• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinizi merak ediyorum??

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
kızlar facede erkek arkadşınızn başka kızların sayfasına baktığını öğrenseniz ne yaparsınız,yada ne düşünürsünüz(açık saçık profil resmi olan bayanların ama)??

evli oldugum icin öyle birsey görsem sorarim kim bunlar diye..ama gayet rahat bir sekilde..hesapo sorar gibi degil..

Hiç başıma böyle bir olay gelmedi.Yani ben yakalamadım şuan sevgilim yok ama ayrıldığımm erkek arkadaşım bakmıştır yani her erkek mutlaka bakıyordur.Ama ben hiç yakalamadım böyle bir durumu..Denk gelmedi demekki :52:

Gelse ne yapardım bilmiyorum.Yalnız bu baktığı bayanlar face inde ekliyse beynini kırardım orası ayrı tabii :51: :52:

normalmi sizce.beynim durdu resmen ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..konuşma vs bişey yok eklide değl kimse ben varm sadece zaten kız olarak..bana istersen facemi tamamen kaldırabilirsin dedi ama ben bişey yapmadm hiç direk çıktım..hala şoktayım niye bakar napmam lazım

açık saçık bi foto görse herkes bi bakar canım
bayanlarda bakar
zaten ünlülerin çoğu yarı çıplak hepimiz bakmıyo muyuz
bekar erkekte haydi haydi bakar:1::1::1:

normalmi sizce.beynim durdu resmen ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..konuşma vs bişey yok eklide değl kimse ben varm sadece zaten kız olarak..bana istersen facemi tamamen kaldırabilirsin dedi ama ben bişey yapmadm hiç direk çıktım..hala şoktayım niye bakar napmam lazım

Şimdi canım normal mi anormal mi ben bilemem fakat şöyle bir gerçk var ki tüm erkekler yapıyor bunu..Öyle bir gerçk var ve bayanlarda bir süre sonra kanıksamış olayı :31:

Sırf buyüzden sevgilinde ayrılman saçma olur ama en azından facebook vb. sitelere üyeliğini kaldır. bence yanii

parçalarım heralde :) benden başkasının sayfasında niye gezsin hem de açık saçık! ayrılmam ama konuşmam da bi süre... Burnunu sürterim.Ama şöyle de bir gerçek var ki erkeklerin bazı istekleri var ve bekar da olduğu için bu tarz girişimleri olabiliyor. ama face de bu tarz sayfalara bakması beni korkutur çünkü bu kızlarla iletişim kurma ihtimali var ALLAH KORUSUNNN

ne siteymiş arkadaş bu facebook ya :27:
ben kavga ederdim herhalde..
ne bileyim ya faceden bakmasa başka yerden bakar, yani bakacak adam her türlü bakar..
bu konularda yapılabilecek bişey yok bence :26:

fikirlerinzi paylaştığınız için saolun kızlar.şimdi konuşmuyorum aslında ne yaptığımıda bilmiyorum şuan için..normal karşısına çıksa ve baksa neyse herkes bakar dediğiniz gibi.sayfasına girdim ben yukarda arama motoru varya ordan isim yazacaktım daha yazmadan bi baktım kız çıktı..a dan z ye bütün harflari yazdım her her harfin altındada farklı raklı bisürü açık uygunsuz bayan profili.tek tek girlip bakılmış yani.yoksa neden çıksın.msj atıo sürekli sabahtan beri sen sinirlenme,üzülme facemi sil tamamen bidaha girmem,ben bakmadım onlara faln diyo sürekli.silsem ne olack.budefada başka yerden girer.hala düşündükçe deli oluyorumya

Facebook çıktı, mertlik bozuldu :19: Şeytanın işi kolaylaştı valla, erkeklerin zaten nefisleri zayıftı, iyice çivileri çıktı. En güzeli benim gibi yapacaksın, ne bana ne kocaya Facebook. Ohh kafam rahat :27:

Facebook çıktı, mertlik bozuldu :19: Şeytanın işi kolaylaştı valla, erkeklerin zaten nefisleri zayıftı, iyice çivileri çıktı. En güzeli benim gibi yapacaksın, ne bana ne kocaya Facebook. Ohh kafam rahat :27:

kesinlikle öyle çok doğru..ikimizinkinide kaldırmayı düşündüm biara oda onayladı kaldıralım dedi ama seçenek çok malesf canm ya sonra benden habersiz açarsa oda var.hiç bişekilde engellemiş olamıyoruz

Back
X