Fikirlerinize ihtyacım var

Neyapsamacaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
7
1
1
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yardım aldığım bir siteydi. Ama şuan görüşlerinizi merak ediyorum.

Dert mi bilemiyorum ama ben azıcık dert edindim sanki :) Hemen konuya girmek istiyorum. Modern görücü usulüyle biriyle tanıştım. Dışarda bir kafede yanlız görüştük. Görüşme gayet normal geçti. Açıkcası benim için olumsuz bir durum söz konusu değildi. Hatta görüşmeden birkaç saat sonrasında nasılsın diye sordu. Arada akşamlarıda konuştuk . Kız ağırdan satmalı hep erkek yazmalı diye düşünen birisi değilim bu arada bu yüzden hep ondan beklemedim bende yazdım.
Şimdi merak ettiğim hergün konuşmak gerekirmi . Bugün ile birlikte 2 gündür hiç konuşmadık mesela bu normal mi? Yada istemiyor o yüzden mi yazmıyor? Bu gün yazmazsa ben yazsam çok mu garip olur?
Çok soru sordum kusura bakmayın. bu arada yaşlar 24 ve 28

zaten arayib,konusub,gorusub bir biriniz taniya bilirsiniz.neden garib olsun.arayin tabiki.

2 gün boyunca hiç konuşmamış olmanız normal değil.Ben bunu karşı tarafın istemeyişine yorarım.Çünkü henüz başlangıç dönemindesiniz, kendi tercihinizle değil insanların yakıştırması ve tanıştırması bir araya getirmesi sonucuyla görüşmüş iki insansınız.Bu yüzden iki tarafta birbirini isterse, bunu karşısındakine belli etmekle sorumludur.Cevapsız kalmaması adına durumun.Bu yüzden 2 gündür mesaj yada arama almadıysanız bu kişinin sizinle görüşmek istemediği anlamına gelir.Bu tarz ikili duygusal ilişkilerin hiç bir evresinde zaten normal değil.Tanışma sürecindede sevgililik dönemindede.Bu sebeple de durumu normalleştirmemeniz gerekiyor.

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yardım aldığım bir siteydi. Ama şuan görüşlerinizi merak ediyorum.

Dert mi bilemiyorum ama ben azıcık dert edindim sanki :) Hemen konuya girmek istiyorum. Modern görücü usulüyle biriyle tanıştım. Dışarda bir kafede yanlız görüştük. Görüşme gayet normal geçti. Açıkcası benim için olumsuz bir durum söz konusu değildi. Hatta görüşmeden birkaç saat sonrasında nasılsın diye sordu. Arada akşamlarıda konuştuk . Kız ağırdan satmalı hep erkek yazmalı diye düşünen birisi değilim bu arada bu yüzden hep ondan beklemedim bende yazdım.
Şimdi merak ettiğim hergün konuşmak gerekirmi . Bugün ile birlikte 2 gündür hiç konuşmadık mesela bu normal mi? Yada istemiyor o yüzden mi yazmıyor? Bu gün yazmazsa ben yazsam çok mu garip olur?
Belliki bu soruları sorduğuna göre etkilenmişsin.Bence onun yazmasını bekleyin,yani ondan emin olun ,yoksa kırılabilirsiniz...Kızkardeşim görücü usulüyle çok görüşme yaşadı oradan biliyorum...Şimdi bir sonraki adımı atmasını beklemek daha doğru gibi.....

Bende bu durumdan biraz rahatsız oldum açıkcası . İlk konuşmamızda olumsuz bi düşünce içine girerse açıksa söylemesi gerektiğini söylemiştim. Sonuçta olgun insanlarız böyle bi durumda açıkca ifade etmesi gerekmezmiydi .

Bende bu durumdan biraz rahatsız oldum açıkcası . İlk konuşmamızda olumsuz bi düşünce içine girerse açıksa söylemesi gerektiğini söylemiştim. Sonuçta olgun insanlarız böyle bi durumda açıkca ifade etmesi gerekmezmiydi .
ya belki adamin isi vardir.vakit bulamadi yazmaya.hemen kotu dusunmeyin.
onun size karsi ne dusunduyunu konusmasaniz bilemesin.

Belliki bu soruları sorduğuna göre etkilenmişsin.Bence onun yazmasını bekleyin,yani ondan emin olun ,yoksa kırılabilirsiniz...Kızkardeşim görücü usulüyle çok görüşme yaşadı oradan biliyorum...Şimdi bir sonraki adımı atmasını beklemek daha doğru gibi.....

Yani etkilenmek denebilirmi bilmiyorum ama aileminde onay vermesi ve arada güvendiğim kişilerin referansı gibi nedenler dolayısıyla sıcak bakmıştım birazcıcıkta etkilenmiş olabilirim :oops:. O zaman beklemede kalıyım en iyisi

henüz başlangıç dönemindesiniz ve bu yüzden 2 gün aramaması normal değil bnce ne kadar çalışsa işleri yoğunda olsa araması gerekirdi bnce sen arama onun aramasını bekle.

