fikirlerinize öyle ihtiyacım varkii..

Canım bence erkek arkadaşında vicdani durumlar sözkonusu.Konuyu iyice bilemem ama hak etmiyorum diyerek, yaptığı bir şeyden dolayı çektiği vicdan azabını hafifletmeyi düşünüyor.Ahını almak istemiyor ve seni bu duruma hazırlıyor önceden.

güzel sözlerini haketmiyorum diyince bana sanki bi yaramazlık yaptı gibi geliyo..bence tabii...konuyu derinlemesine araştır derim naçizane:delphin:

Canım bence erkek arkadaşında vicdani durumlar sözkonusu.Konuyu iyice bilemem ama hak etmiyorum diyerek, yaptığı bir şeyden dolayı çektiği vicdan azabını hafifletmeyi düşünüyor.Ahını almak istemiyor ve seni bu duruma hazırlıyor önceden.

canım inşallah öle değildir yada öleysede biran önce çıksınki ortaya bende kendimi bukadar bunaltmiyim..şuan işyerindeyim karanlıkta bilgisayar başındayım özellikle yakmadım ışığı ağlıyorum çünkü kimse görmesin diye..sen bana iyi davrandıkça ben daha kötü oluyorum diyor...

güzel sözlerini haketmiyorum diyince bana sanki bi yaramazlık yaptı gibi geliyo..bence tabii...konuyu derinlemesine araştır derim naçizane:delphin:

canımm konuyu derinlemesine araştırmaya çalışıyorum ama pek paylaşmıo konuşmuo benimle...konuşmaya başladığmızda başlıo ağlamaya nolur kapatalım telefonu diyor..

geçici bir bunalima girmis olabilir..
babasinin ozlemi, isyerinde ki sorunlar, birbirinizi gorememeniz...
bunalmis belli...biraz zamanla geçer bunlar
siz guçlu olun, ona morel verin, sanirim morele ihtiyaci var
uzerine defazla gitmeyin, yanina gidebilirseniz gidin gorun...ozlemistir de çok
oluyor bazen boyle insanoglu degilmiyiz, bazen dunya basiniza yikilir gibi oluyoruz ama geçiyor sonradan
mutluluklar bu arada

canımm konuyu derinlemesine araştırmaya çalışıyorum ama pek paylaşmıo konuşmuo benimle...konuşmaya başladığmızda başlıo ağlamaya nolur kapatalım telefonu diyor..

canım eğer konuşmakta zorlanıyosa belki derdini yazarak anlatabilir..sana mail atsın..tüm düşüncelerini yazsın..belki böylelikle kendini daha rahat ifade edebilir..denemelisin bence..en azından benim için bunu yap demelisin..

geçici bir bunalima girmis olabilir..
babasinin ozlemi, isyerinde ki sorunlar, birbirinizi gorememeniz...
bunalmis belli...biraz zamanla geçer bunlar
siz guçlu olun, ona morel verin, sanirim morele ihtiyaci var
uzerine defazla gitmeyin, yanina gidebilirseniz gidin gorun...ozlemistir de çok
oluyor bazen boyle insanoglu degilmiyiz, bazen dunya basiniza yikilir gibi oluyoruz ama geçiyor sonradan
mutluluklar bu arada

psikiyatriye gitcem diyor ama işler yüzünden yine gidemez o..ne zaman geçer amaa okadar neşeliydiki mesela benim moralim bozukken hep yardımcı olur teselli verirdi bana..yanına gitmeyi çok istiyorum aslında ama çok zor bide şey diyor beni bu halde görmeni istemem diyor..iyice çökmüş durumda yaaa....inşallah çabuk atlatır yaa dayanamıyorum onu böle görmeye...

canım eğer konuşmakta zorlanıyosa belki derdini yazarak anlatabilir..sana mail atsın..tüm düşüncelerini yazsın..belki böylelikle kendini daha rahat ifade edebilir..denemelisin bence..en azından benim için bunu yap demelisin..

evt canım çok iyi fikir aslında öle diim ben..ama mail atarmı bilmiyorum çünkü msnde şunada çevrimiçi okadar yazıyorum ona..ya hiç yazmıyor yada bi kelime yazıp bırakıyor..

canım inşallah öle değildir yada öleysede biran önce çıksınki ortaya bende kendimi bukadar bunaltmiyim..şuan işyerindeyim karanlıkta bilgisayar başındayım özellikle yakmadım ışığı ağlıyorum çünkü kimse görmesin diye..sen bana iyi davrandıkça ben daha kötü oluyorum diyor...

