teşekkür ederim güzel temennilerin için :)Acele etme bence gec olsunda guc olmasin canimbu arada herseyde bi hayir vardir daha iyi gozlemlersin hem,tarihten hic bahsetme bunaltma adami zamana birak umarim saglikli,huzurlu ve mutlu olursunuz
Ben 2016 yazı istiyorum o 2017 yazı düğün masraflarına gelince, çok şaşalı her şeyi dört dörtlük bir düğün ve ev istemiyorum ki masraflar noktasında paylaşımcı olmayı da teklif ettim ama klasik Anadolu erkeği işte kız tarafı üzerine düşenden fazlasını yapmaz mantığından çıkamıyor bir türlü :)Maddî sorunlar dolayısıyla ertelemek gerekiyorsa düğün masraflarının yarısını siz üstlenmeyi teklif edebilirsiniz. Siz ne zaman düşünüyorsunuz, o ne zaman planlıyor?
Ayy aman hep o modda kalsinBen 2016 yazı istiyorum o 2017 yazı düğün masraflarına gelince, çok şaşalı her şeyi dört dörtlük bir düğün ve ev istemiyorum ki masraflar noktasında paylaşımcı olmayı da teklif ettim ama klasik Anadolu erkeği işte kız tarafı üzerine düşenden fazlasını yapmaz mantığından çıkamıyor bir türlü :)
değilmi amaAyy aman hep o modda kalsinoynama ayarlariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?