Yani hemen olumsuzluğa yormayın bence
Bekleyin eğer size dönmezse kötü birşey yoktur umarım minvalinde bir mesaj atarsınız buda size birşey kaybettirmez :)

Bi adım atsanız belki de mutlu bir evliliğe giden yolun ilk adımları olur , hayırlı olsun inşallah

Böyle durumlarda erkekler Açıkça Söylemez karşı taraf incinmesin diye bence de 2 gündür aramamısı normal değil şuan Tanıma aşamasındasınız ve ancak konuşarak mümkün olabilir..O Msj atmayana kadar bence de adım atmayın ister istemez insan kırılabiliyor

Merhaba hanımlar,

Yahu bunun formülü yok ki zaman gösterir bence hemen pat diye kaynaşma olmaz akışına bırak sorgulama ... Çünkü sorgulama başlayınca sürekli düşünür halde bulucaksın kendini, bırak o arasın sende duruma göre ararsın. Aramaz ise sende unut gitsin.

Yani bencede konuşmadan tanıyamayız birbirimizi bu yüzden 2 gündür konuşmamış olmamız beni rahatsız etti. Benden adım bekliyo olamaz değilmi sonuçta en son iletişime geçen benim.

Ama anlamıyorum bu erkekler neden açık değil . Birde kadınları anlamak zor derler.

Erkek adım atmali çok istese yazar Merak eder sakin yazma sen zaten ona karşılık vererek mesaj atarak belli etmişsin rengini o da rengini belli etmiş gibi yazarsa yazar yazmazsa yazma sakin

Yani etkilenmek denebilirmi bilmiyorum ama aileminde onay vermesi ve arada güvendiğim kişilerin referansı gibi nedenler dolayısıyla sıcak bakmıştım birazcıcıkta etkilenmiş olabilirim :oops:. O zaman beklemede kalıyım en iyisi
Geçen yine böyle bir konu vardı,oraya da yazmıştım kız kardeşim 34 yaşında ,mayısta evleniyor....Hele şükür:KK70:...Sayesinde bu görüşmelerden, tez çıkaracak bilgiye ulaştık:KK70:Erkekler bu tip durumlarda, genelde karşı tarafın ilgisini pek olumlu görmüyor, malesef,nedeni herhalde biraz ağırdan almaları gerektiğini düşünüyorlar sanırım!Ama kısmetse ve etkilenmişse arayı uzatmaması gerek....Bazen aile ,bazen çevredeki insan baskısından olsa gerek, istemeden bir ilişki içine girmekten çekiniyorlar...Bu tip durumlardada nedense hep arkasında onaylanmamış bir ilişki,ya da başka bir bayana olan ilgi oluyor!yani aranmazsan kendi özelliklerinden olduğu sonucunu çıkarma derim!

Yani bencede konuşmadan tanıyamayız birbirimizi bu yüzden 2 gündür konuşmamış olmamız beni rahatsız etti. Benden adım bekliyo olamaz değilmi sonuçta en son iletişime geçen benim.

Ama anlamıyorum bu erkekler neden açık değil . Birde kadınları anlamak zor derler.

Kendilerince kırmaktan korktukları için vs.vs. çocukluk başka bir adı yok ! Klasik lafları sırala gitsin çok iyisin, tatlısın , kalitelisin benden daha iyilerine layıksın dersin olayı kapatırsın yani aramama olayı yanlış karşı taraf anlasın çok salakça bence.

Geçen yine böyle bir konu vardı,oraya da yazmıştım kız kardeşim 34 yaşında ,mayısta evleniyor....Hele şükür:KK70:...Sayesinde bu görüşmelerden, tez çıkaracak bilgiye ulaştık:KK70:Erkekler bu tip durumlarda, genelde karşı tarafın ilgisini pek olumlu görmüyor, malesef,nedeni herhalde biraz ağırdan almaları gerektiğini düşünüyorlar sanırım!Ama kısmetse ve etkilenmişse arayı uzatmaması gerek....Bazen aile ,bazen çevredeki insan baskısından olsa gerek, istemeden bir ilişki içine girmekten çekiniyorlar...Bu tip durumlardada nedense hep arkasında onaylanmamış bir ilişki,ya da başka bir bayana olan ilgi oluyor!yani aranmazsan kendi özelliklerinden olduğu sonucunu çıkarma derim!

Birazcık oda var tabi ailemin bilgisi dahilinde olduğu için bende üzerimde birazcık baskı hissediyorum hem merak ediyorlar hemde eğer olumsuzsa bir nevi reddedilmek ve bunu aileninde bilmesi

Sevgili degilsiniz o yüzden her gün konusmaniz gerekmez bence ama sen mesaj atabilirsin. Belki senin tavrını merak ediyordur;-)

Sevgili degilsiniz o yüzden her gün konusmaniz gerekmez bence ama sen mesaj atabilirsin. Belki senin tavrını merak ediyordur;-)

Benimde yazdığım zamanlar oldu . Açıkcası ben tavrımı hissettirdiğimi düşünmüştüm. Ama bayan olarak bende bir adım görmek istiyorum. Ayrıca bir ayrıntıyı vermeyi unuttum ilk defa cumartesi konuştuk pazar günü buluştuk acaba çok yeni ondan mı?

Birazcık oda var tabi ailemin bilgisi dahilinde olduğu için bende üzerimde birazcık baskı hissediyorum hem merak ediyorlar hemde eğer olumsuzsa bir nevi reddedilmek ve bunu aileninde bilmesi
Şuan yaşın çok genç,bu baskı olayı bazen yanlış sonuçlar doğmasına neden olur!Hatta beni dinlersen evlilik düşünen,görüşmek isteyen erkeklere haberin yokmuş gibi, biraraya getirmeleri daha doğru olur,hoş bunun içinde erken diyebilirim ama tabi hayat senin!

Back
X