- Emoji Skoru
- 1.677
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi fnrbahce123
hala anlamıyorsun kio zamanlar bana çoğu kişi demiştide görememiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala anlamıyorsun kio zamanlar bana çoğu kişi demiştide görememiştim
Hayır . Yeni birinede haksızlık etmek istemiyorum zaten belirttim yeni bir ilişkiden çıktığımı zamanla diye deEeee yenı bırı hayatında sana ayırmadıgı vakıtlerımı özlüyosun.
Senın durumunu begenmesı hıc bır sey ifade etmıyor. Canı sıkılıyo. Düşücen mı dıye bı numara cekmıs. Düşme. EngelleHayır . Yeni birinede haksızlık etmek istemiyorum zaten belirttim yeni bir ilişkiden çıktığımı zamanla diye de
Sen bu adamı aşmak ve önüne bakmak istiyor musun ?Çiçek atmadım kendimi atmıştım.
Yorumunuz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi sevdiğim halde ayrıldım çünkü adam da hep bi bahane vardı ve iletişimi eksikti benimle sen orada dur der gibiydi ki bence gibi değil öyleydi. Sosyal medyaları yok kullanmıyor. Sadece whatsapp onada yılda 1 atıyordur çok nadir. Sileceğim. Diğer kişi flört gibi bir şey zaten söylemiştim zamanla diye çünkü henüz yok böyle bir hazırlığım hazır değilim dediğiniz gibi o yüzden karşımdakine de haksızlık etmek istemiyorum bir takım duyguları var . Diğeri hiç beni düşünmezken bu kişi bank ıslak diye oturma diyip soğukta montunu serdi oraya otur diye . Ama diğeri serum taktırdığımda bile yanımda değilse bi arayıp naptın demezdi aslında hep ben ittirdim onu . İçimi döktüm biraz kusura bakmayın.Sen bu adamı aşmak ve önüne bakmak istiyor musun ?
Tüm sosyal medya hesaplarından çıkaracaksın hiçbir şekilde ne o seni görecek ne sen onu göreceksin.
Yoksa yok fotomu beğedi yok şarkı paylaştı bana gönderme mi yaptı diye diye asla atlatamazsın.
Bak ne güzel sevdiğin halde sana iyi gelmediği için bitirmişsin, şu tavrını destekleyecek hareketler yap.
Ama yeni biri için hazır değilsin, tatlı tatlı flört etmekten öteye gitme, bağlanma hemenY
Yorumunuz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi sevdiğim halde ayrıldım çünkü adam da hep bi bahane vardı ve iletişimi eksikti benimle sen orada dur der gibiydi ki bence gibi değil öyleydi. Sosyal medyaları yok kullanmıyor. Sadece whatsapp onada yılda 1 atıyordur çok nadir. Sileceğim. Diğer kişi flört gibi bir şey zaten söylemiştim zamanla diye çünkü henüz yok böyle bir hazırlığım hazır değilim dediğiniz gibi o yüzden karşımdakine de haksızlık etmek istemiyorum bir takım duyguları var . Diğeri hiç beni düşünmezken bu kişi bank ıslak diye oturma diyip soğukta montunu serdi oraya otur diye . Ama diğeri serum taktırdığımda bile yanımda değilse bi arayıp naptın demezdi aslında hep ben ittirdim onu . İçimi döktüm biraz kusura bakmayın.
Yani o storyi o görsün diye atmadınız dimiNumarayı sileceğim aslında silmeme sebebim ararsa vs açmamak içindi. Uzun zamandır sessizliğini koruyordu nereden estiyse ilk gördüğünde beğenmedi 1 saat silinmesine varken beğendi. 31 yaşında ama ben ondan o yaşı alamıyorum 31 değil de daha küçükmüş gibi davranıyordu
Hiç konusunu geçirmedim sadece yeni bir ilişkiden çıktığımı biraz zamanla olacağını söyledim ve hazır hissetmediğimi. Evet belki küçük bir davranıştı ama kibar davrandı bu hoşuma gitti. Diğer tarafta ben ittirmeseydim bence bu kadar bile olmayacaktı.Oh ne güzel. Değerlendir bu adamı, ama dediğim gibi hemen bağlanma. Eski ilişkinden de bahsetme.
