fikirlerinize ihtiyacım var.

pofidikk17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
11
17
3
İyi geceler arkadaşlar. Benim beş yıllık bir ilişkim vardı. İş için açılmış bir facebook hesabı vardı ben şifresini buldum. Bi kaç kez bi kızı aratmis. Ayşe diyelim kıza. Tanıyorum kızı da. Aile dostlarının kızı. Başta onemsemedim bisey olmuştur merak etmiştir dedim takilmadim çok. Sonra yine baktı. Ve google da da kızın adını arattigini gördüm. Önceki google aramaların da da ayşe siirleri diye de aratmis. Bide en sevdiği isim de bu. Bu kadar tesadüf bana çok saçma geliyor ve ayrıldık. Ben bunu soyleidgimde bana bağırmaya başladı guvenmiyormusm ona. Benim illa mantıklı bir açıklamam vardır dedi ama biseyde aciklmadi sadece bagrindi. Ne halin varsa gor istediğine inan illa bana tam anlamıyla inanicak birini bulurum dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz bu kadar tesadüf olabilir mi?

sürekli aratması ve onun isminde şiir bulması ve en sevdiği isim olması şüphe çekici tabii ki, bende olsam şüphe ederdim

Bana tam anlamıyla inanacak birini bulurum ne demek ya. Ne yani 5 yıllık bir ilişkiyi çöpe mi attı hemen? Bu terste bir işlik var.
Aynen böyle dedi. Zaten aramiz bozuktu son zamanlar konusmuyorduk pek ara vermiştik. Ama mesajlar atmaya başladı duzeliyorduk. Hatta hayaller falan kuruyodu sözde. Sonra bi baktım biz bunları konuşurken aratmis yine. Ne dusunecegimi şaşırdım bu kadar tesadüf çok fazla

Senden sıkılmış galiba. 5 yillik ilisiyi bitirmek icin gecerli bir neden degil bence. Yalan olsa bile mantikli bir aciklama yapip seni ikna edebilirdi. Direk kestirip atmis.

Bana göre böyle hemen vazgeçmesi çok anormal. İnsan biraz ikna etmeye çalışır sevgilisini ikna edince trip atar ki siz de o zaman onun gönlünü alırsınız

Ayrıldık zaten. Öyle sert çıkınca benim yanlış yaptigimi dusunmemi istedi sanırım. Ya da sıkıldı dediğiniz gibi iyi bir bahane oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…