Gebeliğe Hazırlık Fikirlerinizi bekliyorum!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlmadm17

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
270
80
18
33
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza şimdi size şöyle diyim 4 aylık evliyim ve ilk günden bu zamana kadar korunmadik her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten sıkıldım geçen ay Dr gittim yumurtaliklarimda sorun olmadığını söyledi folik asit verdi ama bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde mantar çocuk için engel mi acaba erken biliyorum daha 4 ay olmuş diyeceksiniz ama yaşım 27 eşim 34 onun için hemen olsun istiyorum çok uzun oldu ama lütfen neler yapmalıyım extra yardımcı olursanız sevinirim

Eşin sperm testi yaptırsın
4 ay kısa bir süre
1 yıllık evlilik öneriyor doktorlar
Özele gidersen belki aşılama vs.

Canım biliyorum kısa ama 1 yılda çok uzun bir süre hani ne biliyim şunları yaparsan şansım artar söyle yapsam tutma olasılığı yüksek olur gibi fikir istiyorum

Canım biliyorum kısa ama 1 yılda çok uzun bir süre hani ne biliyim şunları yaparsan şansım artar söyle yapsam tutma olasılığı yüksek olur gibi fikir istiyorum
Önce tedavini ol canım. Sonrasında yumurtlama günlerini takip edip değerlendir, ilişkiden sonra yarım saat kadar uzan belinin altına yastık koyup. Aslında hepsi boş cnm onun bir zamanı vardır elbet hiç beklemediğin bir an çıkar gelir. Tabi sen tedbirini al dediklerimi uygula gerisi nasip.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza şimdi size şöyle diyim 4 aylık evliyim ve ilk günden bu zamana kadar korunmadik her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten sıkıldım geçen ay Dr gittim yumurtaliklarimda sorun olmadığını söyledi folik asit verdi ama bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde mantar çocuk için engel mi acaba erken biliyorum daha 4 ay olmuş diyeceksiniz ama yaşım 27 eşim 34 onun için hemen olsun istiyorum çok uzun oldu ama lütfen neler yapmalıyım extra yardımcı olursanız sevinirim
Daha olmuyor diye düşünmek için çok erken. Enfeksiyon ve mantar tedavinizi olun ve yumurtlama günlerini değerlendirin, ilişkiden sonra biraz belinizi yüksekte tutup yatın (15-20 dk). Allah gönlünüze göre versin =)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bel altına yastık koymayı denicem ben ilişki sonrası hemen kalkıp yikaniyordum birde hemen idrara çıkıyordum belkide hepsi dışarı çıkıyor

Ben de 4 aylık evliyim (: Bizde de sorun yok ama demek ki zamanı var daha canım ❤️

Canım bizimkiler sürekli bebek varmı diye sormaya başladılar bilee bu da beni tedirgin yapıyor düşün 3 aylık evliyken Dr bile gittim yanii
benim çevremdekiler de aynı canım. Rahat ol, kimseye aldırış etme. Herşey yoluna girecek inşaallah :)

☺️ canım şu ovulasyon testleri nasıl peki denedin mi
hiç kullanmadım canım :) yumurtlama günümü akıntıyla tespit edebiliyorum ama önümüzdeki ay almayı düşünüyorum zaten fiyat çok uygun :)

Erken erkende dee zaman çabuk geçiyor kızz:silah: o yazdığın şeyleri civan perçemi falan onlarii nerden alacaksın
Aktarda satılıyor paketi 4 tl, kesinlikle ona başlayacağım, hatta aldım da ne zaman başlıycağımı bilmiyorum :/

Back
X