• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

missengineer1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
8
1
36
35
Ankara
Selam hanımlar
Uzun zamandır üstüne düşündüğüm bir şey hakkında sizden yardım alayım dedim. Durum şu ki uzun zamandır beraber olduğum erkek arkadaşımla aramızda nedenini bilmediğim bir değişiklik var, soğukluk değil ama eskisi gibi de değiliz. Bunu görmezden geliyoruz çünkü ikimiz de devam etmek istiyoruz. Bu durumu kurtarabilecek fikirler, şunu yap bunu yapma diyebileceğiniz önerileriniz neler? Yeni eve taşınacak, bir hediye ya da bir sürprizle heyecan katabilir miyim sizce ilişkimize? Sanırım bu benim ilişkime verdiğim son şans olacak. Çok romantik şeyleri sevmeyiz. Bilirsiniz, mühendis kafası... :( Tüm önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürleer <3 Yaşasın kadın dayanışması :)

3 yıl oluyor. monotonlaşma konusu doğrudur ama işlerimizle çok meşgul olduğumuz için şikayetçi değiliz bu durumdan, çok renkli bi hayatı kaldıramayız. Ama heyecanımız da ölme sınırında :KK61:

3 yıl oluyor. monotonlaşma konusu doğrudur ama işlerimizle çok meşgul olduğumuz için şikayetçi değiliz bu durumdan, çok renkli bi hayatı kaldıramayız. Ama heyecanımız da ölme sınırında :KK61:
Ne kadardır birliktesiniz ilişki monotonlaşınca çiftlerde durgunluk başlıyor

herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır ilişkiye renk gelmesi için çok şatafatlı şeylere gerek yok bazen küçük şeyler büyük fark yaratır

Selam hanımlar
Uzun zamandır üstüne düşündüğüm bir şey hakkında sizden yardım alayım dedim. Durum şu ki uzun zamandır beraber olduğum erkek arkadaşımla aramızda nedenini bilmediğim bir değişiklik var, soğukluk değil ama eskisi gibi de değiliz. Bunu görmezden geliyoruz çünkü ikimiz de devam etmek istiyoruz. Bu durumu kurtarabilecek fikirler, şunu yap bunu yap bu tama diyebileceğiniz önerileriniz neler? Yeni eve taşınacak, bir hediye ya da bir sürprizle heyecan katabilir miyim sizce ilişkimize? Sanırım bu benim ilişkime verdiğim son şans olacak. Çok romantik şeyleri sevmeyiz. Bilirsiniz, mühendis kafası... :KK43: Tüm önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürleer <3 Yaşasın kadın dayanışması :)
Aslında küçük şeylerle işi kurtarabilirsiniz diye umut ediyorum:Konsermiş,tiyatroymuş bu tarz şeylere katılabilirsiniz.
Ya da günübirlik yakın bir yerlere gidebilirsiniz...Alternatif çok...
Fakat problemleriniz varsa bunları çok geç olmadan konuşun aranızda,göz ardı ederek problemleri büyütmek yerine konuşup kendi aranızda çözün derim...

Selam hanımlar
Uzun zamandır üstüne düşündüğüm bir şey hakkında sizden yardım alayım dedim. Durum şu ki uzun zamandır beraber olduğum erkek arkadaşımla aramızda nedenini bilmediğim bir değişiklik var, soğukluk değil ama eskisi gibi de değiliz. Bunu görmezden geliyoruz çünkü ikimiz de devam etmek istiyoruz. Bu durumu kurtarabilecek fikirler, şunu yap bunu yapma diyebileceğiniz önerileriniz neler? Yeni eve taşınacak, bir hediye ya da bir sürprizle heyecan katabilir miyim sizce ilişkimize? Sanırım bu benim ilişkime verdiğim son şans olacak. Çok romantik şeyleri sevmeyiz. Bilirsiniz, mühendis kafası... :KK43: Tüm önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürleer <3 Yaşasın kadın dayanışması :)

görmezden gelene kadar konuşup paylaşsanız daha iyi olur.
pisliği halının altına süpürerek temizlik yapılmaz.

Back
X