:(fikirlerinizi bekliyorum

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
68
Kizlar uzun zamandir neredeyse hic girmiyorum.daha önce forumda sevgilimle olan sorunlarından bashetmstm.ayrildik bir seneyi geçti.yeni bir ilişkiye basladm bir ay oldu ancak biraz sıkntılı.erkek arkadaşım eşinden yeni ayrilmis çocuğu yok.aramızda 10yas var.ilgi sifir.zaman ver bize deyip duruyor.bazen dünyanın en özel kişisi olduğumu hissettiyor bazende bugun oldugu gibi yokmusum gibi davraniyor.ayrilsammi bilemedim karalara bagladm yine.

belki az daha katlanabilirsin. hani yaşadığı sıkıntılı döneme bakarak. ama yavaş yavaş üste çıkarak. "en özel hissettiriyor" dediğine bakarak bu şansı verebilirsin diyorum. yoksa gönder gitsin. gerçekten zor bir ilişki çünkü.

Oldugun noktaya odaklanmayi birakta biraz ileri bak sence saglam gorunuyor mu onunuz ? Ben goremedimde bide sen bak istedim olur olmaz zaman kaybi bos iliskiler gereksiz

Gerek yok. "çok mutlu"yu bulmak varken neden kötüye eyvallah diyesin. Adam zaten sorunlu belli ki kendini toparlayamamis, o zaman seninle isi ne bu acele niye ? Kendini toplamayi beklemeliydi bu sekilde kimseyi uzmeye hakki yok nitekim. 10 yas da bence fazla. Benimde böyle yas farki olan ilişkim olmustu, olmuyor maalesef bazi önemli noktalarda çok büyük sorun oluyor bu kadar yas farki. Tabi senin seçimin ama bi düşün cidden gerek yok, hayati ve mutluluğu kacirma :)

Adam belli ki duygularında denge kuramiyor. Devam etmeni sağlayacak bir neden görmedim. Duygular dengesiz, kendini toparlayamamis, yaş farkı çok. Özel hissettiriyor diyorsun da bundan sonra kim sevgilin olursa özel hissettirdiği için olacak zaten. Bu tek bu adama has bir şey değil. Yani bi artısı yok bana göre.

bir ay, bütün bunları sorgulamak, ciddi kararlar almak için çok erken değil mi?
siz ki uzunca bir ilişkiden çıkmış, ayrılığı tatmış birisiniz
o ise yorgun
bir eşten vazgeçmiş ve bir ayda başkasıyla evleniyor olsa sorgulamak gerekirdi zaten

evlenip ayrılmış olmasına vurgu yapmaksa amacınız
başından hiç evlilik geçmediği halde olağanüstü hızlı yaşamış insanlar da vardır
yaş farkıysa...benim için ancak rakamlardan oluşmuş birer etiket her birimiz için...

özür dilerim ama gerçekten probleminizin ne olduğunu anlamadım
her ihtimal için akıl yürütmeyi denedim,
gönlünüzce olsun her şey..

Kizlar bugün konuştum ayrilmak istedim kesinlikle ayrılmak istemiyor.eşinden 1senedir ayri yasiyormus zaten mahkeme yeni sonuçlandı.biz 19saatlik uzaklikta bir sehirlerdeyz tayini cikti bulunduğum sehire 5saatlik bi yere geliyor. Herşeyin daha güzel olacagini buna kendisinin inandigini ve beni mutlu etmek için elinden gelenin fazla sini yapacagini soyledi.2hafta içinde düzenini kurcagni herşeyin daha iyi olcagini anlatti.biraz zaman verdim.hepimizin hakkında herşeyin hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…