Fikirlerinize inanılmaz ihtiyacım var

Durgunperi

+=
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
94
36
Öncelikle iyi akşamlar hepinize. Sıkmadan konuya gireyim

2 ay önce arkadaş ortamında biriyle tanıştım. Arkadaşlarımında çok sevdiği biriydi. Bir iki defa beni arkadaşıma sormuş. Ben tedirgin yaklaşsamda arkadaşlarım görüşmemi, tanımamı istediler. İki gün üst üste görüştük. Ve tanımaya karar verip, telefonlarımızı aldık. Bana hiç bir sapıkça veya kötü bir yaklaşımı olmadı. Sohbeti de harika bir insandı. Ben görünüş olarakta ondan çok hoşlandım. Geçen cumartesi izine ayrıldı ve ailesinin memleketinde gitti. Bana ilk iki gün hiç yazmadı. Bende sıkmak istemedim ve yazmadım nasılsa yazar dedim. Nitekim 3. Gün yazdı da. Yoldayım demiş ve fotoğraf atmış yani dün. Halbuki bana iki hafta kalacağını söylemişti. Bir şey mi oldu dedim bana geri dönmedi. Az önce whatsappa baktım beni engellemiş. Sosyal hesaplardan da silmiş. İnstagramına bir güzele aşık oldum yazmış ve etiketlemiş. Bir de o kişide oda kişisel bilgilerine 1 temmuz diye tarih girip kalp yapmışlar. Beni ve onu birlikte idare etmiş yani!! Kızın haberi var mı onuda bilmiyorum! Bunlar aynı iş yerinde çalışıyorlarmış üstelik. Aptal durumuna düştüm resmen!
Sizce ben bu karaktersizi arayıp içimden geçen ne varsa suratına vurmalı mıyım?
Sussam bu sefer arkamdan ezik diye gülecekler!
Yıllar sonra ilk defa kalbim atmıştı nefret ediyorum hepsinden!! Çok kötüyüm!!

Sizi bir iki defa arkadasina sormus, herhangi bir vaatte bulunmamis. Bu derece sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Olmamis gibi davranin

Hakikaten çok şeref yoksunuymuş.
Çabuk kapilmamak lazım işte. Her şey oluyor..

Ben de olsam rezil olsun, içimi de dönerim rahatlayayim diye bir şeyler yaparım ama nasıl ulaşacaksın ki engellemiş her yerden.

Hiiiiic de bisey soyleme. O zaman "aci cekiyorum. Sevmistim"- ezik duruma girersin. Hic bisey yapmayarak "biz sadece arkadastik. Daha fazla istemiyordum. Niye boyle yaptin anlamiyorum. Yalnis anlamissin" mesajini ver, yani ezik o olsun.

Kızın bir suçu yokki ama ya onuda kandırdıysa? Hangi kız bilerek kabul ederki? Bir yandan öyle biriyle olmadına göz yummak.. bilmiyorum çok kötü oldum bugün :cry:

Hiiiiic de bisey soyleme. O zaman "aci cekiyorum. Sevmistim"- ezik duruma girersin. Hic bisey yapmayarak "biz sadece arkadastik. Daha fazla istemiyordum. Niye boyle yaptin anlamiyorum. Yalnis anlamissin" mesajini ver, yani ezik o olsun.

İşte bende kıskançlık krizine girmiş birinin imajını çizmek istemiyorum. En iyi cevap susmakmış ama böylede çok korkak kalırım sanki. Karakteri bu kadarmış. Güçlü görünmek istiyorum içimden geçen bir sürü hakarette var tabi

Ben olsam kıza mesaj atardım nasıl biriyle birlikte olduğunu gör diye yazıyorum yoksa böyle karaktersiz biri umrumda bile değil şu saatten sonra.
Bana yapan sanada yapar dikkatli ol de bu yeterli.
Ama susmanı önermem, herkes hakettiğini bulsun.

İşte bende kıskançlık krizine girmiş birinin imajını çizmek istemiyorum. En iyi cevap susmakmış ama böylede çok korkak kalırım sanki. Karakteri bu kadarmış. Güçlü görünmek istiyorum içimden geçen bir sürü hakarette var tabi
Seni sordugu arkadasina soyle, iyi bir cocuga benziyor ama elektrik alamadim. Arkadas oluruz en fazla diye. O da bunu o herife aktarir. Boylece yetersiz olan o oluyor.

Kötü olmuş ama en azından bi ilişkiye başlamadan öğrenmiş oldun nasıl bi karaktersiz oldugunu. Ben olsam aramazdım, hevesli gibi görünürsün. Sana Ümit vermedim diyecekki haklıda. Kalbini daha cok kıracak boş yere, hiç ugrasma

Kötü olmuş ama en azından bi ilişkiye başlamadan öğrenmiş oldun nasıl bi karaktersiz oldugunu. Ben olsam aramazdım, hevesli gibi görünürsün. Sana Ümit vermedim diyecekki haklıda. Kalbini daha cok kıracak boş yere, hiç ugrasma
Beni arkadaşıma sorduktan sonra onunla iki kez başbaşa buluştuk ve birbirimizi tanımaya karar verdik yani sevgili olduk biz. İkinci ayımızda elele tutuştuk ablasıyla tanıştım gibi gibi belki erkendi ama bu talep benden gelmemişti. Tüm bunlqr olurken o kızlada aynıymış. Çok utanıyorum o utanmıyor ben utanıyorum

senin utanmanı gerektirecek bir durum yok.bu kişi ergenliğini daha tamamlayamamış biri sanırım.ne kadar çocukça ve aptalca hareketler yapmış.açıkçası hiç uğraşmam böylesiyle Allah'ın dan bulsun der keyfime bakmaya çalışırım en azından kimseye üzgün olduğumu belli etmem

Canım BOŞVER....
Şükret yüzünü erkenden görüp kurtulmussun

Can sıkıcı bir durum
Karaktersizmiş
Aramamaya çalışın zor biliyorum ama bu sefer çevrenizin gözünde çocuğun peşinde koşuyormuş gibi bir imaj yaratırsınız kaldı ki aşık da değilim diyorsunuz,iyive havalandırmayın karşı tarafı

X