Fikirlerinize ihtiyacım var...

Klahmnciks078

Bitucikvgn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
39
4
Arkadaşlar sevgilime geçmişindeki herşeyi anlattığım için ayrıldık, başlarda sorun yok diyordu ama şimdi bana donupte çocuklarının annesi olarak görmüyorum iğrenç bir şey bu dedi , beni her hareketine inandırmıştı... Lanet olsun ki onunla birlikte oldum geçmişinde kimseyle birlikte olmadim ama cinsel anlamda biriyle bir sey yaşamıştım lanet olsun ki şimdi ayriliyoruz, ayriliyoruz ne ya ayrıldık bitti. Bundan sonra ben birlikte olmak istemiyorum çünkü ona hiç bir yanlış yapmadım ben , ufacık bir yanlış bile yapmadım onunla çıkmaya başladıktan sonra , artık hiç bir erkeğe guvenmeyecegim, onunla birlikte oldum diye de çok pişmanım. Bundan sonra ne yapacağım ben...

Onu unutup hayatına devam edeceksin. .
hayat; tecrübelerle edilen bir gemidir.
.
son pişmanlık fayda etmiyor. .

hayır yaptığınız her haltı anlatınca madalya mı takıyorlar size anlamıyorum ki?
her hafta, sevgilim ondan öncesi için şunu bunu dedi diyen bir sürü kızçe yazıyor.
hiç özel hayat diye bir şey duydunuz mu hayatınızda. özelinizin özel kalmasına dikkat edin bundan sonra.
bir de dışarıda yontulmuşları varken yontulmamışları tercih etmeyin.
hayır niye pişmansın onu da anlamadım.
istedin, yaşadın, olmadı bitti gitti.
şu cinselliğe hayatınızın anlamı olarak bakmayın yahu. insanlar, sever, sevişir, mutlularsa devam ederler, evlenirler falan, değillerse başkasıyla sevişirler.
abartmayın bu kadar.
pireli bir kırma uyuz oldu diye de bütün köpekleri vurmaya kalkmayın, o sizin eski sevgilinizin öküzlüğü, öyle olmayan erkekler de çok.

bdvnin %50si ilişkiye girdim, %50si kayinvalide :)
canım olmuşla olmuse çare yok Allah yardımcın olsun fake degilsen ..

hayır yaptığınız her haltı anlatınca madalya mı takıyorlar size anlamıyorum ki?
her hafta, sevgilim ondan öncesi için şunu bunu dedi diyen bir sürü kızçe yazıyor.
hiç özel hayat diye bir şey duydunuz mu hayatınızda. özelinizin özel kalmasına dikkat edin bundan sonra.
bir de dışarıda yontulmuşları varken yontulmamışları tercih etmeyin.
hayır niye pişmansın onu da anlamadım.
istedin, yaşadın, olmadı bitti gitti.
şu cinselliğe hayatınızın anlamı olarak bakmayın yahu. insanlar, sever, sevişir, mutlularsa devam ederler, evlenirler falan, değillerse başkasıyla sevişirler.
abartmayın bu kadar.
pireli bir kırma uyuz oldu diye de bütün köpekleri vurmaya kalkmayın, o sizin eski sevgilinizin öküzlüğü, öyle olmayan erkekler de çok.
Sanırım silkelenmem için senin yorumuna ihtiyacım varmis.. Gerçekten çok tesekkur ederim artık kendime gelmenin vakti geldi... Dimi ölüm Yok ya ucunda olmadi bitti gitti....

