bence guzel olur. hayallerimdeki mutfak da bu ayrica :) salon kadar mutfagim olsun, gelen giden orda yesin..
ayrica akrabalarini takma cunku amerikan tipi mutfaklarda misafirler de orada yiyor orada oturuyorlar.. ben sevmem amerikan tipi mutfak ama sonucta mutfakta oturmak veya misafir agirlamak ayip degil. ben de misafirlerimi mutfakta agirliyorum salonumda yemek masam yok cunku..
hatta eger yemek odasi takimini almadiysan ve mtfak kose takimi icin uygunsa marangoza, mutfak dolaplarina uygun genis guzel bir kose takimi da yaptirabilirsin.. bi yakinimin evi oyle, cok cok hos duruyor.. salonuna da konsol, tv sehpasi ve genis guzel bir orta sehpa koyarsin,
cok da ferah olur...
Kızlar benım eylülde düğnüm olacak evim tutuldu mutfağım gayet büyük nerdeyse salonum kadar ben diyorumki yemek odası takımı ile alacağım yemek masasını mutfağa koyayım kı salonum daralmasın ama akrabalarım sagolsun hadı gunluk gelenler neyse ama özel misafirlerede mutfaktamı yemek yedıreceksın dıyıp kafamı karıstırdılar e ıkı tane masada gereksız diye düşünüyorum. ceyızımı toplarken bu forumdan çok yararlandım şimdide kafamı karıştıran akraba yorumlarından sonra en ıyı ve en doğru yorumların yapılacağını düşündüğüm için burada sormaya karar verdim siz olsanız ne yaparsınız?
Biraz degisik olur ben yerinde olsam salona bir konsol ve masayi koyardim mutfaga kose favorim ama karar senin
canım madem kiracısın salon takımının masasını mutfağa koy derim .belki başka eve çıktığında mutfağın büyük olmıycak o zaman mutfağa alacağın koca köşe takımını atacakmısın?bence sen salon masa sandalyeni mutfağa koy.ama sandalyeler sağlam ve kir götürecek renk olsun derim geztapo ablan olarak
kızlar benım eylülde düğnüm olacak evim tutuldu mutfağım gayet büyük nerdeyse salonum kadar ben diyorumki yemek odası takımı ile alacağım yemek masasını mutfağa koyayım kı salonum daralmasın ama akrabalarım sagolsun hadı gunluk gelenler neyse ama özel misafirlerede mutfaktamı yemek yedıreceksın dıyıp kafamı karıstırdılar e ıkı tane masada gereksız diye düşünüyorum. Ceyızımı toplarken bu forumdan çok yararlandım şimdide kafamı karıştıran akraba yorumlarından sonra en ıyı ve en doğru yorumların yapılacağını düşündüğüm için burada sormaya karar verdim siz olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?