fikirlerinize ihtiyacim var :(

Melek1010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
335
400
Mrb kizlar.kafam okdr karisikki.bi yanda sevdigim adam bi yanda tek dostum ve ikiside bana kusmus durumda su an :KK43: ben univ okyrm.sevgilim cok kiskanc siniftan birini facedn ekledim die benim ustume geldi.bende ev arkdsm tek dostum.olan arkdsmn telfn onun elindydi o biden basti istek gonderdi dedmolay boyle oldu gercektnde ama.oda gdp kiza facedn yazinca ona kizinca sen kim oluyosun diye.onunda nisanlisi gormus smdi aralari bozulmus.oda bana kizdi anlasilan bana hic guveni kalmdi.ben smdi memleketteyim ve nasi gidecegim smdiden onu dusunmye basladim.umarim barisirlar nisanlisiyla :KK43:

Sevgilinizi de değiştirin, ev arkaşınızı da.
Saçma bir karışıklığın göbeğindesiniz, ortadan kaybolursanız anca durum sakinleşir.
Bir dahakine ağzınızdan çıkan şeylere dikkat edersiniz herhalde...

erkek arkadasın suclu arkadasına o sekilde cıkısmaya hakkı yok istek yolladıysan hemen geri cevirebilirdin ustelik olayda bu kdr buyumezdi

Soyle bir sey varki ben ona ekleme ddm ama o bana korkma ne olcak ddi.ama smdi bana bzm aramzi bozdun diyor.ben sakin kaldkca arkdsmda erkek arkdsmda beni sucladi.ikisinn arasnda bunaldm.artk

Sinf arkdsm ve ayip olamsn die geride cekemdim.erkek arkdsmda not almak icin ekldm.ddm.eger ev arkdsm.ekledi deseydm ikiside birbrni sevmiyo.cok skstrdi beni yemin ettrdi dogryu soyle die soyleyncde olan oldu.

Tmm bende sucluyum ama herkes kendine gore okdr hakliki bir tek ben suclu kaldim.biri seni kiskandim yaptm diyor.digeri bzm aramzi bozdun diyor.of ben suclym galiba :KK43:

kız arkadaşına yanlış yapıp onu çok zor duruma sokmuşsun.
ve en önemlisi o güvensiz erkek arkadaşını bitir. hemde hadsiz ve kaba olan.

X