Doğuma Hazırlık Fikirlerinizi bekliyorum :) saygılar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eLyns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
Bir kızım olucak ve adını Ecem Lina koymayı düsünüyorum Sizce Lina ismi nasıl arkadaslar ?

Kuran’da da geçen Lina ’nın anlamı hurma fidesi demektir.

bence gayet güzel bir isim canim ..
Ecem Linada gayet uyumlu olmus ..

saglicakla gelsin bebegin :69:

Lina nın anlamı hurma fidesi demek..Ecemde Kralicem anlamında.Ecem ismi kuranda gecmedigi icin ve cok sevdigim bir isim oldugu icin Linayıda eklemek istedim :) tşkler İldemmm ve Caremelim :) sevindim.

Son düzenleme:
canım ecem güzel ama linayı sevmedim uydurma yapay bir isim gibi geldi bana. kuaför dükkanlarını filan ismi olur ya öyle sanki

ayy ene begendim değişik güzel ecemlina

bi öneride sunayım ecemhüma :93::93:

lina ismini beğenmiyorum
yabancı isim gibi geliyor zaten KURAN da geçiyorsa da anlamlı deilmiş
hurma fidesi:17::17:

Son düzenleme:
bende lina'yı beğenmedim anlamı da hoş değil..hurma fidesi..
ecem ismini oldum olası sevmem bana antipatik gelirdi hep..umarım daha hoş bir isim bulursunuz..

Ben cok begendim bu isimleri bebegini saglicakla kucagina alman dilegi ile....

Canım tabii ki senin kararın ama ben beğenmedim pastane, mağaza adı gibi falan geliyor kulağa. Kuranda geçiyor diye hurma fidesi anlamına gelen bir ismi koymazdım ben. Sonuçta çocuklarınıza güzel isimler koyun deniliyor, illa kurandan olacaksa ayşe fatma koymak bence daha güzel hurma fidesinden :)

Lina ilk defa duydum ama cok hosuma gitti;anlami hurma fidesi olsa nolcakki daha sacma anlamlari olan isimler var bence guzel:6:

Ben Buğra ismini çok beğenirdim peygamber efendimizin devesinin ismiymiş Burak ta atının.Ortalık bu isimlerle kaynıyor hurma fidesi kötü bir anlam taşımıyor ki ben sırf peygamber efendimizin devesinin ismi diye Buğra ismini koymam tabii bu benim düşüncem.Ecem Lina bence çok güzel olmuş.

Back
X