Arkadaşlar sevgilime geçmişindeki herşeyi anlattığım için ayrıldık, başlarda sorun yok diyordu ama şimdi bana donupte çocuklarının annesi olarak görmüyorum iğrenç bir şey bu dedi , beni her hareketine inandırmıştı... Lanet olsun ki onunla birlikte oldum geçmişinde kimseyle birlikte olmadim ama cinsel anlamda biriyle bir sey yaşamıştım lanet olsun ki şimdi ayriliyoruz, ayriliyoruz ne ya ayrıldık bitti. Bundan sonra ben birlikte olmak istemiyorum çünkü ona hiç bir yanlış yapmadım ben , ufacık bir yanlış bile yapmadım onunla çıkmaya başladıktan sonra , artık hiç bir erkeğe guvenmeyecegim, onunla birlikte oldum diye de çok pişmanım. Bundan sonra ne yapacağım ben...
canım kalınla işaretlediğim yeri anlamadım. ilk kez onunla mı birlikte oldun yada başka biriyle birlikte oldunda sonradan mı onunla birlikte oldun?

Bekareti onemsemiyorum diyenlere saygi duyuyorum da bakireligini bozan adam gidince aglayanlara aciyorum sadece. Madem bu kadar onemliydi evlilik oncesi yapmasaydin o isleri yani sanki tecavuze ugradin
Ağlayan Yok o gitti diye sadece keşke biraz daha Aklimi kullansaydin da onunla olmasaydı bu...neyse yapcak bir şey yok

Dikkat ettiyseniz böyle kendini, nasıl desem, bekareti gittikten sonra (aslında ayrıldıktan sonra) vs. ortada kalmış gibi hisseden kadınlar genelde bekareti bu kadar çok kafaya takıp da bekaretini evlenmeden önce kaybeden kadınlar.

Bekareti kafasına takmayan insanlar hiç öyle ne yapacağım ben şeklinde sızlanmıyorlar. Onlara hiçbir şey olmuyor, gerçekten olmuyor. Daha önce de söyledim, erkeklerin bu aptal saptal düşüncelerinin sebepleri kadınlar. Kadınlar bu zihniyeti değiştirirlerse erkeklerdeki de değişecek.

Allah aşkına hep söylüyorum,geçmişte yaşadığınız şeyleri yeni erkek arkadaşa kocaya filan anlatmak nedir yaa.Bana biri bunun mantığını açıklasın.Hiç dürüstlük bunu gerektirir bilmemne demeyin bu o ilişkinin özeliydi orda bitti kimi ne ilgilendiriir.Erkeklerin yüzden 90'ı zaten bunu ilişki başında çokta sevmedikleri iiçn kabul ediyolar,zaman geçip bağlandıkça bu durum onlara batıyo ve bitiriyolar bunu nasıl bilmezsiniz hala.

canım kalınla işaretlediğim yeri anlamadım. ilk kez onunla mı birlikte oldun yada başka biriyle birlikte oldunda sonradan mı onunla birlikte oldun?
İlk defa onunla birlikte oldum, ondan önce bir kişiyle yüzeysel bir şeyler yaşadım ama kesinlikle soyunmadim dahi , ama benim soyunmadigima inanmamış ve ben ona her şeyimi anlattım ya hersseyimi... Başlarda sorun yok diyen adam şimdi gelmiş bunu sorun etti..

Geçmişini neden her haltıyla sevgiline anlatma gereği duydun ki ? Geçmiş senin geçmişin, ona ne ?... Adam bildiğin seni kullanmış şimdide geçmişini bahane edip ayrılıyor.. Belli ki karaktersizin tekiymiş. Aranızda ne yaşandığının bir önemi yok, böyle bir adamı ondan önce sen çocuklarının babası olarak isteme zaten.. Bir daha hiçbir sevgilinle de geçmişlerinizin mevzusunu çok açma.. Herkesle herşeyi paylaşmak zorunda değilsin, unutma.

