• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var.

lyaprakl

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
1.290
648
323
Kendi mesleğim olmayan başka bir sektörde iş yapıyorum. Freelance gibi idi. Rahattım. Fakat artık arttığı için işler ve benimde çocuk biraz küçük olduğu için bir ofis tutup daha da büyütmek istiyorum.
Fikir almak istediğim konu şu, bir ortak bulayım o da ilgilenir iş yüküm azalır diyorum. Çevremde bazı kişilerde saçmalama neden başka birine para kazandıracaksın diyor.tek yaparsın ne olacak gibi laflar sürekli. Hep kafamı karıştırıyorlar fakat kimse de bir işin ucundan tutmuyor. Kendi başıma çabalıyorum. Ve son derece yorgunum.
Gerçekten tek yapmak istemiyorum. Ama başka -uzaktan- bir göze ihtiyacım var. Aceleci olduğum için hemen olsun bitsin istiyorum. Daha büyük bir problem de yaşamak istemiyorum.

Tek çalışmak zor ama birazda yaptığınız işe bağlı.İş siz olmadan sürebilirmi, belli bir geliş gidiş saati olacakmı, sonuçta sadece siz ortağınıza para kazandıracak değilsiniz beraber çalışılıp beraber kazanılacak.

Ortaginizin nasil biri olduguna bagli..güvenilir,sorumluluk sahibi ve anlasacaginiz biri olursa niye olmasin ki?cok da acele etmeyin..ölcün tartin bicin..acele isten fayda gören görmedim ben

İşin mesaisi vs var mı şu saatte gelinir vs gibi

Bir de hani ofiste duracak biri lazım ise sekreter bulun

Ortak işe ne katabilir getir götür yükünü alacak biri sorunu çözerse gerek yok ortağa

Tek çalışmak zor ama birazda yaptığınız işe bağlı.İş siz olmadan sürebilirmi, belli bir geliş gidiş saati olacakmı, sonuçta sadece siz ortağınıza para kazandıracak değilsiniz beraber çalışılıp beraber kazanılacak.
Bende öyle düşünüyorum. Beraber kazanacağız.
Gidiş geliş saati olan bir iş değil hayır.

İşin mesaisi vs var mı şu saatte gelinir vs gibi

Bir de hani ofiste duracak biri lazım ise sekreter bulun

Ortak işe ne katabilir getir götür yükünü alacak biri sorunu çözerse gerek yok ortağa
Yakın bir zamanda ben bir kişi aldım işe. Fakat patronluk yapmayı beceremediğimden sonu kötü oldu.
Ortağı birazda bu yüzden istiyorum. Biri alınacaksa işe onlarla ben değil ortağım irtibata girmeli hep.

Umarım doğru karar verebilirim. Kafam çok allak bullak

Bence acele edilecek bir konu değil bu. Enine boyuna düşünüp,artı eksileri hesaplayarak adim atmalisiniz.

Ortak ne koyacak emek mi sermaye mi portföyler mi

Burda bir konu vardı
Şunu yap dedim yapmadı diyordu ortağa öyle denmez mesela eşit olmak zor

Kuaförüm vardı dükkanı battı başkalarının yanında çalıştı
Sonra biri para koydu o da diploma yeni yer açtılar ama anlaşamadılar olmadı

Kolay değil bu işler

Ortak ne koyacak emek mi sermaye mi portföyler mi

Burda bir konu vardı
Şunu yap dedim yapmadı diyordu ortağa öyle denmez mesela eşit olmak zor

Kuaförüm vardı dükkanı battı başkalarının yanında çalıştı
Sonra biri para koydu o da diploma yeni yer açtılar ama anlaşamadılar olmadı

Kolay değil bu işler
Sermaye istemiyorum. Sadece iş yükümü alsın. Bunun için işe birini al derseniz ben bunu beceremiyorum. Hep sıkıntı yaşadım. Patronluk yapabileceğimi zannetmiyorum.
Acele ediyorum belki biraz ama erken kalkan yol alır diye düşünüyorum. Ne bileyim.
Kafayı yiyeceğim. İnşallah hayırlısı olur. (Bir an önce :( )

Back
X