Konuyu baştan sona okudum, açıkçasını söylemek gerekirse anlatılanlardan benim çıkardığım sonuç şu;
Zamanında bu sedef ile sözlün arasında birşeyler geçmiş, bence buna şüphe yok. Ama aralarındaki şeyin boyutu tahminimce çok ileri düzeye taşınmamış olabilir. Yani açık açık yazmak gerekirse birlikte olduklarını sanmıyorum, ama kendilerinin de farkında olduğu hiç de masumane olmayan yakınlaşmalar yaşanmış bence. Sözlünüz de bunu sizin öğrenme ihtimalinize karşılık size bunları çocukça oyunlar gibi anlatmış, yok işte elele tutuşma oyunu, bilmem ne falan (o da nasıl bir oyunsa)... Yani bence sözlünüzün bunları size anlatması saflığından değil, duyulursa "işte sana dedim ya çok yakındık, elele tutuşma oyunu oynadık demiştik ya, falan filan" gibi kendini savunabilmek, örtbas edebilmek için. Yani yaşananlar bence kesinlikle ve kesinlikle kabul edilebilirr şeyler değil, açıkçası ben olsam bunları daha ilk duyduğumda arkama bakmadan kaçardım bu nasıl aile diye...
Bence sen de geç olmadan yolundan dön derim arkdaşım. Tamam çok seviyor olabilirsin, çok üzülecek olabilirsin. Ama bence şimdi, henüz evlenmemişken bir kere üzülmek, yarın öbür gün bin kere üzülmekten iyidir.