Fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.

Sliimshady

MimarHanim
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
285
121
53
Kızlar selamlar.
Daha önceki konulardan bilen olur belki, benim 6.5 yıllık bir ilişkim var.
Güzel giden sorunsuz araya kimselerin giremediği bir ilişki.
Ama benim kendimce sorunlarım var bu ilişkide.
Her zaman daha fazlasını ister oldum. Yani fazla ilgi bekliyorum.
Bu aralar sınav dönemlerimi atlattım. Çok stresliydim ve erkek arkadaşıma sürekli tripler yağdırdım. O kadar alıngandımki ne dese alınıyodum bu sınavdan sonra da devam etti.
Yani yaşıma ve kendime yakıştıramadığım şeyler yaptım. Ama engelleyemedim kendimi.
En son buluştugumuzda da hoş şeyler olmadı, yine saçmasapan bir sebepten alındım ve suratımı astım. Sonra tartıştık aramız bozuldu.
Yani o kadar saçma sebeplerden alınır oldumki hem ilişkiye zarar verir oldum.
Bazen kendi kendime kavgadan mı besleniyorum acaba diye düşündüm.
Erkek arkadaşım beni çok sevdiğini ama gerçekten bu durumun onu çok yorduğunu bi şekilde düzelmesini istiyor , bunu ben daha çok istiyorum. Kendimi bir şekilde dizginlemem lazım yoksa uzun bir ilişki saçmasapan şeylerden belki de yıpranacak ve bitecek karşılıklı olarak.
Bu durumu nasıl düzeltebilirim napabilirim sizce

Biraz uzaklaşın. Çocuk şamar oğlanına dönmüş.. sizin iç savaşlarınız arasında eriyip gidecek. Yalnız kalın biraz durulun, bu kadar dalgalı bi denizde ikiniz de bogulursunuz..

Bir süre erkek arkadaşınızla fazla görüşmeyin araya özlem girsin.

Biraz uzaklaşın. Çocuk şamar oğlanına dönmüş.. sizin iç savaşlarınız arasında eriyip gidecek. Yalnız kalın biraz durulun, bu kadar dalgalı bi denizde ikiniz de bogulursunuz..

Sanki yalniz kaldigimda umursamadigimda her sey kotuye gidecekMis gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…