarız dediler. Şimdi takmıcaklarını söylüyolar zaten istemiyorum bu kadar para lafı edip takmasınlar ama sorun şu ki nişanlım bana o zaman altınları annemlere bırakırız diyordu. Ama bu olanlardan sonra artık altınlarımı da bırakmak istemiyorum. Nişanlıma daha önce de dedim bankaya kasa kiralayalım diye. Ona da karşı çıktı. Nişanlımla tartışmadan nasıl ikna edebilirim?
Bütün masrafı kayınvalidenler mi karşılıyor? Kına nerede olacak farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz düğün nerede olacak eğer farklı şehirde ise onların yaşadığı şehirde mi olacak?

Cnm altınları sakın vermeeee...
Verirsen gitti bil...
Bi bardak su ic üstüne...
Belli etmisler simdiden kendilerini...

onlar yapıyormuş ya düğünü size bir lütuf olarak görüyorlar belli.

Her şeyin parasını onlar ödüyolarsa, çok da şaşmamak lazım. Gelinle damadın tüm masrafları karşılaması iyidir bence, ana baba karıştırmadan.
İki aile yapıyo ortak hiç bişe tek taraflı değil. Biz ev alacaz o yüzden aileler karşılıyo düğünü.
Bütün masrafı kayınvalidenler mi karşılıyor? Kına nerede olacak farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz düğün nerede olacak eğer farklı şehirde ise onların yaşadığı şehirde mi olacak?
Hayır iki aile karşılıcak. Ailelerin yaşadığı yerde 2saat mesafe var. Kına bizim memlekette olacak.

nişanlııı vee kaynanaa dertlisi olarakk konunu okuyup kendimii gördümmm :KK14: altınlarımıı vermekk istemiyorumm canısı de:KK14:

Cnm altınları sakın vermeeee...
Verirsen gitti bil...
Bi bardak su ic üstüne...
Belli etmisler simdiden kendilerini...
İşte nişanlıma nasıl anlatcam bu durumu. Gördüm ailesini ama nişanlıma nasıl dicem bilmiyorum.
onlar yapıyormuş ya düğünü size bir lütuf olarak görüyorlar belli.
Zaten zorla yapıyolar gibi. Yapmasak hoşlarına giderdi. En başta içinde kalmasın ne istiyosan o olsun diyolardı. Şimdi kına masraf olaraj görünüyo

Kızlar dicem ki biz bi aileyiz artık yastık altında ne varsa bizden başka kimse bilmesine gerek yok o yüzden altınlarımız bizde kalsın dicem

Cnm kasette kimin ne taktigi gorunur zaten...
Lisye yapcam dersin kim ne takti bilelim bizde yeri gelince mahcup olmayalim dersin...
Biz artik aile olcaz kapı kapandimi herkes disarda birbirimizin anne baba kardes ve en yakın arkadaşı olcaz ne guzel felan diye konus iste...

Yok illa ailem alcak diye tutturursa ki insaallah ole bisi olmaz cekecegin var o piskin aileden...
O zaman kasedi izleriz herkes kendi tarafinin taktigini ailesinde saklar dersin cikarsin isin icinden...
Bir kere elini kaptirirsan daha burda cook konunu izleriz...
Aman cnm
ALLAH yardimcin olsun...

Cnm kasette kimin ne taktigi gorunur zaten...
Lisye yapcam dersin kim ne takti bilelim bizde yeri gelince mahcup olmayalim dersin...
Biz artik aile olcaz kapı kapandimi herkes disarda birbirimizin anne baba kardes ve en yakın arkadaşı olcaz ne guzel felan diye konus iste...

Yok illa ailem alcak diye tutturursa ki insaallah ole bisi olmaz cekecegin var o piskin aileden...
O zaman kasedi izleriz herkes kendi tarafinin taktigini ailesinde saklar dersin cikarsin isin icinden...
Bir kere elini kaptirirsan daha burda cook konunu izleriz...
Aman cnm
ALLAH yardimcin olsun...
Zaten düğünde takılanlar onlarda kalıyomuş. Adetleri öyleymiş. Annemde burda takılanı vermicek o bizim için saklıcak.ben bana hediye olarak yaptıkları altınlar için diyorum. Nişanlım onlarda annemlerde kalsın diyolar.

Altinlar size takiliyo yaa neden onda kalcakmis...yeni bi adet uretmislwr altinlari alabilmek icin...ben olsam boyle paragozlerin ailesine gelin gitmem..manyakliga bak..

Altinlar size takiliyo yaa neden onda kalcakmis...yeni bi adet uretmislwr altinlari alabilmek icin...ben olsam boyle paragozlerin ailesine gelin gitmem..manyakliga bak..
Nişanlımı seviyorum mutluyum. Niye vazgeçeyim ki. Sadece tartışmadan ailesini kötülemeden söylemem gerek

Back
X