- 24 Mart 2016
- 4
- 1
- 16
- 36
- Konu Sahibi Prensess111
-
Burda dil bilgisi egitimi verilmiyor.. bir derdini paylasmis bayan fikir danışıyor akil istiyor.. herkes sizin gibi egitimli olmak zorunda degil ( egitim seviyesinden bahsettiginize gore prof. Olmalisiniz).Siz egitim durumunuzdan emin misiniz ? Ciddiye alamıyorum bu yazi ile sizi...
Burda dil bilgisi egitimi verilmiyor.. bir derdini paylasmis bayan fikir danışıyor akil istiyor.. herkes sizin gibi egitimli olmak zorunda degil ( egitim seviyesinden bahsettiginize gore prof. Olmalisiniz).
Burda dil bilgisi egitimi verilmiyor.. bir derdini paylasmis bayan fikir danışıyor akil istiyor.. herkes sizin gibi egitimli olmak zorunda degil ( egitim seviyesinden bahsettiginize gore prof. Olmalisiniz).
kizlar tam bir yillik evliyim, hersey chok guzel gidiyor, cinsel iliskiyi saymazsak. Beni chok sevdiyimi biliyorum, baska birinin olmadigini da, ama bu gune kadar 5-6 defa birlikte olduk ondan da bisey anlamadim. Evlendikten 1ay sonra hamile kaldim hamilesin, yapmayalim dedi. Tamam dedim.simdi 3aydir dogum yaptim 1defa iliskide olduk. Niye bogle oluyor hich bilmiyorum, oysa o kadar iyi es ve baba ki. Bu durumun evliligimize zarar vereceginden chok korkuyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var
Inanin gayet somutlar. Azeri olabilir yurt dışından olabilir yada hic biri degil yanlis yazilmis olabilir vs.. insanlara bu kadar kolay on yargi koymak beni bu yoruma itti.yazdiklarimdan bunu anlamis olmaniza inanamiyorum...
Siz egitim durumunuzdan emin misiniz ? Ciddiye alamıyorum bu yazi ile sizi...
kizlar yazi seklimde yanlisliklar ola bilir. turk digilimkizlar tam bir yillik evliyim, hersey chok guzel gidiyor, cinsel iliskiyi saymazsak. Beni chok sevdiyimi biliyorum, baska birinin olmadigini da, ama bu gune kadar 5-6 defa birlikte olduk ondan da bisey anlamadim. Evlendikten 1ay sonra hamile kaldim hamilesin, yapmayalim dedi. Tamam dedim.simdi 3aydir dogum yaptim 1defa iliskide olduk. Niye bogle oluyor hich bilmiyorum, oysa o kadar iyi es ve baba ki. Bu durumun evliligimize zarar vereceginden chok korkuyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var
yazdiklarimdan bunu anlamis olmaniza inanamiyorum...
Inanin gayet somutlar. Azeri olabilir yurt dışından olabilir yada hic biri degil yanlis yazilmis olabilir vs.. insanlara bu kadar kolay on yargi koymak beni bu yoruma itti.
Inanin gayet somutlar. Azeri olabilir yurt dışından olabilir yada hic biri degil yanlis yazilmis olabilir vs.. insanlara bu kadar kolay on yargi koymak beni bu yoruma itti.
Bir onceki alintida yanlis yazilmis olabileceginide söylemiştim.. hemen sizi ciddiye alamam gibi cumle kurmak yerine galiba yanlış yazmişsiniz gibi guzel bir dillede söylenebilirdi kismindayim baska birsey degil. Her neyse.Bu ön yargı degil. Okurken rahatsız oluyorum ve konuya yorum yapmak bile gelmiyor icimden bu yüzden.
Konu sahibini savunmak isterken önyargılı davranan siz oldunuz...
Sizlere iyi geceler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?