Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
23
arkadaşlar merhaba. Size bir konuda danışmak istedim.
2 gün öncesi aile dostumuzun oğlunun düğününe katıldım. Bu arada damat beyin iş arkadaşı ile konuşmamız vardı. Sürekli yazışıyorduk. Benimle buluşmak istemişti ve ben bi fırsat bulup randevu verememiştim. Bir süre hiç konuşmadık. Bu düğün davetinde denk geldik. Sürekli bakıyordu hiç oturmuyordu sürekli gözü benim oturduğum masada yada bendeydi. Birkaç kez yanından geçtim ve ne yazıkki baktığını bildiğim halde bir selam veremedim,çekindim.
Facebook ta gece mesaj atmış neden gelmedin yanımavs diye. konuştuk..
Yani olay bu.Sizce bu insanla birşey yaşamam muallak mı yoksa olağan birşey mi?
Biraz bu konudaçıkmaza girdim açıkçası.
Bu arada ondan çok hoşlanıyorum :(

cidden niye konuşmadın.heyecan yapmışsınız.keşke yanınızda olsaydım çarpıştırıldım sizi.türk filmlerindeki gibi.:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
valla kuzum varya çok garip bi durumdu yani. Akşam facebook tan yazmıs ailen var diye gelemedim yanına dansa kaldırmak istedim falan demiş. ayy bilmiyorum ya :) ama bi gariplik var o da ben yazmadıkça falan yazmıyo yani iki gündür böyle durum

telafi edersin:) tanımaya devam et. face uzerınden nasıl olcak bilmiyorum ama. madem hoşlanıyorsun tanı bence onu, çekme kendını geri. ama hemen kapıla olur mu, sindire sindire.

telafi edersin:) tanımaya devam et. face uzerınden nasıl olcak bilmiyorum ama. madem hoşlanıyorsun tanı bence onu, çekme kendını geri. ama hemen kapıla olur mu, sindire sindire.
Yo ksadece facebook üzerinden değil bana en son konusmamızda bir daha sen söylemedikçe bulusmayı dile getirmicem falan demişti. Numarası da var arada sırada arıyoruz falan. ama bilmiyorum bakalım..

Back
X