- 27 Şubat 2012
- 16.947
- 28.646
- 798
Her gün bunun için bi yarım saat ağlıyor
Neden bi tane daha kardes getirmiyosunuz diye:)
İki kardesi var zaten acaba onlar kız diye mi boyle yapıyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün bunun için bi yarım saat ağlıyor
Neden bi tane daha kardes getirmiyosunuz diye:)
Zor bir durum benim esim istiyor ama ben cok kararsizim. Cocugumuda tek basina olsun istemiyorum. Herkesin kardesi var sonucta. Arkadasim dogum yapinca,bebegi gorecek ve daha cok tutrucak biliyorum.Benim oglum da ogretmenıne kardesim olacak demiş. Ogretmenıyle konuştuk. Çocukların hayal dünyası cok geniş oluyor ve sanki oyleymıs gibi anlatabiliyorlar dedi.
Kardeşimle aramda 6 yas var hic istememiştim olmasını. Beraber oyun bile oynamadık ben okula başladım o evdeydi. Yas farkı uzadıkça paylaşım da azalıyor bence. Gec kaldık belki ama 10 yas cok
Erkek istiyor zaten oğlum:)İki kardesi var zaten acaba onlar kız diye mi boyle yapıyor ki
Erkek istiyor zaten oğlum:)
benimde cocuklarimin arasi 5 yas. kizim oynayamiyoruzki diyor . soyle yasitim falan olsa ne iyi olurdu diyor.o yuzden fark yok dedim. yakin yas olucaksa 3 4 yasa gore bana gore.
yoksa daha gec olsada olur. oyun oynayamiyorlar ama kanka olurlar![]()
Zor bir durum benim esim istiyor ama ben cok kararsizim. Cocugumuda tek basina olsun istemiyorum. Herkesin kardesi var sonucta. Arkadasim dogum yapinca,bebegi gorecek ve daha cok tutrucak biliyorum.
Dua bile ediyor bunun için:)yandim ben:))Çok tatlı ya, :)
anladim , ben konuyu okuyunca sanki oglunuz istiyor diye yapalim dediniz gibi anlamistimOglum istiyor diye degil yanlıs anlaşılmasın. Zaten ikinci cocuk fikri vardı kafam da ama esıme bahsetmemıstım. Bahsedince de böyle bısey cıktı ortaya. Yani cok yas farkı iyi mi olur bilemedim ki sizlere o yüzden sormak istedim
Kardeşimle aramda 8 yaş var, o doğduğunda ben 2. sınıfa gidiyordum, severim keratayı elimde büyüdü desem olur.
Ama pek öyle bir kardeşlik yaşantımız olmadı.
İlk 4-5 sene zaten bebekti bana arkadaşlık etme durumu yoktu, sonra o çocuk oldu ben ergen oldum, onun kafa tam bana yetişirken üniversiteye gittim, bir daha da birlikte yaşama şansımız olmadı.
Yani bir çocuğa 10 yaşında arkadaş olsun diye kardeş yapılmaz.
Sizin durumunuzda olsam yapmazdım bir çocuk daha.
Benim icinde iste , ama problem olunca zorlanirmiyim bilmiyorum. Hayirlisi. Rabbim nezaman yiyecegi ekmegi varsa yollasin :)Kendinizi hazır hissediyorsanız dusunun kardes Önemli benim icin
anladim , ben konuyu okuyunca sanki oglunuz istiyor diye yapalim dediniz gibi anlamistim
buyuk yas farki bana gore buyuk kolaylik , kimi yas farki az olmali diyor , ben nedense hep yas farli cok olursa daha iyi olur kafasindaydim
benim iki cocugumun da babasi farkli ama ilk esimle evliyken de oglum en az 7 olmadan hayatta ikinciyi yapmam diyordum , bana dogru olan buymus gibi geliyor ama tabi herkesin fikri farkli bu konuda
Dua bile ediyor bunun için:)yandim ben:))
Ama eşiniz büyütmek olarak dediyse tabi tek çocuk daha kolay
Ama yaş farki önemli ben son cocugum ablalarimla aramda13-25 yas var hiç anlasamiyoruz
Eşinizin dediği ister istemez oluyor amaEsim de sizin gibi dusunuyor. Ogluma dolu dolu yetmek istiyorum diyor. Artık ne demekse. Sanki kardesi olunca ikinci plana atarız diye korkuyor. İkisi de evlat sonucta diyorum ama. İlk bebeğimi kaybettim sonra oglum oldu etkisi mı var diye dusunmuyor degilim
bana gore esiniz hakli , cunku gercekten bebek gelince buyuk olan bir sure ikinci plana atiliyorEsim de sizin gibi dusunuyor. Ogluma dolu dolu yetmek istiyorum diyor. Artık ne demekse. Sanki kardesi olunca ikinci plana atarız diye korkuyor. İkisi de evlat sonucta diyorum ama. İlk bebeğimi kaybettim sonra oglum oldu etkisi mı var diye dusunmuyor degilim
Sizne istiyorsunuz peki? ?Esim 4 kardes zor bir cocukluk gecırmıs maddi olarak. Tek olsun rahat yasasin istiyor.
Sizne istiyorsunuz peki? ?
3 4 yası gecırdıkte 6 yas olsaydı iyi olacaktı :)