Fikirlerinizi almak istiyorum...

Tapusu size ait olmayan bir ev sizin olmaz, adamlar kirada ister, çıkta der :31:.

En iyisi hiç bu işlere girmemek. Sonradan sitem ediliyor ve yan çiziliyorsa sen sağ ben selamet der başka bir eve çıkarsınız...

bende kp min aldığı evde oturuyorum lafını etmediler edeceklerinide sanmıyorum..

Benim bir tanıdığım oturuyor kayınvalidesi zırt pırt benim evim diye geliyor yiyip içip pisletip gidiyor benim evim tabi temizleyeceksin diyormuş:53: Ama herkes böyle değildir sanırım kişilere göre değişir

Ben ce ailenizin yapısıyla alakalı...Aranızda ufak bir sorun yaşandığı zaman size karşı tavırları nasıl? Maddiyata bakış açıları nasıl? Kardeşler varmı? Aynı imkan onlara sunuluyor mu? Kayınvalideniz maddiyatcı yada laf sokuşturan biri mi?

Bence bunların hepsi her zaman olabilecek şeyler O yüzden hiç oturmayın.. Yada kira verin..Bu tabi ki sizin ailenizle ilgili bir konu da olabilirdi. Azıcık aşım kaygısız başım...

Ben ce ailenizin yapısıyla alakalı...Aranızda ufak bir sorun yaşandığı zaman size karşı tavırları nasıl? Maddiyata bakış açıları nasıl? Kardeşler varmı? Aynı imkan onlara sunuluyor mu? Kayınvalideniz maddiyatcı yada laf sokuşturan biri mi?

Bence bunların hepsi her zaman olabilecek şeyler O yüzden hiç oturmayın.. Yada kira verin..Bu tabi ki sizin ailenizle ilgili bir konu da olabilirdi. Azıcık aşım kaygısız başım...

Tabi haklısınız, bu konu çok yönlü ele alınabilir, öncesinde neler oldu, sonrası, tartışma oldu mu? Kardeşler varmı? Daha bir sürü soru?...

Back
X