- 13 Kasım 2019
- 58
- 64
- 3
çıkardı tabi. en doğru olanı hastahanede test yaptırmak. kendinizi hiç üzmeyin sıkıntı da etmeyin.Gebelik testinde olsa çıkardı değil mi şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkardı tabi. en doğru olanı hastahanede test yaptırmak. kendinizi hiç üzmeyin sıkıntı da etmeyin.Gebelik testinde olsa çıkardı değil mi şimdi![]()
Teşekkür ederim beklenen adetimi bekleyecem yine olmazsa kan veirirm inşallahçıkardı tabi. en doğru olanı hastahanede test yaptırmak. kendinizi hiç üzmeyin sıkıntı da etmeyin.
evet biraz da gecikme olabilir.Teşekkür ederim beklenen adetimi bekleyecem yine olmazsa kan veirirm inşallah❤
Gebelik testinde olsa çıkardı değil mi şimdi![]()
Aman zaten yeterince stresliyimGebelik testi bozukta olabilir deyip iyice panikleteyim sizi:))))) Şaka yapıyorum. En iyisi hastaneye gidip kan testi yaptırmak, en azından içinizde rahat eder.
Çok rahatlattınız beniYerleşme kanamasına çok benziyor tarifiniz maalesef
Maşallah. Bakalım benşm sonum ne olacakBenim arkadaşımın annesi arkadaşımın kardeşine hamile olduğunu bilmiyormuş.2 aylık olana kadar da fark etmemiş.Sigara ve depresyon ilacı kullanıyormuş bir de.Ama çocuk çok sağlıklı
Evet o lekeyi görğnce adeti söktürsün diye içtim zaten. Normalde leke görünce devamı gelsin diye içtim bir iki kere. Bunda da içtim ama gerisi gelmedi korktum onun içinEn merak ettıgım korunmayı bırakıp cocuk isteyip maydanoz suyu neden icilir, ben olsam salatadan bile ayıklarım. Bırak suyunu ıcmeyı.
Risk bu, gerek var mıydı?
Adetim sokulsun diye ıcerım ve söker maydanoz suyu, sokturucu ozellıgı var yani.
İste bebek isteyen insanlar leke gorunce maydanoz suyu ıcmemelı.Evet o lekeyi görğnce adeti söktürsün diye içtim zaten. Normalde leke görünce devamı gelsin diye içtim bir iki kere. Bunda da içtim ama gerisi gelmedi korktum onun için
Varmı bilmiyorum sadece şüpheliyim lekenin devamı gelmedi diye içime öyle bş korku girdiİste bebek isteyen insanlar leke gorunce maydanoz suyu ıcmemelı.
Allah gonlunuzdekını versin ınsVarmı bilmiyorum sadece şüpheliyim lekenin devamı gelmedi diye içime öyle bş korku girdiolacağını bilsem içer miyim