Fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar kime sorayım nasıl anlatayım bilemedim sizlere yazıyorum umarım yardımcı olursunuz. Konumuz eski sevgili ama öyle klasik nasıl barışırız arayışı değil. Beş sene önce yolları ayırdığım bir ilk aşkım var bu süreçte geçtiğimiz mart ayına kadar en ufak bir alakamız olmadı ne yüzünü gördüm ne adını duydum ve benim uzun süreli bir ilişkim vardı dört yıldır süren. eski sevgilim beni martta facebooktan ekledi bunca yıl sonra bu benim çok hoşuma gitti çünkü biz beraberde okuduk aynı zaman da iki dost arkadaştık. Bu süreçte benim ilişkim sona erdi ve kendisi bir ilişkiye başladı o zamanlar aramıza girmeye çalışıyor diye elimle vermiştim birine onunla denediler olmadı ayrıldılar ve şuan yine beraberler. Çok uzattım toparlıyorum ama ben kendisiyle dostane bir şekilde en azından arada bir iki kelime konuşabilmek istiyorum barışmak gibi en ufak bir amacım yok ve kendisinin doğum günü yakın zamanda. bir mesajla kutlamak istiyorum ama ne yazayım ve ne zaman yollayayım ki gerçekten amacımın dostça olduğunu anlasın bilemedim. öyle gün ortasında bir mesaj atıp ilişkisini baltalamak istemem ama gece de atıp günlerdir planlıyorum imajı da çizmek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Bana kalirsa hic atmamalisin.
Aradan 5 yil gecmis 1 2 ay degil 1 2 sene degil dile kolay 5 yil..
Barismak gibi bi niyetin olmadigini da belirtmissin bosver eski asktan dost olmazmis.
Onunla tekrar konusmaya baslasan yine insanin ister istemez aklina gelir yasadiklariniz ve bi umutda olsa besler insan.
O yuzden heleki suanda bi birlikteligi varmis kimsenin huzurunuda kacirma derim ben nacizane fikrim.
Senin birlikte oldgun birisine eski sevgilisi mesaj atsa kabullenebilirmiydin?
Gece veya günduz ya duyarsa kiz o yuzden bence gerek yok boyle biseye seni barismak istiyo sanacaktir eminimki..

Şimdiki sevgilisinin yerinde olsam çok bozulurdum.Ne gerek var ? Kafa karıştırmayın bence.Ha illede atıcam diyorsanız facebooktan kısa ve öz bir mesaj atın. Planlıyor imajı çizmek istemiyorsunuz ama baya planlı programlısınız.:KK45:Sıradan bir arkadaş olsa bu kadar önemsermiydiniz ?

Hayır baştan şunu düzelteyim ben öyle buluşalım görüşelim tarzı bir dostluktan bahsetmiyorum ama kendisiyle uzun yıllar öncesinde arkadaşlığımız da oldu bunun hatrına şuan ne yapıyor merak ediyorum yani gördük mü selamlaşalım ya da arada halimi hatrımı sorsun istiyorum ben şehir değiştirdim tahminimce o da değiştirdi konuşacaksak bu konuşulsun istiyorum çünkü kimseye karşı kin beslemiyorum öyle gözükmekte istemem düşüncesi buysa. Ayrıca şuan birlikte olduğu kişi zerre umrumda değil ne düşüneceği öyle bir hakkı da yok ama eski sevgilim mutluysa ilişkisinde ona gölge olmak istemem

Yani senin attığın mesajın içeriği ne olursa olsun saat kaçta atarsan at. Sevgilisini rahatsız edecek bir kere bu gerçek.
Çünkü sen eski sevgilisin ve eski sevgiliden dost olmaz çoğuna göre..

Sevgilisinin ne düşüneceği umrumda değil öyle bir Hakkı yok- mu??
Çok enteresan... Başınıza gelmez umarım böyle bir durum. Karma diye birşey var :)
Benim eşim -sevgilime eski sevgilisi yazsa ve beni hiç umursamadan.. Ciddi olay çıkar :)

Yani senin attığın mesajın içeriği ne olursa olsun saat kaçta atarsan at. Sevgilisini rahatsız edecek bir kere bu gerçek.
Çünkü sen eski sevgilisin ve eski sevgiliden dost olmaz çoğuna göre..

