- 17 Aralık 2015
- 11
- 17
- 3
- Konu Sahibi pofidikk17
-
Zaten suphelenicek bi durum olmasa niye bu kadar sinirlensin ki dimi . bi açıklama yapmaya çalışmak yerinesürekli aratması ve onun isminde şiir bulması ve en sevdiği isim olması şüphe çekici tabii ki, bende olsam şüphe ederdim
Zaten suphelenicek bi durum olmasa niye bu kadar sinirlensin ki dimi . bi açıklama yapmaya çalışmak yerine
Teşekkürler:)aynen açıklama yapardı, sen geri çekil bence, o zaten düşününce kendiyle kalınca anlar hatasını
Sucluluk psikolojisi canimZaten suphelenicek bi durum olmasa niye bu kadar sinirlensin ki dimi . bi açıklama yapmaya çalışmak yerine
Aynen böyle dedi. Zaten aramiz bozuktu son zamanlar konusmuyorduk pek ara vermiştik. Ama mesajlar atmaya başladı duzeliyorduk. Hatta hayaller falan kuruyodu sözde. Sonra bi baktım biz bunları konuşurken aratmis yine. Ne dusunecegimi şaşırdım bu kadar tesadüf çok fazlaBana tam anlamıyla inanacak birini bulurum ne demek ya. Ne yani 5 yıllık bir ilişkiyi çöpe mi attı hemen? Bu terste bir işlik var.
Bende bunu dusundum işte bu kadar da denk gelmeznaneelimoonn .!.:Sucluluk psikolojisi canimuste cikmaya calismis sozde ama yuzune gozune bulastirmis..belkide platonik asikti kiza hersey mumkun valla..
Aynen böyle dedi. Zaten aramiz bozuktu son zamanlar konusmuyorduk pek ara vermiştik. Ama mesajlar atmaya başladı duzeliyorduk. Hatta hayaller falan kuruyodu sözde. Sonra bi baktım biz bunları konuşurken aratmis yine. Ne dusunecegimi şaşırdım bu kadar tesadüf çok fazla
İnsan bazen anlamak istemiyor da görünen köyde kılavuz istemiyor tabi. Haklisiniz teşekkürlerFacebook şifresini bulacak, kadar akıllıysan tesadüf olmayacağını anlayacak kadar akıllısın büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?