- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle 5 sene önce çok çok severek evlendik. 3,5 yaşında bir kızımız var. Gerçekten 40 yıl arasam bulamam diyebileceğim cinsten bir eş. Sadakatınden kesinlikle şüphem yok + Şiddetli bir şekilde Allah korkusu var. Harama bakmamak, ah almamak gibi şeyler çok dikkat ettiği konular. Hayatta yalan yere yemin etmez kavgada edicek olsak belki ayrılcak bile olsak asla yalan yere yemin etmez, yemin et dedğimde herşeye ragmen doğruyu söyler. Aşkımız bitmedi hala ilk günlü gibi herşey. Sürpriz yapmayı sever her fırsatta yapmaya çalışır vs.vs. Gözlerinin içine baktıkça Aşkımızı görebiliorum hala. Gerçekten onun gibisini kendimi yırtsam bulamam birdaha.
Daha ne istiosn diyenleri duyar gibiyim. Bunları neden anlattığıma gelince..
Şiddetli bir şekilde şüpheciliğim var. Aşırı bir şekilde kaybetme korkum var. Sabahlara kadar beni telkin ediyo. Yeminler edio sözler verio. Şüphe etmem gereken br durum yok. Evine çok bağlı, İşinden evine evinden işine. ben başka yere gitme demiorm elbette ama. sırf benm içim rahat olsn die arkadaşları ile bile nadir görüşüo. Telefonu her zaman ortadadır hatta ve hatta bazen internet paketim bttiğinde onun telefonunu alırım yanıma internetini kulanmak için. Saklıcak hiçbirşeyi yok yani. Sadece erkeklerin olduğu bir işte çalışıo ve kadın muhatabi yok.
Bunlara rağmen yalan yere yemin etmiceni bildiğim halde beni aldatıomusun seviomusun gibi gibi sorular için yemin ettiriorm yemin edio o an rahatlıorm ama snra yine başlıo süphelerim.
Kaybetmekten ölesiye korkuorm herkes korkar elbet ama benimki aklına gelince ağlıcak derecede, kaza yapcak ölcek yada beni bırakcak aldatcak vsvs.
Bu senelerdir devam ediyo ve ben kendimi frenleyemiorm. Fikir verin nolur bana beni çok sevio of bile demeden bunca şeyime katlanıo ama insanoğlu biyerden snra eeeh der sıkılıverir, bundan korkuyorum.
Yardım edin fikir verin nolur(((