Fikirlerinize ihtiyacım var..

Yaşım geçti elimde bu varken döneyim ona gibi şeyler mi düşünüyosun acaba. Eğer öyleyse silkelen ve şükret kurtulduğuna.

Sanki aynı şeyleri yaşamışız.. Umarım ben de bir gün iyi ki bitmiş diyebilirim
Ben hic sevmemisim o adami.. ayrilinca anladim. Bana verdigi degeri sevmisim ben. Cok nazik davranir kalbimi kirmazdi. Sevseydim bende aci cekerdim. Sende kisa surede toparlanirsin umarim. Hersey gonlunce olsun

Yaşım geçti elimde bu varken döneyim ona gibi şeyler mi düşünüyosun acaba. Eğer öyleyse silkelen ve şükret kurtulduğuna.
Yok hayır öyle bi derdim yok.. Beğenilen bi kadınım ve aman evleneyim diye de bi derdim yok hele ki bu olaydan sonra evlilikten korktum.. Sadece alışkanlıklar verilen emeklerin boşa gitmesi ve aniden yaşadığım ayrılık beni yıktı

Yok hayır öyle bi derdim yok.. Beğenilen bi kadınım ve aman evleneyim diye de bi derdim yok hele ki bu olaydan sonra evlilikten korktum.. Sadece alışkanlıklar verilen emeklerin boşa gitmesi ve aniden yaşadığım ayrılık beni yıktı
Bence unutun gitsin. Dün bırakan bugünde bırakır

Sabit işi yok, ergence tavırları var ve içki sorunu var.
Bir arkadaşınız size sevgilim böyle deseydi eminim ayrılın derdiniz.
Aşk sevgi nereye kadar, hayat gerçekleri var...

Sabit işi yok, ergence tavırları var ve içki sorunu var.
Bir arkadaşınız size sevgilim böyle deseydi eminim ayrılın derdiniz.
Aşk sevgi nereye kadar, hayat gerçekleri var...
Evet başkası anlatsa aptal mısın ne güzel adam kendi bırakmış ye iç dua et kurtulduğun için derdim ama kendin yaşayınca mantığın çalışmıyo sanırım

Cok sansli insansin
Evlenmeden bitmis iyiki evlensenizde olmazdi
Aranizda cok fark var cok...

Hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız.. Etrafımdaki insanlara anlatamıyorum.. Herkes çoktan unuttum sanıyo kendime yediremiyorum ağlayıp sızlanmayı.. Sizlerle paylaşmak iyi geldi

Back
X