Canım benim ben olayın ayrıntısını bilmiyorum.Tatlım lütfen bu kadar üzülme.Hele ki gözyaşı dökmeye değer mi.Senin bir açığın hatan mı var.Olay açıklığa kavuşacaktır.Eğer bunalımdaysa seni de bunaltmaya hakkı yok.Sen onun sevgilisi sevdiğisin.Eğer bir durum varsa sana açıklar beraber elele verip çözersiniz.Kendini bu kadar üzme bunaltma canım ya.İyilikle yaklaş bir eğer tepkisi aynıysa ,açık konuşmuyorsa ondan sonra dediklerimi aklına getir.Yoksa bilmeden yargısız infaz yapmayalım.

biraz herşeyi onun istediği gibi yapmasına müsade edin, belliki depresyon geçiriyor..
Anlaşılan çok yalnızlık çekiyor sadece sizinle telefonda görüşmek yetmez,
arkadaş edinmesini daha aktif ve sosyal bir hayat yaşamasını söyleyin..
Kendisine bazı meşgaleler bulsun onu mutlu edicek hobiler edinsin...

o zaman senin yapacağın tek bir şey kaldı canım, bir hafta boyunca çatlayacan patlayacan ama hafta sonu imkanına göre gideceksin... bu arada konuşmak istemiyorsa sende konuşma ve gideceğinide söyleme, aniden gidersin gittiğindede seni üzgün görmek beni buralara kadar sürükledi, ben seni seviyorum sende beni o zaman neden üzülüyoruz bunun nedeni sende söyle bakalım şimdi ben sana ne yaptım neden böyle olduk diyebilirsin canım..tabi yine herşey sana kalmış..üzme kendini bence bekle biraz

Canım benim ben olayın ayrıntısını bilmiyorum.Tatlım lütfen bu kadar üzülme.Hele ki gözyaşı dökmeye değer mi.Senin bir açığın hatan mı var.Olay açıklığa kavuşacaktır.Eğer bunalımdaysa seni de bunaltmaya hakkı yok.Sen onun sevgilisi sevdiğisin.Eğer bir durum varsa sana açıklar beraber elele verip çözersiniz.Kendini bu kadar üzme bunaltma canım ya.İyilikle yaklaş bir eğer tepkisi aynıysa ,açık konuşmuyorsa ondan sonra dediklerimi aklına getir.Yoksa bilmeden yargısız infaz yapmayalım.

canım benim yaa elimde değilki bu benim üzülüp üzülmemek..şuan kendimi eve atıp deli gibi ağlamak istiyorum...karşımdaki kişiyi üzgün görüyorum ve elimden de bişey gelmio...senin dediklerini o ilk böyle yapmaya başladığındada getirdim ama nebilim işte herşey çok güzel giderken konduramıyor insan..ona dedim benden uzaklaşma lütfen bişey varsa beraber çözelim diye..senin yapabilceğin bişey yok bitek ben kendime yardımcı olabilirim diyor..

biraz herşeyi onun istediği gibi yapmasına müsade edin, belliki depresyon geçiriyor..
Anlaşılan çok yalnızlık çekiyor sadece sizinle telefonda görüşmek yetmez,
arkadaş edinmesini daha aktif ve sosyal bir hayat yaşamasını söyleyin..
Kendisine bazı meşgaleler bulsun onu mutlu edicek hobiler edinsin...

haklısın canım evt bulunduğu ilçede hiç arkadaşı yok...yalnızlık çekio sadece telefonda benle konuşuyor...ama işte nüfusu az olan biyer ve kafa dengi birini de bulamadı..nasıl atlatır bu depresyonu .........ooooofffff

haklısın canım evt bulunduğu ilçede hiç arkadaşı yok...yalnızlık çekio sadece telefonda benle konuşuyor...ama işte nüfusu az olan biyer ve kafa dengi birini de bulamadı..nasıl atlatır bu depresyonu .........ooooofffff

canım iyi niyeti kötüye çekmek istemiyorum ama bence bu olayın sebebi kesinlikle depresyon değil..daha farklı bişey..:teselli:

Back
X