• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize öyle ihtiyacım varkii..

axgxustos_bxoxcexgxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
279
0
96
Ankara
arkadaşlar şuanda öle üzgünümkii..erkek arkadaşımla biz ayrı şehirlerde çalışıyoruz memur olarak..ilçe yani yaşadığmız yerler..köy gibi yanii..fakat 3 gündür bi sorun var..o durup dururken ağlamaya başlıo,bana güzel şeyler söleme ben haketmiyorum dio, nasıl ağlıo ama arkadaşlar telde görseniz..benle de konuşmak istemio annesiylede kimsenin telefonuna çıkmıcakmış..normalde beraber yatar beraber kalkardık devamlı konuşurduk çok mutlu olduğunu söleyen bi insandı..ama şimdi tanıyamaıyorum onu iyice çökmüşşş..nasıl davranmalıyım sizcee çok üüzlüyorum ama elimden bişi gelmio..bende kendi kendime ağlıyorumm..

canmı seni çok özlemıs ondan boyle davranıyor ve senin onu beklemeyı haketmediğini düşünüyor.bol bol görüşmeye çalışın ..üzmeyin kendınızi...

yanı neden aglıyor kı...
bır seyler varda sanamı soylemek ıstemıyor...senın sevgını haketmıyorum dıyor...
bıraz karısık bır durum...
bence sen ara ve sor neden boyle yapıyorsun dıye ....
yanı sende uzuluyorsun bu duruma...hem ınsanın aklıda karısır....
sakin ve ılgılenır bır sekılde konuş derdını ogren canım...ısallah duzelır...altından farklı bır seyde cıkmasın...ogrenmen daha ıyı olur...

aa neden durduk yerde böyle yapıyor ki?
ben seni hak etmiyorum falan deyince direkt aklıma aldattı mı acaba diye geldi ama aklını bulandırmayım ben şimdi..
yanına gidebilirsen yüzyüze konuş bence..

neden böyle davrandığı il ilgili bir açıklama yapmıyor mu?
bence imkanınız varsa haftasonu sürpriz bir ziyaret gerçekleştirin....

durup dururken böyle birşe olmaz
seni özlemiş diyerek olaya çok iyimserde bakamıcam
muhakkak birşey olmuş olmalı,ağzından laf almaya çalışın

kızlar bende hani seni haketmiyorum güzel şeyler söleme bana diince aklım çok karışmıştı..ama onun sölediğine göre o ilçede yaşayıp memur olmak istemiomuş işyerinde çok bunaltıyolarmış onu..ben diyorum bu durumdan dolayı çok mutsuzumm böle yapma nolur diye..sürekli beni arıodu ben diyorum neden aramıyosun diye..seni mutsuz ediyorum konuştuğumuzda dio başlıo ağlamayaa..kafayı yicem bende yaa..benimlede konuşmak istemio demekki diom..annesiyle kardeşiyle falan da konuşmucakmış..annesine burda hatları kesceklermiş dicek ve onlada konuşmucakmış bi süre..babası 5 yıl önce falan ölmüş geçen akşamm babamı çok özledim ben yaa diyerek nasıl ağlıo arkadaşlar çok üüzlüyorum yaa...benden uzaklaşıo bana açmıo kendinii..

kurduğunuz cümleler tam ve okunaklı olursa sizi daha iyi anlar , daha fazla yardımcı olmaya çalışırız ...

neden böyle davrandığı il ilgili bir açıklama yapmıyor mu?
bence imkanınız varsa haftasonu sürpriz bir ziyaret gerçekleştirin....

