Fikirlerinize ihtiyacim var

tuana951453

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
101
16
18
32
Daha öncede yazmıştım
Tampon kullanıp aklımda hep sorularla dolaştım ve malesef ogrendim kı bekaretime zarar vermiş
Bi erkek arkadaşım var ve onu çok seviyorum aramizda böyle bir konu hiç gecmedi (cinsellik hakkında) katı kurallari var diktirsem kanamama gibi bi ihtimal varmı merak ediyorum korkuyorum psikolojim hepten bozuldi

Kendisi bakirmiymis ? Kizlarin uzerinde kurulan baskilar ne zaman son bulacak.. sonucta sen tampon kullanmissin bunun icin seni birakacaksa, yol ver gitsin..ohooooooo yani.. hem nerden biliyorsun zarar verdigini cnm

Neden kendinizi bi et parçasından ve bi et parçasını göklere yücelten birinden değersiz görüyorsunuz :işsiz:

Kendisi bakirmiymis ? Kizlarin uzerinde kurulan baskilar ne zaman son bulacak.. sonucta sen tampon kullanmissin bunun icin seni birakacaksa, yol ver gitsin..ohooooooo yani.. hem nerden biliyorsun zarar verdigini cnm
Doktora gittim guvensemmi onuda bilmiyorum herkes paranın peşinde

Zarar verdigini sen bilemezsin. Bazılarının kızlik zari ancak doğum yaptiginda yırtılır, geridedir esnektir vs. Bunu ancak bir uzman bilebilir.

Daha öncede yazmıştım
Tampon kullanıp aklımda hep sorularla dolaştım ve malesef ogrendim kı bekaretime zarar vermiş
Bi erkek arkadaşım var ve onu çok seviyorum aramizda böyle bir konu hiç gecmedi (cinsellik hakkında) katı kurallari var diktirsem kanamama gibi bi ihtimal varmı merak ediyorum korkuyorum psikolojim hepten bozuldi
Kullanmayın boyle meşakkatli şeyler.
Vajına girişiyle az da olsa temas edıyor hıç kullanmayan bırı olarak soyluyorum
Ped dururken neden kullandın tampon?

Şuan yapabılecegın bırsey yok. Diktirsen dikiş düsecek yarın evlenmeyecegine göre!

Back
X