Ne yaşıyorsan içinde yaşa, adama eski sevgilinle ilgili dert anlatma
Bebekler gibi sevilip gözünün içine bakıldığı bi ilişki insana tüüüüm dertleri unutturuyor.
Hep söylüyorum, ilişkide erkek daha çok sevip ilgilenecek, diğer türlü yürümüyor.
Diğeri hiç beni düşünmezken bu kişi bank ıslak diye oturma diyip soğukta montunu serdi oraya otur diye
Kibar biriydi yani bence çok uç değilÖff! Bu yenisininde hareketleri aşırı uçta. Daha yeni tanıştığı kadın için ıslak yere montunu sermek nedir? Böylesi de sonra foss çıkıyor
Kibar biriydi yani bence çok uç değil
Şimdikiyle devam et onu sevince diğerini unutursun.Herkese iyi akşamlar. Önceki konularımı bilenler bilir. Uzak mesafem ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu nışanlanacaktım ayrıldım vs bir çok kişi ayrıl bu adamdan olmaz demişti. Ayrıldıktan sonra da kendimi çok sorgulamıştım ayrılmasamıydım diye haklıydınız adam hep bahaneler sunuyordu. Aslında 2 dk vaktini dahi bana ayırmıyordu meşgulüm vs diyerek. Ortak bir arkadaşımın arkadaşı benimle görüşmek istedi görüştüm vs görüşmede olumluydu yani karşı taraf kibar ve nazikti çiçekle geldi yakından tanımak istediğini söyledi. Ben de zamanla dedim. Eski sevgilimin numarasını henüz silmemiştim duruma fotoğraf attım dün ve gördü her zaman ki gibi bugün fotoğrafın silinmesine 1 saat kala beğendi. Kafam karışmadı ama neden şimdi dedim kendi kendime. Onu hiç tanımayanlar bile onunla evlensen akşamdan akşama göreceğin biri olacak seni önemsemeyecek dedi haklılardı bence de burada da herkes demişti bana. Siz olsanız napardınız ? Sizce diğerini tanımaya devam etmeli miyim ? Karşı taraf biliyor bi ilişkiden çıktığımı sadece oda zamanla tanımak istediğini belirtti.
Eski sevgiline niye nispet yapıyorsun başkasını kullanıyorsun. Bilerek silmediğin belli değil miHerkese iyi akşamlar. Önceki konularımı bilenler bilir. Uzak mesafem ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu nışanlanacaktım ayrıldım vs bir çok kişi ayrıl bu adamdan olmaz demişti. Ayrıldıktan sonra da kendimi çok sorgulamıştım ayrılmasamıydım diye haklıydınız adam hep bahaneler sunuyordu. Aslında 2 dk vaktini dahi bana ayırmıyordu meşgulüm vs diyerek. Ortak bir arkadaşımın arkadaşı benimle görüşmek istedi görüştüm vs görüşmede olumluydu yani karşı taraf kibar ve nazikti çiçekle geldi yakından tanımak istediğini söyledi. Ben de zamanla dedim. Eski sevgilimin numarasını henüz silmemiştim duruma fotoğraf attım dün ve gördü her zaman ki gibi bugün fotoğrafın silinmesine 1 saat kala beğendi. Kafam karışmadı ama neden şimdi dedim kendi kendime. Onu hiç tanımayanlar bile onunla evlensen akşamdan akşama göreceğin biri olacak seni önemsemeyecek dedi haklılardı bence de burada da herkes demişti bana. Siz olsanız napardınız ? Sizce diğerini tanımaya devam etmeli miyim ? Karşı taraf biliyor bi ilişkiden çıktığımı sadece oda zamanla tanımak istediğini belirtti.
Etrafta hiç mi oturacak cafe vs yoktu da ıslak banka oturdunuz? İnsan sevgilisiyle banka oturmaz mı oturur tabii. Ama siz daha sevgili değilsiniz, ilk tanışma ilk konuşma da sokakta bankta olmasın yani. Ararsa açmam diye numarasını silmedim e inanan biri çıkar mı hiç sanmıyorum.Diğeri hiç beni düşünmezken bu kişi bank ıslak diye oturma diyip soğukta montunu serdi oraya otur diye