açıklama şöle bişey dioo ben kendimi mutlu edemiyorumkii seni mutlu edemedikçe çok üzülüyorum dio..haftasonu onunolduğu ilçeye gitmek geçti aslında içimden ama hem gidiş çokz or 2 otobüs değiştirmek gerekio ve olduğu ilçeye günde sadece bi araba var.oda zor bi ihtimal ama çok üzülüyorumyaaa..:(:1no2:

kızlar bende hani seni haketmiyorum güzel şeyler söleme bana diince aklım çok karışmıştı..ama onun sölediğine göre o ilçede yaşayıp memur olmak istemiomuş işyerinde çok bunaltıyolarmış onu..ben diyorum bu durumdan dolayı çok mutsuzumm böle yapma nolur diye..sürekli beni arıodu ben diyorum neden aramıyosun diye..seni mutsuz ediyorum konuştuğumuzda dio başlıo ağlamayaa..kafayı yicem bende yaa..benimlede konuşmak istemio demekki diom..annesiyle kardeşiyle falan da konuşmucakmış..annesine burda hatları kesceklermiş dicek ve onlada konuşmucakmış bi süre..babası 5 yıl önce falan ölmüş geçen akşamm babamı çok özledim ben yaa diyerek nasıl ağlıo arkadaşlar çok üüzlüyorum yaa...benden uzaklaşıo bana açmıo kendinii..

güzelim bana erkek arkadaşın sanki bi bunalımda gibi geldi, bulunduğu yerde mutlu değil sanırım, işinden de pek memnun değil anladığım kadarıyla, ilçede yaşamak belki de onu bunaltıyor, büyük bi şehirdenmi oraya yerleşti,sıkılmıştır alışık değilse,bunalmıştır,çevre bunaltmıştır onu, bi de işyerinde sorunlar yaşadıysa da bu da üzerine gelmiştir. sürekli ağlayıp kimseyle görüşmicem falan dediğine göre demekki psikolojik bir durum.bu durumda insanlar sevdiklerinden uzaklaşırlar, fazla üstüne gitme bakalım biraz kendiyle kalsın, ama yanında olduğunu da hissettir ona, hatta yüzyüze görüşme imkanınız varsa ilk fırsatta bi görüşme ayarlamaya çalışın. işini değiştirme gibi bir durumu da yok sanırım. bir psikologtan yardım alabilse çok iyi olur aslında :teselli:

durup dururken böyle birşe olmaz
seni özlemiş diyerek olaya çok iyimserde bakamıcam
muhakkak birşey olmuş olmalı,ağzından laf almaya çalışın

canım bende ilk başta aldatıyomu acaba dedim kendi kendime ama şöle bişey varki olduğu ilçede doğru dürüst kız yok...ilginç ve işin içinden çıkılması güç bi durumm..napim yaaa..offf..

güzelim bana erkek arkadaşın sanki bi bunalımda gibi geldi, bulunduğu yerde mutlu değil sanırım, işinden de pek memnun değil anladığım kadarıyla, ilçede yaşamak belki de onu bunaltıyor, büyük bi şehirdenmi oraya yerleşti,sıkılmıştır alışık değilse,bunalmıştır,çevre bunaltmıştır onu, bi de işyerinde sorunlar yaşadıysa da bu da üzerine gelmiştir. sürekli ağlayıp kimseyle görüşmicem falan dediğine göre demekki psikolojik bir durum.bu durumda insanlar sevdiklerinden uzaklaşırlar, fazla üstüne gitme bakalım biraz kendiyle kalsın, ama yanında olduğunu da hissettir ona, hatta yüzyüze görüşme imkanınız varsa ilk fırsatta bi görüşme ayarlamaya çalışın. işini değiştirme gibi bir durumu da yok sanırım. bir psikologtan yardım alabilse çok iyi olur aslında :teselli:

evt canım bulunduğu yerden hiç memnun değil ankaralı kendisi orda yaşarken küçücük bi ilçeye tıkıldı kaldı...zaten memur olmak da istemiyomuş annesinin zoruyla olmuş birazda..yanında olduğumu hissettirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacam bilmiyorum çünkü bende onunla aynı durumdayım psikolojik olarak durup durup ağlıyorum ama onun durumu hakkaten çok kötü..diyorum yıllık izin al ankarada git bi psikoloğa tamam dio ama nebilim gözümün önünde eriyişine dayanamıyorum...benden soğumuş olabilirmi diyorum ama daha 2-3 gün önce çok iyiydi..hem zaten kimseyle konuşmak istemiokii....nasıl davranim..onu yalnız bırakmaya da gönlüm elvermiyor..

