Fikirlerinize muhtacim bayanlar

Sen mağdursun?
Şuan birlikte olduğun sevgilini aldattın.
Sevmediğin birisi ile birliktesin.
İnat diye bin tane entrika çeviriyorsun.
Çocuğun soy bağı ile oynuyorsun.
Sevgilisi olan birisi mutfaklarda öpüyorsun.
Sonra gidip o kızın yanında utanmadan gözünün içine bakıyorsun.
Ve bunların tümünü karnında masum bir bebek varken yapıyorsun.
Şimdi sen masum ve mağdursun öyle mi?
Bir önceki mesajda yazdığım gibi, fakesin. Ama milyonda bir gerçek olman ihtimaline istinaden Allah topunuzun belasını versin!
konuyu hıc anlamamışsın o yzuden oyalama benı

Çok mu dizi izledin acep :KK51:

küçüksün neden biliyor musun? bir bebeğin soy bağını değiştirmenin suç olduğunu bilmiyor ve şuan itiraf ediyorsun işlemek üzere olduğun suçu...
ne sucu ya ortada suc yok kımseyle evlılık yok ne sacmaladınız beee

benden bılmıyorum napacagımı bız bırlıkte olmadık arkadasıyla sadace yanımda destek oluyor
Herşey çok açık ortada bebeğini intikamına alet etmeyeceksin
Bebeğin babası sensin diyeceksin sonra evlenirsin evlenmezsin arkadaşıyla birlikte olursun olmaZsın onlar sonraki mesele

Çok gençsin çok
Neden böyle oyunlara giriyorsun
Babası kimse söyle bunu ona
Saklamak olmaz
Bu şekilde geri kazanamazsın onu
Barıştın diyelim,Demez mi bu adam sana ilerde
Çocuk zaten benden değil,bir aylıkken gittin başkasına
Bunlar başını ağrıtacak

Evlilik olmasına gerek yok soybağını değiştirmek için
Çocuğun kimliğinde anne baba ve soyadı olarak ne yazacak önemli olan o onlar olduğundan farklı yazılırsa soybağı değişmiş oluyor
Bu da suç

çocuğun babasının haberi yok hikayede... üstelik arkadaşı ile birliktesin ve aranızda plan yapmışsınız üstlenmiş çocuğun babası olmayı ve asıl babadan gizlemeyi bunları sen yazdın... üstelik evlenebilirmişsiniz bile... saçmalayan kim şimdi.... olmuyor tutmuyor...

Belkide inanamayacaksınız ama şuan yazarken ağlamak istedim bunları yazarken.Çünkü içime ata ata mahvoldum.Eski erkek arkadaşımdan hamile kaldım 1aylık şuan.Erkek arkadasim şuan baskasiyla birlikte oldugu icin ona mecburi sebebini bilmiyorum.bende ondan intikam almayi dusunurken eski sevgilimin en yakin arkadasi bana yakin olmaya basladi bende elimdeki bu firsati degerlendirdim.Birlikte oldugumuzu biliyo eski sevgilim.surekli gozu bizim uzerimizde.Benden uzak durmasi icin arkadasiyla ikimiz plan yaptik bebek benden diye ustlendi ortalik yerde tabiki agzini acmadi nasi olur diye falan cunku sevgilisi yaninda:) sıkıştirdi beni o cocuk benden mi soyle dedi hayir dedim tuttu kolumdan hastaneye gidiyoruz ogrencez yuru dedi.Bagirdim cagirdim senden olsada bu bebek gider aldiririm senin gibi bi adamin cocugunu ne tasiyacam diye bagirdim.Cocuk senden degil dedim.Cekti gitti hicbisiy demedi.Bazen bi evde toplaniyoruz ortak arkadaslarimiz var geceleri kaliyoruz mutfakta su icerken geldi 2 gun once o cocugun dibine gire gire bana mi inat yapacan dedi bende alakasi yok ona bos degilim sadace dedim.Sen dedi bana inat yapiyosun ama ben o kizi sevmiyorum biliyosun mecburum bir sure dedi.bize bunu yapma dedi.Bende dedimki bu saatten sora gelsende umrumda olmazsin dedim.Hamileyim biliyosun Mehmetle bir aya kalmaz evleniriz dedim.Onum dibine gire gire mi hamile kaldin lan dedi bagirdi.Sen dedim kendi hayatina kendi sevgiline baksana benden uzak dur bu saatten sonra dedim.O cocuk benden biliyorum bunu ogrencem dedi senden olsada suan aldirmistim emin ol dedim.Bilegimi tuttu beni zorlama dedi.Ufak tefek tartistik herkes yatiyodu öptü dayanamadim karsilik verdim iceri kactim ne oldugunu anlamadim.Sabahda arkadasina yakin davrandim gozumun icine baka baka kizin elini tuttu.Hirs yapiyoruz yani.Arkadaslarinin icinde evlilik muhabbeti aciyo o kizla gozumun icine baka baka.Sevdigim adamin cocugunu tasiyorum ve o baska kizla birlikte bunu sindiremiyorum bundna dolayi bebek senden demek istemiyorum.Ben ne yapacağım arkadaşlar bana fikir verin ?
Nasil bir hayatiniz var aileniz ne durumda bunlari merak ettim ben

Ah talihsiz yavrum. Öyle acıdım ki o bebeğe. İçim paramparça. Allah ıslah etsin sizleri.

Bu arada senin ailen Yok mu?
Onlardan nasıl gizledin hamileliğini ?
Nasıl gizleyeceksin ?
Nerde yaşıyorsunuz siz ?
Öğrencimisin ne iş yapıyorsun?

Back
X