Allah aşkına hep söylüyorum,geçmişte yaşadığınız şeyleri yeni erkek arkadaşa kocaya filan anlatmak nedir yaa.Bana biri bunun mantığını açıklasın.Hiç dürüstlük bunu gerektirir bilmemne demeyin bu o ilişkinin özeliydi orda bitti kimi ne ilgilendiriir.Erkeklerin yüzden 90'ı zaten bunu ilişki başında çokta sevmedikleri iiçn kabul ediyolar,zaman geçip bağlandıkça bu durum onlara batıyo ve bitiriyolar bunu nasıl bilmezsiniz hala.
Aynen bu oldu... Başlarda takmadi takmadi son bir aydır bu yüzden tartışıyordum ve artık bunu taktığı için dayanamadim..çocuklarımin annesi olacağı kadını boyle düşününce mide bulandırıcı oluyor... Ben geçmişimde cok kötü bir şey yapmadım ki... Lanet olsun ya hay böyle ise....

seni her halinle sevecek bir insanla olacaksın ilerde, seni üzmeyen ve yarı yolda bırakmayan biriyle, üzülme artık her şeyin bir çaresi bulunur, vazgeçtiyse senden kendi kaybeder, senin bir kaybın yok, olan olmuş artık

Geçmişini neden her haltıyla sevgiline anlatma gereği duydun ki ? Geçmiş senin geçmişin, ona ne ?... Adam bildiğin seni kullanmış şimdide geçmişini bahane edip ayrılıyor.. Belli ki karaktersizin tekiymiş. Aranızda ne yaşandığının bir önemi yok, böyle bir adamı ondan önce sen çocuklarının babası olarak isteme zaten.. Bir daha hiçbir sevgilinle de geçmişlerinizin mevzusunu çok açma.. Herkesle herşeyi paylaşmak zorunda değilsin, unutma.
Keşke aklım olsaydı da bu boklari yemeden sizleri tanıyıp bu yorumlarinizi okuyabilseydim...

seni her halinle sevecek bir insanla olacaksın ilerde, seni üzmeyen ve yarı yolda bırakmayan biriyle, üzülme artık her şeyin bir çaresi bulunur, vazgeçtiyse senden kendi kaybeder, senin bir kaybın yok, olan olmuş artık
Haklisiniz... Gerçekten hepiniz teker teker haklisiniz... Birazdan mesaj atarsa ne yapmalıyım, gerçekten ilişkiyi durdurmak istemiyorum....

Haklisiniz... Gerçekten hepiniz teker teker haklisiniz... Birazdan mesaj atarsa ne yapmalıyım, gerçekten ilişkiyi durdurmak istemiyorum....
sana ve yaşadıklarınıza saygı duymadan onunla tekrar birlikte olmayı düşünmemelisin.yoksa her tartışmada bu konuları açıp seni üzecek ve o zaman daha da bağlanmış olacaksın ve ayrılmak daha da zor olacak.eğer pişman olursa yaptıklarına ve güvenirsen pişmalığına bir şans daha ver ama bu kafadaki bir insan değişmez bence. seni üzmesine izin verme sadece, kendini ezdirme kimseye hiç bir şey için.inan kimse için değmiyor üzülmeye

Allah aşkına hep söylüyorum,
Hep söylüyorum derken? Evet siz söylemiştiniz daha önce diyesim geldi :)

Olan olmuş, geçmişten çok detaylıca bahsetmemek lazım erkeklere hassaslar bu konuda, gerek yok, bir arkadaşında dediği gibi özel yaşam olarak kalsın sizde. Hatalar bizler için var, yaşamı oluşturan şeyler bunlar, yeter ki ders almasını bilelim.

Keşke aklım olsaydı da bu boklari yemeden sizleri tanıyıp bu yorumlarinizi okuyabilseydim...
Zararın neresinden dönsen kardır tatlım.. Şuan yapacağın en doğru şey o adamı unutmak.. Güvenilmez pisliğin teki belli.. Yaşadıklarınızı da çok aklına takıp kendini yıpratma. Seni seven insan iki bacağının arası için değil seni sadece senin için sever, bunu asla unutma. Tecrübedir de, cebine koy tüm hatalarını, yoluna devam et.. Mutlu günler gelecek emin ol.. :KK66:

geçmişi oturup avuçlarına yazmayın adamların.. şimdi olmazsa evlendikten sonra hatta okadar gitme nişanlandığında önüne gelecekti.....

X