- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 32
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
Herkese merhaba.. 8 aylık evliyim şehir dışına evlendim ve ailemden uzaktaym. Eşimle 1 buçuk yıllık bi flört döneminden sonra nişanlandık ve 6 ay sonra da evlendik. Eşimin kardeşim diye tabir ettigi bi kız arkadaşı var çok kıskanç biri oldugum için baştan beri pek görüşmelerini istemiyordum aranzda hiç bişey oldumu diye sordu hep ama hayır hiç jyle bişey düşünmedik kardeşim deyip durdu. Çünkü kızla çok canımlı cicimli konuşuyorlardı şüpheleniyodm. Evlendiğimizin 2. Günü kızın mesajını gördüm böyle kalpler bitanemler falan.. ben sinirlendim evli bi insana bu şekilde yazılmaz diye eşim hak vermişti bana ama yine de hep bi şüphe bide eşim hep telefonu yanında tutar hiç ayırmaz fırsat buldkca o görmeden hep baktım çoğunda bişey bulamadım. Bundan 2 ay önce yine o kızdan mesajını yakaladm eşim çok laubali olmamış ama kız yine aynı formun da üstelik bu edepsiz kızımız birde nişanlı. Tartışmadan eşimle konuştum yine haklı oldugumu bi daha olmayacağını söyledi yazarsa haber ederim dedi. İçimdeki şüphe hiç geçmiyor bugün karıştırdım etrafı eşimin eski telefonu evdeydi şarjı bitmiş şekilde şarj edip mesajları okudum benimle flört dönemde bu kızla denemiş sonra bi şekilde aşık olamadığını söyleyip bitirmişler ama kız baya baya ısrarcı davranmış işte benimki kusura bakma duygularımdan emin olmadan bu işe kalkışmamalydım falan fistan demiş ama çok bozuldum yani evlendiğimden beri hatta öncesinden beri hep bu kızın gölgesi üstümzde. Şimdi ben bu konuyu eşime açmalımıyım? Yani bu şekilde mesajları gördüğümü neden yalan söylediğini sormalımıym yoksa geçmiş deyip üstünü kapatmalımıym.. Bu stres yalnızlık beni mahvetti üstelik bide hamileyim bebeğim hep benim stresimle uğraşmak zorunda