Fikirlerinize ihtiyacım var

berraksen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
56
3
Merhaba arkadaslar erkek arkadaşımla belli bi problemimiz yok hatta gercekten hic bi sıkıntımız yok.ama iliskimiz başladıktan bi sure sonra benim daha önce bi iliskimin olmamasından kaynaklı sıkıntılar yasadım yani evlilik fikri erkek arkadas fikri beni biraz bunalmıştı ve bundan dolayı 1haftalik bi ayrılık süreci geçirdik yani ben onu bıraktım gibi bi durum oldu bunun üzerinden 1hafta gecti ve tekrar barıştık zaten ama bana daha farklı davranıyor onceden gunde 10kez filan arardi simdi 2kez bile zor arıyor acaba kendini fazla kaptirmamaya mı calisiyor anlamadım bunu ona söylediğimde noldu yine mı bırakacaksın dedi bi kac kere.sen değiştin diyorum bisey varsa söyle dedim kac kere benim fikirlerimde hic bir degisiklik yok yani bilerek bisey yapmıyorum dedi.istersen hemen yarın evlenelim filan dedi ama bilmiyorum sizce ne yapmaya calisiyor?

Merhaba arkadaslar erkek arkadaşımla belli bi problemimiz yok hatta gercekten hic bi sıkıntımız yok.ama iliskimiz başladıktan bi sure sonra benim daha önce bi iliskimin olmamasından kaynaklı sıkıntılar yasadım yani evlilik fikri erkek arkadas fikri beni biraz bunalmıştı ve bundan dolayı 1haftalik bi ayrılık süreci geçirdik yani ben onu bıraktım gibi bi durum oldu bunun üzerinden 1hafta gecti ve tekrar barıştık zaten ama bana daha farklı davranıyor onceden gunde 10kez filan arardi simdi 2kez bile zor arıyor acaba kendini fazla kaptirmamaya mı calisiyor anlamadım bunu ona söylediğimde noldu yine mı bırakacaksın dedi bi kac kere.sen değiştin diyorum bisey varsa söyle dedim kac kere benim fikirlerimde hic bir degisiklik yok yani bilerek bisey yapmıyorum dedi.istersen hemen yarın evlenelim filan dedi ama bilmiyorum sizce ne yapmaya calisiyor?
Kovala istemiş biraz, bütün mesele bu :)

Gitgelleriniz yüzünden dengesiz bir tutum sergiledikten sonra adamın da dengesiz reaksiyonlar vermesine şaşırmamak gerek.
Ona sîzî sabit sayması içîn zaman verîn.

Sizi bunaltmak istememiş olabilir belki tekrar ayrılırsınız diye. Zamanla düzelir diye düşünüyorum. Bu süre zarfında olumsuz konular açmamanızı, fazla üstüne gitmemenizi tavsiye ederim.

İki ihtimal var, birincisi seni sıktığını düşünüp geri çekilmiş olabilir. Anladigim kadariyla bunaldigin icin ayrildin.
İkincisi, kendini agirdan satıyordur senin onu kovalamani istiyordur. Ki bu ihtimal daha yüksek. Cunku kac kere sormussun bir sey mi var diye eger birinci ihtimal olsaydı bunu soylerdi acikca seni bunaltnak istemiyorum diye.

Bence fazla ustune gitmeyin daha cok ters teper yasadim gordum. Sen ustune dustukce o kendini geri cekecek sen daha cok ustune duseceksin falan filan bu boyle uzayip gidecek. Sen sormussun zaten o da bir sey yok demis. Yok dediyse yoktur üsteleme. Normal davran icinden geldigi gibi ol. Sürekli bir sorun varmis gibi davranma. Genelde erkekler sorundan hep kaciyorlar bu yuzden onlara fazla soru sormak sorun varmis gibi davranmak onlari bunaltnaktan ve kacirnaktan baska bir seye yaramiyor. Tek yapman gereken normal davranmak neseli ol kendine guven olumlu ol bak sorun kaliyor mu :)

daha çok ilgi göster bence sevildiğini özel oldugunu hissetmek istiyor kendini daha güzel ifade et seviyorsan çekinme tereddütlerin varsa seni iten yüzüne söyle neden böyle davrandıgını anlasın daha çok ısınır sana belki kendi hatasını görür belki sen kafandaki soruları atarsın bir kenara :KK66:

Hepinize tesekkur ederiimm ☺ evet sanırım benim fikrimin ciddi olup olmadıgını anlamaya calisiyor ona da hak veriyorum cunku onu o sekilde birakmamaliydim zaten o donemi atlatana kadarda hic ekini ayağını çekmedi benden sagolsun o yuzden benimde bu donemde sabırlı ve anlayışli olmam gerektiğini düşündüm ☺ hayat müşterek

X