fikirlerinize ihtiyacım var

gmzberitan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
31
7
38
İstanbul
arkadaşlar herkese selamlar. kafamı karıştıran bir konu ile ilgili fikirlerinizi almak isterim.
siz evlenme kararı alırken tereddütleriniz oldu mu? nasıl bunları aşabildiniz?
ya da bu tereddütle evlilik yaptıysanız sıkıntı yaşadığınız oldu mu ?
yani bu kararı vermek için yüzde yüz emin olmak zor gibi geliyor.
Ben normalde de karakter olarak aşırı kararsız bir insanım. hani ilk kez gördüğüm birisi olsa belki gönlümün sesine göre karar verebilirdim. Fakat bu kişi kendimi bildim bileli tanıdığım, alışık olduğum bir insan. Kişiliğini, karakterini beğeniyorum. Kendisini yakışıklı da buluyorum.
daha önceki erkek arkadaşlarımı yanlış tanımış olmaktan dolayı bazı hayal kırıklıkları yaşadım. beni çok iyi tanıyan ve benim de iyi tanıdığımı düşündüğüm biri var karşımda fakat yine de kararsızlık yaşıyorum.
Yılllarca böyle bir durum olmadan samimi bir arkadaşlık kurduk ama zaman zaman içinden o beni düşünmüş ben de onu düşünmüşüm. şimdiye kısmetmiş söyledi ve benden cevap bekliyor. Onun bana karşı sevgisi, fedakar tutumu, ilgili ve saygılı halleri çok hoşuma gidiyor. Ona karşı içimde bir sevgi var adını koyamıyorum.
Bu kararsızlığı aşmanın bir yolu var mıdır kızlar...

Bir evin içine girmeden,bir tabak yemeğe kaşık sallamadan asla hiçbirşeyi bilemezsiniz..evlilik şans işidir bana göre..kavun değil ki koklayip alasin derler ya...Hakkinizda hayirlisini dileyin gerisi rabbime kalmış...

Evlilik öncesi böyle gel gitler oluyor. Ben düğün günü bile "..doğru mu yapıyorum" dediğimi hatırlıyorum

seviyorsan güveniyorSan bence doğru kişiyi bulmuşsundurmutluluklar

Allah razı olsun.. zamana bırakıp yaşayıp görmek lazım yani.

Ben ki herşeyi ardımda bıraktımda gittim eşim için ama zerre değmezmiş evlenmeden öncesi ve aynı yastığa baş koyduktan sonrası tamamen farklı aslında çok iyi tanıyorum diyebildiğin insanın içinden bambaşka birisi çıkıveriyo en azından benimki öyle oldu umarım seninki gönlüne göre bir evlilik olur

peki bunu yaşamadan anlamanın bir yolu yok mudur? tamamen şans işi midir? umarım sizin sıkıntılarınız da bir an önce geçer. Allah yardımcınz olsun.

peki bunu yaşamadan anlamanın bir yolu yok mudur? tamamen şans işi midir? umarım sizin sıkıntılarınız da bir an önce geçer. Allah yardımcınz olsun.
Kesinlikle yok yada ben göremedim ben eşimin bu kadar anneci olduğunu bilmiyordum aa bi evlendim baktım adam annesi ne derse o hatta bir keresinde annesi kullandığım şampuan markasını beğenmemiş bunuda eşimin yanında söylemişti bizde eşimle birbirimize girmiştik daha neler neler Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun biz boşanma yoluna girdik artık bayramdan sonra açıcam davayı

çok üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de eskıden beri hep Suna ınanırdım karşıma doğru ınsan çıkınca %100 emin olacağım.

Ama su an nısanlımdan tam emdin degılım o yüzden nısanlımın ısrar etmesıne ragmen nıkah tarıhını bahanelerle erteleyıp dürüyorum ama sanırım arkadaşların dedıgı gıbı aynı evın ıcıne gırene kadar hep bır şüphe olacak.

zamana bırakmak en doğrusu gibi fakat benim de sizin gibi vaktım yok baskı yoğun.. emin olup evlenmenin bir yolu yok mudur acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…