KK nin güzel bayanları bu sene şarkı gorevimiz bitiyor ve şark dönüşü kayseriyi dusunuyoruz.
Kayseri de yasayan, kayserili olan,kayseri hakkında bilgisi olan arkadaşlarım bana değerli oneri ve fikirlerinizle yardımcı olabilirmisinz,gitsek pişman olurmuyuz nasıl bir şehir,sosyal ortamı hastanesi okulu ev kiraları ev fiyatları vs..ev alma dusuncemiz var hangi mahalleleri tavsiye edersiniz,şimdiden tesekkurler.
İstanbulda yaşıyorum ama memleket kayseri her sene 3-4 ayım orada geçer. Ev konusunda en güzel evler talasta der herkes. Bizim ev ildemde. Sosyal hayat açıcından pek güzel şeyler söyleyemem. Şehirde sağlık güvenlik gibi imkanlar yeterli olsa da sosyallık berbat. Pek sosyal hayat için uygun değil açıkcası sıkıcıdır kayseri. İldem için konuşayım gayet sakin güzel bi yer ev kıraları da iyi fazla değil. Sosyal hayat haricinde diğer isteklerinizi karşılar ama çocuklarınız da varsa ve onların da etkinliklerde faaliyetlerde olmasını istiyorsanız kayseri de biraz az var böyle şeyler diğer konularda sıkıntı yaşamazsınız.
İstanbulda yaşıyorum ama memleket kayseri her sene 3-4 ayım orada geçer. Ev konusunda en güzel evler talasta der herkes. Bizim ev ildemde. Sosyal hayat açıcından pek güzel şeyler söyleyemem. Şehirde sağlık güvenlik gibi imkanlar yeterli olsa da sosyallık berbat. Pek sosyal hayat için uygun değil açıkcası sıkıcıdır kayseri. İldem için konuşayım gayet sakin güzel bi yer ev kıraları da iyi fazla değil. Sosyal hayat haricinde diğer isteklerinizi karşılar ama çocuklarınız da varsa ve onların da etkinliklerde faaliyetlerde olmasını istiyorsanız kayseri de biraz az var böyle şeyler diğer konularda sıkıntı yaşamazsınız.
Aslen ankaraliyz cnm biz de fakat ankaraya gitmek istemiyoruz iş yoğunluğu nedeniyle,biraz daha küçük bir şehir olsn istiyoruz.fakat skldgmz zamanlarda çıkıp gezebilcegmz bir yerleri de olsn ve maddi açıdan da çok pahalı olmayan bir şehir olsn. istiyoruz,mahalle olarak.onerebilcegnz yerler var mi.hiç bilmiyorum kayseriyi
Kayseriliyim 2 ay once ordaydik esimle. Hizla gelisen bir sehir. İnanin ankaraya bin basar duzen ve yerlesim olarak merkezi falan cok degismis cok guzel olmus. Uzun zamandir gormuyodum. Sasirdim acikcasi kayseriyi gorunce baya ilerleme var. Merkezde olursaniz sıkınti cekcenizi sanmam hersey var. Guzel yer memleketim.
Aslen ankaraliyz cnm biz de fakat ankaraya gitmek istemiyoruz iş yoğunluğu nedeniyle,biraz daha küçük bir şehir olsn istiyoruz.fakat skldgmz zamanlarda çıkıp gezebilcegmz bir yerleri de olsn ve maddi açıdan da çok pahalı olmayan bir şehir olsn. istiyoruz,mahalle olarak.onerebilcegnz yerler var mi.hiç bilmiyorum kayseriyi
pahalı bir şehir değil rahat edeceğinizi düşünüyorum.. ildem beyazşehirde ki evler güzeldir ama merkeze biraz uzaklar.. talas anayurtta güzeldir.. anayurtta genelde öğrenciler vardır.. sivas caddesi merkeze en yakın olan yer ama pahalı orda evler.. gezilecek yerleri de var sinemaya cafeye klasik olarak gidiyorsunuzdur zaten onun haricinde çocuklarınızla harikalar diyarına gidebilirsiniz.. erciyeste kayak yapabilirsiniz