- 24 Temmuz 2015
- 2
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi ceren ceren
-
Sizin için ne ifade ediyor bu merak ettimBizim bu yat seyahatini planladığımız aynı haftada da erkek arkadaşım benim için borçlanarak da olsa benim sıkıntıma bir çare olur diye bir tatil ayarlamayı planlamış ve iş yerinden de izin almış
arkadaşlar gitmedim. ama ona kırgınım. ben hangi ortamda olursam olayım asla yanlış bir hareket yapmam.onun kafasında da şu var: hadi olmaz da olursa sıcak bir ortam.sonuçta aynı ortamda ayrı takılamazsın, adam kibarlık olsun diye bile sana sıcak davransa, bilmediğim tanımadığım insanlar, sana güvenim tam ama o insanların ne olduğunu bilemem, adam sırf kibarlık olsun diye bile seni denizden çıkarsa ben bu düşüncelerle bir hafta kafayı yerim diyor. normal bir insanın kıskançlık duyguları olduğunu ve sevgisinden kıskandığını söylüyor. benim istediğim bu bunalımlı halimle biraz yalnız kalmak uzaklaşmaktı. belki ondan bile biraz uzaklaşmak istedim. ha sevmiyor muyum. tabi ki de seviyorum. ama zor durumdayım arkadaşlar. depresyon yaşamış olanlar bilirler. zevksiz isteksizim her şeye. yardım almayı da düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?