yanı neden aglıyor kı...
bır seyler varda sanamı soylemek ıstemıyor...senın sevgını haketmıyorum dıyor...
bıraz karısık bır durum...
bence sen ara ve sor neden boyle yapıyorsun dıye ....
yanı sende uzuluyorsun bu duruma...hem ınsanın aklıda karısır....
sakin ve ılgılenır bır sekılde konuş derdını ogren canım...ısallah duzelır...altından farklı bır seyde cıkmasın...ogrenmen daha ıyı olur...

canımm benle bi alakası olmadığını bu durumun tamamen kendiyle alakalı olduğunu sölüyor.ancak kendim çözüm bulabilirim diyor.zaten yeterince sakin olmaya çalışıyorumm..normalde canım diye konuşurdu ama şimdi hiç konuşmak istemiyor...savunmasıda ben seni mutsuz ederim..çok aklımkarıştı yaa..

''Bana güzel şeyler söyleme, seni haketmiyorum.'' cümlesi çok manidar.
Senin sevgini ne sebeple haketmediğini öğrenmen gerekir. Bütün soruların yanıtı bu cümlede saklı gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı canım. Umarım herşey istediğin gibi olur.

bence bi süre üstüne gitmeyin
kendini toparlayınca biraz size sorunlarını anlatacaktır..
Allah yardımcın olsun

aa neden durduk yerde böyle yapıyor ki?
ben seni hak etmiyorum falan deyince direkt aklıma aldattı mı acaba diye geldi ama aklını bulandırmayım ben şimdi..
yanına gidebilirsen yüzyüze konuş bence..

Daha önce mutluydunuzda şimdi mi böyle olmaya başladı yani... eğer bir anda böyle davranmaya başladıysa ne yalan söyleyeyim benimde aklıma acaba aldatıyorda ondan mı vicdan azabı çekiyor ve böyle davranıyor acaba düşüncesi geldi... Ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır bence ne yap ne et yüzyüze konuş onu derdi neymiş onu bir anla düzgünce...sevgiler senağlama

''Bana güzel şeyler söyleme, seni haketmiyorum.'' cümlesi çok manidar.
Senin sevgini ne sebeple haketmediğini öğrenmen gerekir. Bütün soruların yanıtı bu cümlede saklı gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı canım. Umarım herşey istediğin gibi olur.

bana hiç kimse iyilik yapmasın ben Allahın belası biriyim diyor..ben onun ağzından böle şeyler duymaya hiç alışmamamışm..benimde psikolijmi kötü edio gerçekten yaa..

Daha önce mutluydunuzda şimdi mi böyle olmaya başladı yani... eğer bir anda böyle davranmaya başladıysa ne yalan söyleyeyim benimde aklıma acaba aldatıyorda ondan mı vicdan azabı çekiyor ve böyle davranıyor acaba düşüncesi geldi... Ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır bence ne yap ne et yüzyüze konuş onu derdi neymiş onu bir anla düzgünce...sevgiler senağlama

evt canım daha önce mutluyduk..öle bişey kii ben mutlu olduğumda onun gözleri doluyodu..yüzyüze konuşma işi ancak bidahaki hafta sonu olabilir ben ozamana kadar kafayı yerim..bi anlasam neden böle yaptığını...sölemesine göre durum kendisiyle alakalıymış yanii benim nekadar iyi bi insan olduğumu biliyomuş ben üzülüyorum bu durumlara hemde çooook dediğimde bunu sölüo bana..

Back
X