bizim milletimiz çok para iyi sonuç olarak düşünüyor yada caddede etilerde nişantaşında muayenehanesi varsa iyi olarak düşünüyorlar sonuçta biraz para ve diplomaya bakıyor sadece.doktorunu araştırdın iyiyse fiyata takılma hatta daha iyi az para ödemiş olursun.benim bi arkadaşımda ünlü plastik cerraha oldu gün geçtikçe kötüleşti çok fena şuanda burnu ama bende senin kadar ücret ödedim ve çok memnunum.:)kısaca fiyata takılma,fiyatı yüksek tutunca çok iyi çok hastası var mantığı yaratmaya çalışılıyor birazda piyasada.:)arkadaşlar lafı fazla uzatmadan birşey danışmak istiyorum,
bende pazartesi günü burnumdan operasyon geçireceğim
fiyat 2500tl normalde daha fazla bir rakamdı ama nakit ödemem sonucu birazda fazladan indirim istemem sonucunda bu fiyata anlaştık.
şimdi foruma bakıyorum millet doktorlara 7bin 8bin bayılanlar var. yani şimdi benim doktorum ucuz yapıcak diye kötü sonuç alıcam anlamınamı geliyor
örnek verebilirsem mesela BENİM HALAMIN KIZI 8000TL YE ESTETİK OLDU HEMDE istanbuldaki en tyanınmış doktorlardan birine ama hiç memnun değil
bu konuda tecrübeleri olanlar lütfen yorum yapsın... uygun fiyatlara estetik olupta memnun kalanlar yazsın lütfen.
arkadaşlar lafı fazla uzatmadan birşey danışmak istiyorum,
fiyat 2500tl normalde daha fazla bir rakamdı ama nakit ödemem sonucu birazda fazladan indirim istemem sonucunda bu fiyata anlaştık.
şimdi foruma bakıyorum millet doktorlara 7bin 8bin bayılanlar var. yani şimdi benim doktorum ucuz yapıcak diye kötü sonuç alıcam anlamınamı geliyor
örnek verebilirsem mesela BENİM HALAMIN KIZI 8000TL YE ESTETİK OLDU HEMDE istanbuldaki en tyanınmış doktorlardan birine ama hiç memnun değil
bu konuda tecrübeleri olanlar lütfen yorum yapsın... uygun fiyatlara estetik olupta memnun kalanlar yazsın lütfen.
arkadaşlar lafı fazla uzatmadan birşey danışmak istiyorum,
dün ameliyatımı oldum o yüzden yeni girebildim foruma 2500tl verdim
ameliyatım 3 saat sürmüş kbb doktoruda girmiş plastik cerrahın yanında
ameliyattan sonraki akşam inanılmaz mide bulantısı yaşadım ,sonra kusmam sonucunda anlatılmaz bir rahatlık yaşadım
resmen kan kustum pıhtılaşmış kanlar ameliyat sırasında girmiş o kanlar doktorumda kusman gelirse hiç durma kus demişte hayat varmış dedim ..
burnum genel olarak güzel gözüküyr ama henüz daha 2 günlük, göz bölgelerimde hafif şişlikler var bide her iki gözümün altında parmakla çizilmiş gibi serçe parmak kalınlığında morarma var
ilerleyen zamanlar resim çekip sizlerle paylaşacağım inşallah.
herkese teşekkür ederim
ameliyattan sonraki akşam inanılmaz mide bulantısı yaşadım ,sonra kusmam sonucunda anlatılmaz bir rahatlık yaşadım
resmen kan kustum pıhtılaşmış kanlar ameliyat sırasında girmiş o kanlar doktorumda kusman gelirse hiç durma kus demişte hayat varmış dedim ..
burnum genel olarak güzel gözüküyr ama henüz daha 2 günlük, göz bölgelerimde hafif şişlikler var bide her iki gözümün altında parmakla çizilmiş gibi serçe parmak kalınlığında morarma var
herkese teşekkür ederim
ya burnumdan hiçbir şekilde nefes alamıyorum bu normal mi içinde tampon var.
bide burnumun deliklerinin oralada hep kanlar kurumuş onları temizliyimi yoksa 5 gün sonra muayeneye gidene kadar elimi hiç deydirmiyimi
herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?