Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar kime sorayım nasıl anlatayım bilemedim sizlere yazıyorum umarım yardımcı olursunuz. Konumuz eski sevgili ama öyle klasik nasıl barışırız arayışı değil. Beş sene önce yolları ayırdığım bir ilk aşkım var bu süreçte geçtiğimiz mart ayına kadar en ufak bir alakamız olmadı ne yüzünü gördüm ne adını duydum ve benim uzun süreli bir ilişkim vardı dört yıldır süren. eski sevgilim beni martta facebooktan ekledi bunca yıl sonra bu benim çok hoşuma gitti çünkü biz beraberde okuduk aynı zaman da iki dost arkadaştık. Bu süreçte benim ilişkim sona erdi ve kendisi bir ilişkiye başladı o zamanlar aramıza girmeye çalışıyor diye elimle vermiştim birine onunla denediler olmadı ayrıldılar ve şuan yine beraberler. Çok uzattım toparlıyorum ama ben kendisiyle dostane bir şekilde en azından arada bir iki kelime konuşabilmek istiyorum barışmak gibi en ufak bir amacım yok ve kendisinin doğum günü yakın zamanda. bir mesajla kutlamak istiyorum ama ne yazayım ve ne zaman yollayayım ki gerçekten amacımın dostça olduğunu anlasın bilemedim. öyle gün ortasında bir mesaj atıp ilişkisini baltalamak istemem ama gece de atıp günlerdir planlıyorum imajı da çizmek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Yani senin attığın mesajın içeriği ne olursa olsun saat kaçta atarsan at. Sevgilisini rahatsız edecek bir kere bu gerçek.
Çünkü sen eski sevgilisin ve eski sevgiliden dost olmaz çoğuna göre..
Şimdiki sevgilisinin umrunuzda olmaması gibi bir şey söz konusu olamaz.Çünkü o huzursuz olursa eski sevgilinizde huzursuz olacak mantıken.Bence büyük boşluktasınız.Buraya üye olup konu açacak kadar kafaya taktığınıza göre...Masum düşünebilirsiniz fakat masum anlaşılmayacak.Ayrılık sebebi bile olabilir.Dostunuzun sevgilisinden sizin yüzünüzden ayrılmasını istemezsiniz değil mi ?Hayır baştan şunu düzelteyim ben öyle buluşalım görüşelim tarzı bir dostluktan bahsetmiyorum ama kendisiyle uzun yıllar öncesinde arkadaşlığımız da oldu bunun hatrına şuan ne yapıyor merak ediyorum yani gördük mü selamlaşalım ya da arada halimi hatrımı sorsun istiyorum ben şehir değiştirdim tahminimce o da değiştirdi konuşacaksak bu konuşulsun istiyorum çünkü kimseye karşı kin beslemiyorum öyle gözükmekte istemem düşüncesi buysa. Ayrıca şuan birlikte olduğu kişi zerre umrumda değil ne düşüneceği öyle bir hakkı da yok ama eski sevgilim mutluysa ilişkisinde ona gölge olmak istemem
Durumu yanlış anlamışsınız tabi ki normal bir durum olsa bende olay çıkarırım ama biz beraberken şuan ki sevgilisi alenen asılıyordu ve ben bu durumla uğraşmak istemediğim için ilişki bitti yani yuva yıkanın yuvasını umursamıyorum sevgilisi dediğimiz bizim aramıza giren öteki kadın oluyorSevgilisinin ne düşüneceği umrumda değil öyle bir Hakkı yok- mu??
Çok enteresan... Başınıza gelmez umarım böyle bir durum. Karma diye birşey var :)
Benim eşim -sevgilime eski sevgilisi yazsa ve beni hiç umursamadan.. Ciddi olay çıkar :)
Görmediği sürece sevgilisine bahsetmez buna eminim ve ben izin vermesem o kişi sevgilisi olamazdı çekineceğim biri değil ama o beni ekleyerek bir adım attı bende bu mesajı atmazsam ayıp olur diye düşünüyorum
şu cümlelerdensonra atacağınız mesajin "gerçekten" dostane olacağını düşünmüyorumGörmediği sürece sevgilisine bahsetmez buna eminim ve ben izin vermesem o kişi sevgilisi olamazdı çekineceğim biri değil ama o beni ekleyerek bir adım attı bende bu mesajı atmazsam ayıp olur diye düşünüyorum
Dogum gunu mesajini atmazsan ayip olur diye mi dusunuyorsun yani? Ee yillardir atmamissin ayip olmamis, yine bisey olmaz merak etme.Görmediği sürece sevgilisine bahsetmez buna eminim ve ben izin vermesem o kişi sevgilisi olamazdı çekineceğim biri değil ama o beni ekleyerek bir adım attı bende bu mesajı atmazsam ayıp olur diye düşünüyorum