Görmediği sürece sevgilisine bahsetmez buna eminim ve ben izin vermesem o kişi sevgilisi olamazdı çekineceğim biri değil ama o beni ekleyerek bir adım attı bende bu mesajı atmazsam ayıp olur diye düşünüyorum

Hayır baştan şunu düzelteyim ben öyle buluşalım görüşelim tarzı bir dostluktan bahsetmiyorum ama kendisiyle uzun yıllar öncesinde arkadaşlığımız da oldu bunun hatrına şuan ne yapıyor merak ediyorum yani gördük mü selamlaşalım ya da arada halimi hatrımı sorsun istiyorum ben şehir değiştirdim tahminimce o da değiştirdi konuşacaksak bu konuşulsun istiyorum çünkü kimseye karşı kin beslemiyorum öyle gözükmekte istemem düşüncesi buysa. Ayrıca şuan birlikte olduğu kişi zerre umrumda değil ne düşüneceği öyle bir hakkı da yok ama eski sevgilim mutluysa ilişkisinde ona gölge olmak istemem
Şimdiki sevgilisinin umrunuzda olmaması gibi bir şey söz konusu olamaz.Çünkü o huzursuz olursa eski sevgilinizde huzursuz olacak mantıken.Bence büyük boşluktasınız.Buraya üye olup konu açacak kadar kafaya taktığınıza göre...Masum düşünebilirsiniz fakat masum anlaşılmayacak.Ayrılık sebebi bile olabilir.Dostunuzun sevgilisinden sizin yüzünüzden ayrılmasını istemezsiniz değil mi ? :KK45:

Sevgilisinin ne düşüneceği umrumda değil öyle bir Hakkı yok- mu??
Çok enteresan... Başınıza gelmez umarım böyle bir durum. Karma diye birşey var :)
Benim eşim -sevgilime eski sevgilisi yazsa ve beni hiç umursamadan.. Ciddi olay çıkar :)
Durumu yanlış anlamışsınız tabi ki normal bir durum olsa bende olay çıkarırım ama biz beraberken şuan ki sevgilisi alenen asılıyordu ve ben bu durumla uğraşmak istemediğim için ilişki bitti yani yuva yıkanın yuvasını umursamıyorum sevgilisi dediğimiz bizim aramıza giren öteki kadın oluyor

Görmediği sürece sevgilisine bahsetmez buna eminim ve ben izin vermesem o kişi sevgilisi olamazdı çekineceğim biri değil ama o beni ekleyerek bir adım attı bende bu mesajı atmazsam ayıp olur diye düşünüyorum

O eklediyse söyle bir mesaj at o halde..
Beni ekledigin için sevgilin açısından sorun olmayacağını düşünerek dogumgununü kutlamak istedim. Umarım düşündüğüm gibi olur mesajım zor durumda bırakmaz. Nice mutlu yaşlara..

Sevgilisi görse de daha yumuşak yaklasabilir belki..

kin beslemediğiniz dost olacağınız anlamına gelmez. mesaj atmak doğru olmaz. madem çok dost olmak istiyordunuz daha önceki 5 yılda dogum Gününü kutlamayı neden düşünmediniz? sevgiliniz var diyeyse onun da sevgilisi var. huzursuzluk çıkarmayın bence

şu cümlelerdensonra atacağınız mesajin "gerçekten" dostane olacağını düşünmüyorum

Eski sevgiliden dostmu olurmus?
Hem sen dusunmuyor olabilirsin ama o
" acaba" diycektir. Senin ona ilgi duydugunu dusunucektir.

Hersey bi kenara suanki sevgilisi acayip kil olucak sana.
Basina bela alma.
Illa dost lazimsa cik sokaga arkdas edin daha mantikli.

Ayrıldığınızdan beri neden doğum gününü kutlama ihtiyacı hissetmedin de şimdi bu yıl böyle bir ihtiyaç hissettin? Bence duygusal boşluktasınız ve eski sevgiliniz size mutlu olduğunuz günleri hatırlatıyor onla iletişim kurduğunuzda tekrar mutlu olucağınızı düşünüyorsunuz ama zaman herseyi ve herkesi değiştiriyor o da mutlaka değişti.. Bence önüne bakmalısın. Ayrıca yıllardır o kızla beraber . O kızla mutsuz olsa yada seminle arkadaşlık etmek istese 100000 kere o senin doğum gününü kutlardı

Dogum gunu mesajini atmazsan ayip olur diye mi dusunuyorsun yani? Ee yillardir atmamissin ayip olmamis, yine bisey olmaz merak etme.

X