Yanlis yazilmis olabilirMecburiyet(!) sebebini bilmiyodunuz hani?
Yanlis yazilmis olabilir
Cevaplama ozaman senİlk üç sayfada sorulan-yakalanılan tüm noktalara bir u dönüşü çekiyorsunuz "Yanlış yazılmış olabilir" diye.
E komple yanlış o zaman konu.
Sorun neden bende ben magdurumBebeğin soy bağını değiştirme sen anlaşılan her teklifi değerlendireceksin kendine yapıyorsun tüm kötülüğü ama o masumu kendi pisliğine alet etme
Sen yaptığın hatalardan dolayı mağdursun ama çocuğu alet etme bunaSorun neden bende ben magdurum
Beni anlamiyorsunuzSen yaptığın hatalardan dolayı mağdursun ama çocuğu alet etme buna
Seni geren ne yasayan biziz insan gibi soruyoruz mantikli insan gibi cevap verinBen konulara fake yazılmasına çok ayar oluyorum ama bu konu fake.
Milyonda bir ihtimal gerçeksede Allah topunuzun belasını versin!
Yazdıkların ortada bebeğin babası kimse çocuğu onun üstüne kaydet sonra da kendine doğru düzgün bir hayat kurBeni anlamiyorsunuz
Bu kiz hayatimiza yilan gibi girdi ne olfuysa sevgilim sarhosken olmusYazdıkların ortada bebeğin babası kimse çocuğu onun üstüne kaydet sonra da kendine doğru düzgün bir hayat kur
Eski sevgililer yeni sevgililer hepiniz aynı ortamda nasıl duruyorsunuz başta onu anlamıyoruz
yazdığın hikayenin neresi mantıklı birde burada yorum yapanlara cevap verirken üslübuna dikkat et nasıl ağızlar bunlar... küçüksün daha tutmuyor yavrum olmuyor zamanlar tutmuyor hikayede yanlışlıklar var... fazilet hanım ve kızları dündü...Seni geren ne yasayan biziz insan gibi soruyoruz mantikli insan gibi cevap verin
Sakin ol bebişimSeni geren ne yasayan biziz insan gibi soruyoruz mantikli insan gibi cevap verin
Sen mağdursun?Sorun neden bende ben magdurum
Valla sevgilin sarhoşken sahip olamadıysa kendine içmeyecekti okadarBu kiz hayatimiza yilan gibi girdi ne olfuysa sevgilim sarhosken olmus
22 yaşındayımyazdığın hikayenin neresi mantıklı birde burada yorum yapanlara cevap verirken üslübuna dikkat et nasıl ağızlar bunlar... küçüksün daha tutmuyor yavrum olmuyor zamanlar tutmuyor hikayede yanlışlıklar var... fazilet hanım ve kızları dündü...
benden bılmıyorum napacagımı bız bırlıkte olmadık arkadasıyla sadace yanımda destek oluyorValla sevgilin sarhoşken sahip olamadıysa kendine içmeyecekti okadar
Sende yılan olmadığın için çocuğun babasını dosdoğru açıkla
Sevgilin sarhoşken biriyle birlikte olmuş sen hamile halinle sevgilinin yakın arkadaşıyla birlikte olmuşsun ne diyelim şimdi biz size
Şu yaptıklarından sonra mantıktan söz etmen oldukça ironik değil mi tatlım?Seni geren ne yasayan biziz insan gibi soruyoruz mantikli insan gibi cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?