- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
Nereye kadar hep bekar mi kalcanbekarlık sultanlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye kadar hep bekar mi kalcanbekarlık sultanlık
evleno zaman,anlıcaksın beni...evlilikkölelik ya, adamın kirliçoraplarına kadar yıkaNereye kadar hep bekar mi kalcan
Tamam da cocuk nasıl olcak evlenmeden sen evlisin galiba :)evleno zaman,anlıcaksın beni...evlilikkölelik ya, adamın kirliçoraplarına kadar yıka
çocuk ille de olmalı mı mutluluk için, bunu sorgula,kendini adayabilecek misin?soruları sor cevapları verTamam da cocuk nasıl olcak evlenmeden sen evlisin galiba :)
Tamam da anne olmak çok başka bisey (ablamdan biliyorum) evet dediğin gibi evlilik elbet zor ama bu zorluk derecesi sectigin eşle alakalı bi durum benceçocuk ille de olmalı mı mutluluk için, bunu sorgula,kendini adayabilecek misin?soruları sor cevapları ver
evleno zaman,anlıcaksın beni...evlilikkölelik ya, adamın kirliçoraplarına kadar yıka
Aynen zamana bıraktım ben derdimi söyledim oda anladı bakalm hareketleriyle de gösterecek mi ama şöyleki ben bu insana birşeyler hissediyorum umarm beni yaniltmazFrekanslar mı farklı acaba? Eğer öyleyse güzel bir evlilik olamaz. Belki de yeni başladığınız için henüz kabuğunu kıramamıştır, çekingen bir yapıya sahipse. Zamana bırakın bakalım açılacak mı?
ben sevemedim diyim, kişiyle de ilgisi yok,sürekli sorumlulukvs insanı bitiriyo, kişiden kişiye değişir, ben genelde biraz tembel keyfine düşkün maaşını kendine harcayan gezen tozan biriydim.beklentilerim karşılanmadıNiye yanlış yönlendiriyorsunuz? Hiç de kölelik falan değil. Doğru kişiyi seçtiyseniz mükemmel bir kurum evlilik
Konunuzu gördüm az önce. Boşanmayı düşünüyorsanız aşk evliliği yapmanızı dilerimben sevemedim diyim, kişiyle de ilgisi yok,sürekli sorumlulukvs insanı bitiriyo, kişiden kişiye değişir, ben genelde biraz tembel keyfine düşkün maaşını kendine harcayan gezen tozan biriydim.beklentilerim karşılanmadı
boşanırsam bir daha evlenmem.ne işim var, delilikKonunuzu gördüm az önce. Boşanmayı düşünüyorsanız aşk evliliği yapmanızı dilerim
Eh, sizin için öyle doğruboşanırsam bir daha evlenmem.ne işim var, delilik